qta Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Εμενα μου φαινεται μεγαλυτερη διαφορα παντως απο 4%... "Οπως και να χει για σταθεροτερο συστημα και καλυτερες επιδοσεις σε AMD πλατφορμα τα 2 sticks dual channel ειναι προτιμοτερα..." @billpeppas : Το quote σου θυμιζει κατι απο OCZ forums? No offense... trully
billpeppas Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δεν είναι πάνω από 4%. Σου έχω αν θες link από αρκετούς που έκατσαν και έκαναν τεστάκια... Φυσικά και το 4% δεν μας κακοπέφτει, για αυτό όλοι τρέχουμε τους A64 με τις μνήμες σε DC mode. p.s. @gta why should any part of your post offend me ?
qta Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Γιατι ειναι δικο σου το ποστ απο bleedingedge απο τον Ιουλιο...
billpeppas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Γιατι ειναι δικο σου το ποστ απο bleedingedge απο τον Ιουλιο... Λέει κάτι το διαφορετικό από αυτά που έχω πεί εδώ ? Μου θυμίζει κάτι σαν... lost in translation { ROFLMAO } τέσπα πολύ off-topic το πάμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.