Προς το περιεχόμενο

e-shop

ISOLATO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
kai se periptwsi pou den to ekana katanoito to mikroprovlima ipirxe apo tin arxi apla argisa na to katalavw merikes meres .... opote gia pio logo na to paw gia service??? kainourgio den plirwsa ??

Έστω ότι υπήρχε/δεν υπήρχε.

Παίρνεις τηλεφωνάκι, λες το και το έγινε.

Δεν υπάρχει περίπτωση να σου είπε ο υπάλληλος ότι δεν το δέχονται να το κοιτάξουν/ή να σταλλεί για service.

Πρώτα από όλα πάω στοίχημα ότι είπε:

Φέρτε το από εδώ να το κοιτάξουμε και αν έχει πρόβλημα θα σταλεί για service.

Τώρα μην πείς **** ότι δεν το δέχονται για service λόγω της συσκευασίας γιατί θα πάω να πέσω από κανά γκρεμό.

ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ,ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.

Δημοσ.

re den mou eipan tpt gia service allwste den itan auto pou zitisa .... den epithimousa service alla antikatastasi h kouventa den pige sto aervice katholou den mou proteine kati tetoio o ipallilos ............... parola auta egw pira til gia antikatastasi

Δημοσ.

ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ,ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.

pantws tha to ithela auto

Δημοσ.
ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΘΕΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ' date='ΜΗΝ ΤΟ ΞΑΝΑΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΞΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ.

pantws tha to ithela auto[/quote']

Πάρε τηλ στο 2109299260 ( τμήμα InfoQuest για το service/αλλαγές ηχείων Creative ) και ρώτα.

Και μου φαίνεται πολύ μα πολύ δύσκολο εώς απίθανο να μην σου είπε το παιδί στο τηλ. να μην τα πας για έλεγχο/service...

Δημοσ.

Παντως με προβλημα που ειχα σε Μ/Β (εγκατεστημενη παρακαλω και να δουλευει για 2-3 μηνες) μου την αλλαξαν χωρις πολλα λογια. Βεβαια το προβλημα ηταν παραξενο( δουλευε με καρτες AGP απλες, αλλα οχι με 4Χ ή 8Χ, μεχρι που ειδα μερικες γραμμες καμμενες και καταλαβα)

Γενικα προβλημα στην εξυπηρετηση δεν εχω δει, αλλα παντα οταν παραλαμβανω κατι (ασχετως εταιριας) ελεγχω τι με χρεωνουν και τι παραλαμβανω πριν υπογραψω το courier

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...