bilkan Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Έπεσε στα χέρια μου ένα νέο audio CD (γνήσιο) με προστασία CDS300 (Cactus DataShield). Γνωρίζει κανείς, κάποιο πρόγραμμα για να αντιγράφονται τα κλειδωμένα audio δισκάκια (Copy Controlled). Έχω δοκιμάσει τα πάντα σχεδόν. Από τα παλαιότερα, όπως WinDAC, μέχρι και τα IsoBuster, 120% Alcohol, CloneCD, AudioCatalyst & Grabber, CDex, Nero. Κανένα δεν κάνει τίποτα. Ούτε extract, ούτε να το γράψει σε άλλο CD χωρίς την προστασία. Αν γνωρίζει κάποιος κάτι, θα επιθυμούσα την βοήθειά του. Ευχαριστώ...
agribilos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Νομιζω πως το anydvd ξεκλειδώνει και προστασίες audio cd αλλά δεν το εχω δοκιμάσει ποτε να δώ αν δουλεύει.
MindControl Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 File , xrhsimopoihse to ISOBuster !! Apo to Protected Audio CD tha ginoun extract me magiko tropo ta audio kommatia, kai meta kanta Burn se ena allo adio CD kai tha exeis ena UnProtected CD Filakia MindControl
MindControl Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 btw.. ego to exo xrhsimopoihsei pano sto Cactus kai petuxe kanonika ! -- MindControl
madsc Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν θυμάμαι όνομα προστασίας, αλλά σε αντίστοιχες περιπτώσεις => Ripping με audiograbber π.χ. σε wav χωρίς συμπίεση σε mp3, κ μετά εγγραφή σε νέο cd. /sc
bilkan Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 btw..ego to exo xrhsimopoihsei pano sto Cactus kai petuxe kanonika ! -- MindControl Το ISOBuster, το δοκίμασα, αλλά δεν κάνει δουλειά. Τα tracks μετά είναι χάλια. Από όσα ξέρω το ISOBuster δουλεύει περίφημα για τα CDS200 & CDS100.
bilkan Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 to dvd decrypter to dokimases? Ναι το δοκίμασα, μόλις τώρα, που μου το είπες και τίποτα δεν βλέπει καν το δισκάκι. Η έκδοση που έχω 3.5.1.0 βλέπει μόνο DVD.
bilkan Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Νομιζω πως το anydvd ξεκλειδώνει και προστασίες audio cd αλλά δεν το εχω δοκιμάσει ποτε να δώ αν δουλεύει. Θα το δοκιμάσω τώρα... Ευχαριστώ.
Dark_Sage Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Pws boroume na doume poia prostasia exei to kathe orignal cd?
Godfath3r Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Aν έχεις το winamp 5 pro και μπορείς να αναπαράγεις το cd απο εκεί (στην media library υπάρχει το cd) το κάνεις mp3 (με μεγάλο bitrate ώστε να μην χάσεις σε ποιότητα) και το καίς ξανά σε audio!
Godfath3r Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 A, ποιό cd είναι αυτό που θέλεις να αντιγράψεις?
bilkan Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 A, ποιό cd είναι αυτό που θέλεις να αντιγράψεις? Το cd είναι το τελευταίο της Πέγκυς Ζήνα... Τελικά το έγραψα αναλογικά. Αφού ό, τι και να προσπάθησα δεν έκανε τίποτα. Ό, τι και να έκανα το extract ήταν χάλια. Το ίδιο το CD έχει μια εφαρμογή που σου επιτρπέπει να το κάνεις WMA μαζί με το License για τον WMP. Όταν το κάνεις όμως CDcopy το License δεν λειτουργεί. Μόνο από το γνήσιο σου επιτρέπει να κάνεις extract. Μας κάνουν την ζωή δύσκολη για το τίποτα....
_-spk-_ Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 me ena palio cd reader to kaneis kanonika extract
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 telika kati pou na douleuei sigoura iparxei?rotao giati ixa rotisei kai se allo topic.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.