Christos19 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Καταρχήν η υπάρχουσά μου σύνδεση είναι pstn και σκέφτομαι να αγοράσω το ADSL in-a-box της forthnet. 1. Όταν θα είμαι συνδεδεμένος στο internet θα λειτουργεί το τηλέφωνο, ή αυτό γίνεται μόνο εφόσον έχω πριν isdn γραμμή? Αν θα λειτουργεί και το τηλέφωνο, τι πλεονέκτημα μου δίνει η isdn (αν είχα)? 2. Η αναγνώριση κλήσεων συμπεριλαμβάνεται ή διατηρείται το μικρό πάγιο που έχω στον ΟΤΕ? 3. Το πάγιο που θα πληρώνω στον λογαριασμό του ΟΤΕ θα είναι το ίδιο με τώρα ή μεγαλύτερο? Λογικά το ίδιο, αφού το ADSL in-a-box περιλαμβάνει και συνδρομή της γραμμής, σωστά? 4. Τι ταχύτητες ρεαλιστικά περίπου πιάνει το 384/128 και τί το 256/128? Γενικά οι ταχύτητες επηρεάζονται από ώρες "αιχμής"? 5. Το παρεχόμενο modem είναι "αξιόπιστο"? 6. Επειδή η πολυκατοικία είναι παλιά υπάρχει περίπτωση να χρειαστεί και ηλεκτρολόγος για να ψάξει π.χ. τη γραμμή μου σε όλη την πολυκατοικία?! 7. Μπορώ με το ίδιο username/password σε περιοχή που δεν υποστηρίζεται το asdl (στο χωριό μου π.χ.) να συνδέομαι σε απλή 56k σύνδεση? 8. Oι 4 ώρες δωρεάν αστικές κλήσεις το μήνα μέσω της υπηρεσίας FORTHnet Telephony είναι όντως δωρεάν, ή έχει τίποτα πάγια κτλ? Επίσης έχουν ελάχιστο χρόνο κλήσης? 9. Οι τηλεφωνικές πρίζες δε χρειάζεται να αλλάξουν ε? (ΤΙ άλλο θα ρωτήσει πια ο άνθρωπος;; Στοπ οι ερωτήσεις, γιατί όσο συνεχίζω κάνω και πιο χαζές :) Μπορείτε να απαντάτε και ο καθένας από μια.. Eυχαριστώ πάντως Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tetix Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 1. Θα λειτουργεί. Αν είχες ISDN θα είχες δύο γραμμες 2. Ότι έχεις και τώρα... Θα πρέπει να συνεχίσεις να πληρώνεις την αναγνώριση! 3. Το ίδιο, θα πληρώνεις το PSTN πάγιο 4. Θεωρητικά το διαιρείς δια 8, αλλά όπως είπε και o poulinos σε άλλο thread εξαρτάται από τα DSLAM της περιοχής σου. 5. Οι περισσότεροι το αλλάζουν αν είναι μονο usb. Αυτό που έχει τι είναι; 6. 7. 8. 9. Το κατάλαβες LOL Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos19 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Το 7. όμως θέλει απάντηση και μια διευκρίνιση για το 1. δηλαδή αν είμαι οn-line θα μπορώ να μιλάω και στο τηλέφωνο?! 5. αυτό που περιλαμβάνει είναι usb νομίζω, δεν έχει κανείς αυτό το πακέτο της forthnet? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gherudos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 μακριά απο forthnet adsl in a box θα το μετανιώσεις αργότερα αν θέλεις να αλλάξεις ISP διότι δεν μπορείς να κρατήσεις τη γραμμή και πρέπει να ξαναπληρώσεις τέλος ενεργοποίησεις adsl γραμμής μετά την πάροδο των 4 μηνών.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos19 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 αν όμως τη συνεχίσω δεν πληρώνω ξανά τέλος ενεργοποίησης ε? Γιατί να χρειαστεί να αλλάξω..? Έχω ήδη forthnet (πριν hellasnet) και δεν έχω παράπονο..(μεγάλο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_DiMoN_ Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Μπορεί κάποιος άλλος ISP να βγάλει προσφορά και να είναι πολύ φθηνότερος... Αλλά εσύ δεν θα μπορείς ν' αλλάξεις.. Ναι θα μπορείς και να μιλάς στο τηλέφωνο ταυτόχρονα. Μην βάλεις Forthnet, υπάρχουν και πιο φθηνές εταιρείες με τις ίδιες υπηρεσίες! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skoy Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Vasika, i grami pou sou dinei einai gia ena xrono kai apla stin timi einai plirwmenoi oi treis mines... Molis teleiwsei to paketo, to pagio paramenei kai prepei i na valeis ksana kapoion ISP i na kaneis aitisi diakopis tis grammis DSL... 3. To pagio einai to idio alla meta tous treis mines tha exeis na plirwneis kai to pagio tis gramis 6. OXI... 7.nai 8.nai Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Christos19 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Μετά τους 3 μήνες (+1 δώρο) αν συνεχίσω στο FORTHnet ADSL 1Bill πάλι δεν περιλαμβάνεται το πάγιο της γραμμής? π.χ. Στο ADSL 384 τα 122,40 € (χωρίς φπα..) για 3 μήνες (+1 δώρο) δεν είναι καλά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deathlok Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 nai tha milas kai sto til eno surfaris xoris kamia diakopi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.