Προς το περιεχόμενο

ΔΙΠΛΟ Msn Messenger

GaGaS_Thess

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια...μπορει καποιος να μου πει πως μπορω να εχω ανοιχτο δυο φορες το MSN MESSENGER 7.5 ? Οχι ενα Msn Messenger και ενα Windows Messenger ετσι ? δυο διαφορετικα account κατω απο ενα Msn Messenger ....Ευχαριστω

Δημοσ.

.. επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το Trillian το οποίο είναι ..

Trillian™ is a fully featured, stand-alone, skinnable chat client that supports AIM, ICQ, MSN, Yahoo Messenger, and IRC. It provides capabilities not possible with original network clients, while supporting standard features such as audio chat, file transfers, group chats, chat rooms, buddy icons, multiple simultaneous connections to the same network, server-side contact importing, typing notification, direct connection (AIM), proxy support, encrypted messaging (AIM/ICQ), SMS support, and privacy settings.

.. αρκετά εύχρηστο!

Δημοσ.
.. επίσης μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το Trillian το οποίο είναι ..

.. αρκετά εύχρηστο!

Τελευταία φορά που το τσέκαρα (πριν 2-3 μήνες) είχε πρόβλημα με τη βασική του λειτουργία: υπήρχαν περιπτώσεις που δεν έβλεπαν οι άλλοι τα μηνύματα που έγραφες! Αν είναι δυνατόν.. messenger που δεν μπορούσε να στείλει messages! Τα είχα πάρει γιατί μου άρεσε η ιδέα του να έχω όλα τα contacts σε ένα πρόγραμμα και ήταν κρίμα. Ήταν γνωστό πρόβλημα και είχα τσεκάρει και forums και τα πάντα. Το σούταρα τελικά μια και δεν υπήρχε λύση, και οι κατασκευαστές όλο δικαιολογίες ήτανε..

Το φτιάξανε;

Δημοσ.
Ψάξε στο google για MSN Messenger Polygamy

Κάνει αυτό που θες.

H πολυγαμία είναι αντιχριστιανική.Ωστε αυτά είναι τα πρότυπα που καλλιεργεί η Microsoft?Aίσχος!

Εχω βάλει τον 7.5 και δεν μπορώ να δω τα Winks.Πατάω να κατεβάσω το flash player' date='έχω κατεβάσει και βάλει 2 ίσως και παραπάνω,αλλά αυτό εκεί μουλαρώνει και δεν κάνει τίποτα...[/color']

Δημοσ.
H πολυγαμία είναι αντιχριστιανική.Ωστε αυτά είναι τα πρότυπα που καλλιεργεί η Microsoft?Aίσχος!

Την παρεξήγησες τη microsoft, που ως γνωστόν είναι τέρας ηθικής.

To patch είναι 'ξώγαμο! :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...