ZELDA Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Σήμερα έλεγα σε ένα φίλο οτι θέλω να ξεκινήσω μια επιχειρηση hosting μπορει να με καθοδηγίσει κάποιος πχ τι μηχανήματα και τι σύνδεση θα χρειαστώ για αρχή τουλάχιστων και αν χρειάζοντε κάποιες επιπλέων γνώσεις?
jerry7 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Θα γίνεις μεταπωλητής κάποιας μεγαλύτερης εταιρίας, όπως κάνει το 95% των "εταιριών" web hosting εδώ και χρόνια. Διάλεξε βάσει αξιοπιστίας και όχι τιμής. Υπάρχουν και αρκετά σοβαρά άτομα (απ' όσο δείχνει) που πουλάνε web hosting στο Insomnia. Μπορείς να αρχίσεις από εκεί. Κάνε ένα search να βρεις κι άλλα αντίστοιχα threads.
gvard Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Καλησπέρα, Για να "τρέξεις" δικό σου μηχάνημα για webhosting υπηρεσίες θα χρειαστεί να έχεις γνώσεις administrator προκειμένου να ανταπεξέλθεις στα ερωτήματα, στις απαιτήσεις και στα προβλήματα που θα παρουσιαστούν από τους χρήστες. Σε κάθε περίπτωση συστήνω να ξεκινήσεις σαν μεταπωλητής σε κάποια εταιρία φιλοξενίας, ωστε αν κάτι είναι πέρα από τις γνώσεις σου να μπορέσει η εκάστοτε εταιρία να σε βοηθήσει. Αν θες ρίξε μία ματιά στο πρόγραμμα μεταπωλητών μου που μπορείς να βρεις στο http://www.hyperhosting.gr/prices/reseller.html. Σε κάθε περίπτωση μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μου (καθώς ήδη είσαι πελάτης μου με το illegalracers.gr) προκειμένου να βρούμε κάποιο πακέτο μεταπωλητή/συνεργασίας το οποίο θα ταιριάζει στις απαιτήσεις σου (στο site αναφέρεται το 1 από τα 3 προγράμματα μεταπωλητή που τρέχουν). Σίγουρα θα βρεις φθηνότερες τιμές σε άλλες εταιρίες, ψάξε τα υπερ και τα κατά τις κάθε επιχείρησης και κάθε πακέτου και μετά διάλεξε. Οσο για την ποιότητα της κάθε εταιρίας μην ακους τι λέει ο κάθε ένας που θέλει να σε πάρει για πελάτη, ψάξε στα forums και πάρε γνώμες από χρήστες που έχουν ήδη hosting σε κάποια εταιρία. Η καλύτερη απόδειξη είναι η γνώμη των πελατών της εκάστοτε εταιρίας και όχι αυτά που αναφέρονται στο εκάστοτε site!
ZELDA Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 θα σε έχω υπόψην μου πάντως σχετικά με hyperhosting the best..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.