kostelo Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 παιδια μπορειτα να μου προτεινετε μια καρτα γραφικων pci-e μεχρι το πολυ 120 ευρω? να τονισω οτι παιζω παιχνιδια αλλα σε αναλυση το πολυ 1024x768 οσο ειναι δηλαδη η 15αρα οθονη μου.Εχω βρει στο e-shop την nvidia 6600 σκετη εκδοση που κανει αν θυμαμαι 116.Καμια προταση? Thanx. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
planetman Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Νομίζω ότι σε αυτά τα χρήματα αυτή που λες είναι η καλύτερη επιλογή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostelo Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Να ρωτησω και κατι αλλο: η 6600 που λεω πιο πανω απο το e-shop λεει οτι ειναι "ΟΕΜ".Τι εννοει ακριβως και ποια η διαφορα της απο τις αλλες καρτες που φορουν το τσιπακι ΝΧ6600? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kobi Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Egw nomizw oti h kalyteri karta mexri ta 120 euro einai h X700 tis ATI. Koita opio sigritiko thes sto internet. Ektws k an eisai fanatikos tis Nvidia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostelo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν ειμαι φαν της Nvidia απλα με ενδιαφερουν οι αποδοσεις σε 1024x768 και χωρις τα εφε ενεργοποιημενα,απλα για να μπορω να παιζω ολα τα καινουρια παιχνιδια αν γινεται σε Full γραφικα αλλα χωρις antialiasing και anisotropic filter.Ξερει κανεις γι αυτο που ρωτησα πιο πανω για τις καρτες OEM? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doc1000 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 oi kartes OEM synithws einai bulk ekdoseis se sakoulaki xwris to retail box me games, plousia egxeiridia, software gia rythmisi tis kartas pera ap' toys klasikous tin nvida klp. Emena px i Leadtek exei to winfox poy einai katapliktiko sto na soy deixnei synexeia sto desktop sta posa Mhz trexei to core kai oi mnimes tis kartas. Episis mporeis na paikseis me tis strofes toy anemistira tis kartas mexri plirous apenergopoihshs. Vlepeis tis thermokrasies tis kartas kai polla alla. PARA poly xrisimo! Episis min perimeneis na exei tis prokopis systima psiksis mia karta bulk... Kalytera na strafeis loipon se kati epwnymo... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Italos20v Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 I nVidia 6600 na ksereis oti pairnei trello overclock ama se endiaferei. Se vathmo pou plisiazei tin 6600gt. Sto lew standar giati to exw kanei kai den exw kanena apolytws problem. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostelo Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2005 με ψιλοπροβληματισε ο φιλος που μου ειπε για το συστημα ψυξης των ΟΕΜ αλλα μου φαινεται οτι γι αυτα τα λεφτα (120 ευρω) δεν νομιζω οτι εχω και καποια καλυτερη επιλογη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.