S1lv3RSurf3R Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Λοιπόν..το αφήνω το πρωί και πάω να γράψω... (ISP Tellas/OTE γραμμή) περνάμε μάθημα με τρελή αντιγραφή.. πίνουμε ουζάκια βλέπουμε ΕΘΝΙΚΑΡΑ!!! και ερχόμαστε στις 9+ για 1-2 ώρες ηρεμίας στο σπίτι πριν την έξοδο. Βλέπω emule/MSN off.. reconnect τπτ.. κοιτάζω λαμπάκι WAN (για το DSL) στο μόντεμ (ενημερωτικά Level One FBR 1416B) κλειστό.. μόνο power και LAN δούλευαν.. Κάνω restart τπτ..βγάζω βάζω καλώδια τπτ.. Παίρνω Tellas και μου λένε από εμάς η γραμμή είναι ενεργοποιημένη (λέω μην την έκοψαν ) χωρίς πρόβλημα και δεν έχουν ενημέρωση από ΟΤΕ.. 134/1242 δε δουλεύουν τέτοια ώρα που πήρα.. Παίρνω κάπου αλλού μπας και με βοηθήσουν μέσω OteNet...@@ δεν γίνεται να βοθήσουν μόνο στους παραπάνω αριθμούς και τις βλάβες (121-->κλειστό) ISDN 64 OteNet rulez λοιπόν και ερωτώ.. Κανείς που να ανήκει στο κέντρο του Σκαγιοπουλείου Πάτρας???και να αντιμετωπίζει παρόμοιο πρόβλημα?? Ενημερωτικά πληρωμένο τηλέφωνο και δεν έχει έρθει νέος λογαριασμός.. μην νομίζετε ότι έκοψαν τη γραμμή DSL δλδ...(το κόβουν πολύ γρήγορα σε 2ο λογαριασμό για τη γραμμή DSL πριν καν λήξει η ημερομηνία πληρωμής και σου αφήνουν μόνο τηλ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Costinio Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 είχα κι εγώ πρόβλημα πριν λίγες μέρες, το ίδιο ακριβώς με αυτό που λες! είμαι στο ίδιο dslam... btw αυτές τις μέρες σέρνονται τα πάντα, download 15-25kb και upload σαν pstn. έχω φτάσει σε απόγνωση πλέον με τον οτε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 welcome to greek ote.o monos official kleftis pou tou ta dinoume emeis.min anisixeis mporei na einai kati stin grammi mprorei kai stin perioxi.ama ftiaxei mexri aurio itan tou ote geniko provlima.an oxi tote ine i grammi sou.exo dei mexrri kai router na sigxronizei kanonika kai meta apo mia bdomada asimbatotita me to dslam logo allagon.kane kai ena reset kai configure ton router xana kai pare isp na sou poun ti kai an ftanoun prospathies ekei. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S1lv3RSurf3R Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Έχω πάρει ISP ..έκανα τα reset-ια μου..τπτ αυτό..δε νιώθει.. για τον ΟΤΕ θα διαφωνήσω με την ακραία έκφραση..αλλά να μην έχει τηλεφωνική υποστήριξη 24h/day για τη DSL έλεος... Μέ έναν φίλο στο ίδιο κέντρο άλλο ISP δεν είχε prob.. βλέπουμε αύριο το πρωί..για την ώρα WoW powered by OteNet 64 ISDN Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kx5 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Μια από τα ίδια εδώ και δύο μέρες (dslam Σκαγιοπούλιου). Και πίστευα πως φταίει η HOL... Τώρα είμαι ΟΚ αλλά αν κλείσω το μοντεμ άντε να ξαναμπει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S1lv3RSurf3R Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Πήρα τώρα 1242 και με αρχίζει τις αρχικές παπαριές... 1η κλασσική ερώτηση ποιό μόντεμ έχω..όταν του είπα μοντέλο (το οποίο ήξερα ότι ο βλάκας δεν είχε στη λίστα του) μου λέει καλά καλά και συνεχίζει.. βγάλε από την μπρίζα κτλ κτλ.. ε του λες ότι τα έκανες όλα μα όλα.. τον ρωτάς για τυχόν πρόβλημα στο DSLam.. δεν ξέρει τπτ..και σου λέει ρόβλημα γραμμής και κάλεσε 121... Ρε παιδιά τις βλάβες τον πληρώνω?!?!? άντε γιατί θα τσαντιστώ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S1lv3RSurf3R Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Πήρα 121 γιατί μάλλον βλάβη γραμμής είναι..στο 1242 δεν μου είπαν τπτ για πρόβλημα DSLam... ξαναρωτάω..πληρώνω για την επίσκεψη τεχνικού?!?!? γιατί αν είναι να πληρώνω έφυγε ο ΟΤΕ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makiaveli83 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Επειδη κ εγω πρβλ με την γραμμη (dslam Κων/πολεως) αναγκαστηκα να παρω κ εγω 121.με πηραν τηλ κυριακατικα πρωι καποιοι τεχνικοι (2 μερες αφου δηλωσα τη βλαβη) κ αφου καναν εκεινη την ωρα κατι ρυθμισεις μετα απο λιγο το προβλημα λυθηκε.Στην περιπτωση που δε μπορουν να το λυσουν ετσι το προβλημα κ πρεπει να ερθουν σπιτι σου δεν ξερω αν χρεωνεται η επισκεψη :/ btw Σκαγιοπουλειο και Κων/πολεως τιγκαρανε τιν προηγουμενη βδομαδα.(Ενημερωτικα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S1lv3RSurf3R Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Τουλαχ δεν τα δωσες επιτόπου...lol θα τους βρίσω αν τύχει.. άντε να μου το φτιάξουν γιατί ξενερώνω... υγ. ΡΕ!!!!!!!!!!!!!! ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ "Χ" ΠΑΝΩ ΔΕΞΙΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 ama erthoun spiti kai pexei me to diko tous modem eno me to diko sou oxi xreonesai tin vlavi.ama den pexei kai to diko tous den tin xreonesai.genika ama ftes esi plironeis otan erthoun spiti Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S1lv3RSurf3R Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 lololol.... τέσπα...λοιπόν όλα κομπλέ... με πήραν τηλ χθες πρωί 9.30 να με ρωτήσουν τι γίνεται..τους λέω το απλό δε συγχρονίζεται... οκ..θα σε πάρουμε τηλ.. σήμερα το πρωί 10.30 "Πρέπει να είσαι εντάξει" είχε δημιουργηθεί πρόβλημα last week πανελλαδικώς και κάποια κέντρα μπλόκαραν..κάτι τέτοια μου 'λεγε..πάντως ήταν πολύ εντάξει... ευχαριστημένος είμαι..μόνο 1 θα ήθελα..τις 3 μέρες χωρίς DSL που έφταιγε ο ΟΤΕ να μην της πληρώσω..αλλά μάλλον πολλά ζητάω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 oraio asteio na min tis pliroseis.,min zitas tosa.siga 3 meres itan.ama itan enas minas tha elega nai. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
S1lv3RSurf3R Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Αν δεν τις πλήρωνα απλώς θα έλεγα πως "αυτό είναι service και εξυπηρέτηση"... όταν είναι δικιά μου υπαιτιότητα πληρώνω..όταν δεν είναι..γιατί να πληρώνω?!?!? τέλοσπάντων..τέλος καλό..όλα καλά.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 Share Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2005 opos to ipes.telospanton.den bgenei akri. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.