Προς το περιεχόμενο

PSP FW 2.00 Epitelous espase?

gherudos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ο τίτλος δεν ήταν καθόλου παραπλανητικός,δεν μ αρέσει να μου κάνουν edit τα posts μου.Για να το κάνεις αυτό κύριε moderator πρέπει να έχω υπερβεί τα όρια,ενοχλώντας κάποιους η βρίζοντας τους ή ακόμα αν το post μου περιέχει παράνομα links.Εφόσον δεν έχω παραβεί κανέναν από τους όρους του insomnia θα σε παρακαλούσα να το διορθώσεις και να αφαιρέσεις το ? και αν είχατε διαβάσει προηγούμενα μου post θα καταλαβαίνατε.

Κύριε gherudos δεν έκανες υπέρβαση στα όρια ούτε έβρισες(όπως σε έβρισαν) ούτε πόσταρες κάτι παράνομο.

Αλλά επέτρεψε μου να θεωρώ ότι η διόρθωση που έκανα στον τίτλο του τόπικ σου ήταν η σωστή..

Θα ήταν λάθος η κινησή μου αν όντως είχε σπάσει το psp v2..

Το ότι έγινε η αρχή δεν είναι το ίδιο με το ότι έσπασε..

Παρόλα αυτά αν νομίζεις οτι έκανα λάθος διορθώνοντας το τίτλο τότε πολύ απλά στείλε pm στον admin αυτού του site τον Hal9000.

• Απαντ. 55
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
ke ego simfono

den mas endiaferoun auta pou les.

osoi exoun europaiko psp den mporoun na peksoun pexnidia apo to ms

tora esi katse ke asxolisou me pong ke ping ke pong

ίσως να μην ενδιαφέρουν εσένα αυτά που λέω αλλά ενδιαφέρουν πολλούς άλλους,δεν νομίζω να σου μίλησα άσχημα και αδυνατώ να καταλάβω τους λόγους για τους οποίους είσαι τόσο αρνητικός και ειρωνικός απέναντι μου και αν διαβάσεις τους όρους της insomnia απαγορεύεται να δημιουργείς φασαρίες και να βρίζεις ή να κοροϊδεύεις άλλα άτομα εδώ μέσα και μόλις παρενέβεις τους νόμους προκαλώντας αναταραχή.Ελπίζω κάποιος διαχειριστής να κάνει τη δουλειά του ώστε να μην επαναληφθεί.Κι επιτέλους μάθετε τι σημαίνει HOMEBREW!!!

Δημοσ.

ακόμα θεωρείτε ότι ο τίτλος είναι παραπλανητικός???

Για κοιτάξτε εδώ:

tifpong1289_small1.jpg

sousuke has released the first playable homebrew game for a 2.0 PSP, titled ‘2.00 TIF Pong.’ To install this program grab the toc2rta exploit.Follow the instructions of changing your background image and place this TIF Pong 2.0 image in your /PSP/PHOTO directory (instead of overflow.tif.) Controls:

– Dpad Up and Down: Controls left paddle up and down

– Cross and Triangle: Moves right paddle up and down

Δημοσ.

Simfono apolita me ton gherudos.

Den iparxei logos gia tetoia antidikia gia ena topic.

Siga to pragma bre paidia.Pantos kai ego theoro oti eftase o stigmi.

TElos theoro adiko auto pou ekane o moderator kai na sas po ti alitheia

den mpaino stin diakikasia na anoikso ena neo thread giati skeftomai oti amesos

tha epemboun gia na mou tin poun an se periptosi kano lathos se kati pou ego theoro sosto.

TELOS

Δημοσ.

Ακόμα ένα νέο HOMEBREW πρόγραμμα πολύ χρήσιμο για 2.00

Button Swapper for 2.0 Firmware PSP's

Elz-Dev has released a button swapping application for PSP version 2.0. This button swapper will change the buttons on a Japanese 2.0 PSP to the standard settings (basically swapping the X and O buttons). Elz-Dev, the author/coder of this software had this to say about this release:

ELZ-DEV Proudly brings you :

Button Swapper for JP PSP 2.0

This will swap your JP PSP 2.0 so you can use X (instead of O) as select. :)

How to:

Place Buttonswap_files and h.bin. You should know what to do next ;)

Αυτό το προγραμματάκι πειράζει το firmware!!!

Το έχω κάνει ήδη χωρίς κανένα πρόβλημα,μην φοβάστε να το χρησιμοποιήσετε..

Δημοσ.

μα καλά τι άτομα ασχολούνται με to PSP και δεν βλέπουν μπάλα;

στο θέμα:

κάτι ακούγεται στο irc...

τέλοσπάντων εγώ έχω ήδη fw 1.5.

αν κάποιος έχει fw 2.00 και του δουλέψουν όλα σωστα και παίξει κανα game απο το ms ας το πει και εμάς να χαρούμε για 'σας

Δημοσ.

δοκιμάστε το άφοβα,το πρόγραμμα θα κολλήσει στο 99% και θα κάνει επανεκκίνηση και όταν ανοίξει θα εμφανίσει πάλι ένα error message αλλά κάντε μια επανεκκίνηση και θα εκπλαγείτε :) το psp 2.0 θα σας έχει γίνει 1.50 :) δοκιμασμένο!!!!

Δημοσ.

γαμώτο! δεν λειτουργεί (εδώ αρχίζω και φωνάζω fake!! lool κλπ). Λοιπόν με το που πάω στο μενού PHOTO και πατάω X στο memory stick, κολλάει το psp και μετά από 15" κλείνει. Το ίδιο συμβαίνει και δοκιμάζοντας το psp-pong..

edit: μόλις δούλεψε το pong, για να δούμε και το άλλο...

Δημοσ.

Άλλη μια επιβεβαίωση του downgrader :grin: :grin: :grin:

Δουλεύει άψογα !!!!!!!!!!!!!!!!!!

>>clairvoyant

>>γαμώτο! δεν λειτουργεί (εδώ αρχίζω και φωνάζω fake!! lool κλπ). Λοιπόν >>με το που πάω στο μενού PHOTO και πατάω X στο memory stick, κολλάει >>το psp και μετά από 15" κλείνει. Το ίδιο συμβαίνει και δοκιμάζοντας το psp-pong..

Η λύση στο προβλημά σου : (make sure you have already changed your background to frame_buffer.png as explained in the toc2rta exploit.) ;-)

Δημοσ.

>>clairvoyant

>>γαμώτο! δεν λειτουργεί (εδώ αρχίζω και φωνάζω fake!! lool κλπ). Λοιπόν >>με το που πάω στο μενού PHOTO και πατάω X στο memory stick' date=' κολλάει >>το psp και μετά από 15" κλείνει. Το ίδιο συμβαίνει και δοκιμάζοντας το psp-pong..

Η λύση στο προβλημά σου : (make sure you have already changed your background to frame_buffer.png as explained in the toc2rta exploit.) ;-)[/quote']

μπα τελικά δούλεψε χωρίς αυτό! Ενώ αρχικά και το pong και το overflow.tiff κολλούσαν το psp, μετά από ένα-δυο reset δούλεψαν.. όλα καλά :D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...