Προς το περιεχόμενο

e-shop

ISOLATO

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Se peirakse poly ayto to post etsi?Diabase to ksana na se peiraksei kai allo!!!Profanws kai den xreiazete na sto kanw pio liana afou tis apanthseis tis phres apo ta paidia pou grapsane!!!

Ta ypoloipa periteyoun!!!

Geia sou twra kai an xaliese toso poly den sou ftaiw oute egw oute kaneis apo edw mesa!!!!!!!!

Kalh synexeia!!

• Super Moderators
Δημοσ.
Κατάλαβες τώρα,Γιώργη μου,με τι έχεις να κάνεις;

Ου γαρ οίδασι τι ποιούσι. ;)

Στην κοινή ελληνική: εμάς μας φτύνανε και λέγαμε πως βρέχει. :D

Δημοσ.
Se peirakse poly ayto to post etsi?Diabase to ksana na se peiraksei kai allo!!!Profanws kai den xreiazete na sto kanw pio liana afou tis apanthseis tis phres apo ta paidia pou grapsane!!!

Ta ypoloipa periteyoun!!!

Geia sou twra kai an xaliese toso poly den sou ftaiw oute egw oute kaneis apo edw mesa!!!!!!!!

Kalh synexeia!!

αμάν θράσος...

Δημοσ.

Έχω πολλές παροιμίες(grigas που είσαι να ξεπατικώσεις)όπως:

"Εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόϊδι" (να κρατηθεί η ορθογραφία,plz),"της ψwλής του το κεφάλι τον έφερε σ' αυτό το χάλι"(ban_acceptable)...

Υ.Γ. Γι αυτό και εσύ είσαι Smod και εγώ ένας απλός χειροκλωτσητής...

Δημοσ.

O xarakthrismos htan sto titlo tou topik pou dior8o8hke apo ton paredwse.

To arxiko munhma den exei upostei kamia alagh apo kapoion mod.

Ta 2 de post pou esbhsa egw htan entelos asxeta me to 8ema.

Elpizo na mhn sas endeiaferan to oti otan o tade trwei soublakia me kremudi klanei sunexeia kai enoxlei thn kopelia tou...

Δημοσ.
...

Iparxoun 3 periptoseis:

...

3. Tin triti periptsi den stin leo gia tha se stenaxoriso (Oti katalaves katalaves' date=' min me rotiseis ti einai)

[/quote']Πειράζει, που διαβάζοντας όλη τη συζήτηση, θεωρώ ότι αυτή είναι η πιό σοβαρή πιθανότητα;

To periergo stin oli upothesi einai oti ypeuthinos toy eshop deixnei toso sigouros. Les kai den ginontai lathi kamia fora...
Λάθη γίνονται ασφαλώς. Γι αυτό κι έχουμε πολλές φορές εδώ μέσα, ότι πρέπει ν' ανοίγουμε το πακέτο μπροστά στον μεταφορέα.

Από κεί και πέρα: Δυστυχώς έχω διαβάσει συζητήσεις που ο ένας ζητάει τρόπο να κάψει τη mobo που κατά λάθος αγόρασε (για να του την αντικαταστήσουν εντός εγγύησης), ο άλλος ψάχνει τρόπο να καταστρέψει δίσκο λίγο πριν λήξει η εγγύηση κι ο τρίτος αναρωτιέται πως μπορεί να πάρει δώρο ένα DVD-RW με ξένο RMA.

Οταν αυτές οι απόψεις θεωρούνται από πολλούς μαγκιά κι όχι κακοήθεια, εσύ αν είχες κατάστημα τί θα έκανες; Μόλις σ' έπαιρνα τηλέφωνο λέγοντας "από τις δύο κάρτες που παρήγγειλα ήρθε μόνο η μία", θα μου έστελνες άλλη μία;

Just my two cents

Δημοσ.

Τελικά απ'ότι κατάλαβα έχουμε απαιτήσεις μόνο από τους άλλους κι όχι πρώτα απο τον εαυτό μας.Είναι δυνατόν σε μία εποχή που δεν εμπιστευόμαστε ούτε τη μάνα μας να παραλαμβάνουμε κάτι χωρίς έλεγχο τύπου FBI,NSA και μετά να μας φταίνε όλοι οι άλλοι;Και δεν λέω ότι κάποιος το ψείρισε αλλά ότι έγινε στραβή στη συσκευασία.Αν έμπαινες στον κόπο να διαβάσεις κάνα θρεντ πριν προβείς σε on-line αγορά θε έβλεπες πως ούκ ολίγοι λένε να κάνετε έλεγχο μπροστά στον κούριερ.Εσύ και δεν τόκανες και απειλείς και με ΙΝΚΑ.Δηλαδή τις θα πάς να τους πείς;Έκανα βλακεία βοηθήστε με να τους κλείσω το σπίτι;Και μην πεταχτεί κανείς και πει πως είμαι υπάλληλος τούς γιατί θα την πατήσει.Απλά όπως έχω απαιτήσεις από τους άλλους έχω πρώτα από τον εαυτό μου σαν καταναλωτής και άν είσαι εντάξει και έχεις δίκιο τότε να ξέρεις πως μετακινείς βουνά.Αλλά έχουμε μάθει στη λαμογιά και στον ζαμανφουτισμό και μόνο οι άλλοι φταίνε και σε τι χώρα ζούμε κτλ κτλ.Εμ αν δεν ξεκινήσουμε από τον ίδιο μας τον εαυτό ν'ακολουθούμε κάι να πιστεύουμε σε κάποιες αρχές θα συνεχίσουμε να πηγαίνουμε κατά διαόλου.Κι εγω υπαλληλάκος του κερατά είμαι αλλά δεν κοιτάζω να ξεσκίσω τον άλλον επειδή δεν μου φτάνουν τα ευρά.Και όσο αφορά το <<πρόβλημά>> σου ξέρει ένα ρητό που λέει:oι μαμακίες πληρώνονται

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...