Red_Phantom Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Αντιμετωπιζω προβλημα με την παραπάνω καρτα. Το προβλημα ειναι οτι ενεργοποιείται συνεχώς το VPU recover και κλειδωνει το συστημα. Ειχα τους drivers catalyst 5.6. Ψαχνοντας λιγακι στο net τελικα απενεργοποιησα τα fast writes.Το προβλημα παρεμενε. Μετα εβαλα Omega 5.8. Παλι τα ιδια. Η συγκεκριμενη καρτα με εβγαλε ασπροπροσωπο παλιοτερα με Doom3,Farcry. Το προβλημα παρουριαζεται στο GTA San Andreas αλλα και σε ενα demo του Nascar που δοκιμασα. Υπαρχει λυση σε αυτο το προβλημα? (Overclocking δεν της εχω κανει ποτε) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ailuros Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δοκίμασες να κατεβάσεις λίγο τις ρυθμίσεις στο San Andreas; Είναι λίγο απαιτητικό παιχνιδάκι γι΄αυτό ρωτάω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Σε ένα net cafe θυμάμαι είχαν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με μια φουρνιά 9600xt της club 3d. Τελικά ήταν πρόβλημα ψύξης στη δικιά τους περίπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freskas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Φιλε, εχω και ΄γω το ιδιο προβλημα με απλη 9600 την Club3D. Απ' οτι εχω παρατηρησει σταματαει οταν την τρεχω σε AGP x4. Κανε 1 δοκιμη ετσι μηπως ξεκολλησει, κ' στειλε νεα. EDIT -> -Τα FastWrites δε σε συμφερει να τα εχεις off γιατι σερνονται πολυ τα γραφικα ετσι. -Η δικια μου εχω παρατηρησει με το χερι, ζεστενεται πολυ σε 'να σημειο αντιδιαμετρικα με το chip (απο την πισω μερια της ψυκτρας / φυσιολογικο δε ξερω αν ειναι) κανε ενα test να 'δεις να καει[ετσι απο περιεργεια]) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λαλάκης Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?t=100615 Για δες αυτό το παλιότερο θέμα.Μπορεί να σε βοηθήσει.Αν δεν φτιάξει και με το 4x που λέει ο freskas ψάξε στο google.Ποια μητρική έχεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cassidy Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Τα fast writes αποδεδειγμένα δεν κάνουν διαφορά στις επιδόσεις και σε ότι tweaking guide για ATI να διαβάσεις, προτείνεται η απενεργοποίησή τους για μεγαλύτερη σταθερότητα του συστήματος. πχ http://www.firingsquad.com/hardware/call_of_duty_ati/page3.asp Αν ψάξεις θα βρεις κι άλλα σχετικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Red_Phantom Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Φιλε' date='εχω και ΄γω το ιδιο προβλημα με απλη 9600 την Club3D. Απ' οτι εχω παρατηρησει σταματαει οταν την τρεχω σε AGP x4. Κανε 1 δοκιμη ετσι μηπως ξεκολλησει, κ' στειλε νεα. EDIT -> -Τα FastWrites δε σε συμφερει να τα εχεις off γιατι σερνονται πολυ τα γραφικα ετσι. -Η δικια μου εχω παρατηρησει με το χερι, ζεστενεται πολυ σε 'να σημειο αντιδιαμετρικα με το chip (απο την πισω μερια της ψυκτρας / φυσιολογικο δε ξερω αν ειναι) κανε ενα test να 'δεις να καει[ετσι απο περιεργεια']) Φιλε με εσωσες! Δουλευει κομπλε!! Στο Sacred κολουσε στην πρωτη οθονη στο εφε του νερου. Τωρα ειναι οκ!! Το παραξενο ειναι ομως το εξης: Τα προβληματα αρχησαν απο το καλοκαιρι με το GTA. Πριν δεν ειχα κανενα προβλημα σε κανενα παιχνιδι με AGP8x και NForce2 Ultra 400. Ενεργοποιουταν το vpu recover και μετα απο λιγο το παιχνιδι επανερχοταν. Μετα εκανα αναγκαστικη αναβαθμιση λογω καψηματος CPU-Mobo( ετρεξε η arctic silver 3 πανω στην cpu) πηγα σε NForce3 250Gb. Απο τοτε το συστημα κολουσε συνεχώς. Η μνημη με memtest ειναι OK. Tsp αφου δουλευει τωρα ειναι πολυ οκ. Ευχαριστω για την βοηθεια σας παιδια!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freskas Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Κοιτα συμπτωση! To SanAndreas επαιζα με το παλιο pc πριν το καψω (cpu+mobo) (τελη καλοκαιριου). (χωρια το αναγκαστηκο x4...ωωω!) A! + κ' 'γω σε nforce3 πηγα. ωωωωω! -Ετρεξα σημερα San Andreas 1 ωρα περιπου με x8 κ' τους 5.9 drivers, κ' δε κολλησε καθολου. Δοκιμασες με τους καινουργιους drivers μηπως λυνεται το προβλημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Red_Phantom Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Το sacred μετα απο πολλες μερες-ωρες παιχνιδιου δεν εχει παρουσιασει κανενα κολλημα. Πιστευω πως ουτε το GTA θα εχει προβλημα αλλα θα ασχοληθω κανενα διωρο αυριο για να δουμε. Παντος μου φαινεται παρανοϊκο το οτι εφτεγε το ΑGP 8X . Παλι καλα που γνωριζες την περιπτωση και με εσωσες καμια 200 ευρω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
freskas Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2005 Η ταχυτητα του agp πρπει να παιζει ρολο στη σταθεροτητα (χαμηλωμενη, δε κολλαει απο αυξημενο data flow σε περιπτωση bug) Παιζει να το διορθωνουνε με τους καινουργιους drivers . (το FarCry ομως μου κολλησε ξανα σημερα, ηταν κ' λιγο oc η καρτα ομως οποτε μπορει να ειναι κ' απ' αυτο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.