neopas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 προσπαθησα σημερα να αντιγραψω καποια CD που εχω περασει στον υπολογιστη και να τα κανω mp3 να παιζουν στο αμαξι ενος φιλου και δεν γινοταν. εβγαζε παρακαλω επιλεξτε αρχειο η καταλογο. Αυτα που εχω απο κανονικα mp3 μου τα αντεγραψε. Δεν αντεγραψε οτι εχω απο δικα μου CD που ειχα περασει μεσα στον υπολογιστη ειναι φυσιολογικο γιατι ειναι αλλη η φορμα ας πουμε η μηπως ειναι η μοναδα αντιγραφης η οι drivers η κατι τετοιο? εχω toshiba laptop με matshita uj-820s recorder Εψαξα για drivers αλλα δεν βρηκα. μπορει κανεις να με διαφωτισει λιγο?
s0st0s Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 an katalava kala piges na kaneis mp3 cd gia to car stereo tou filou sou etsi?kai sti lista sou eixes kai mp3 kai wav(i cda) arxeia??nomizo oti to nero den ta kanei kateftheian encode se mp3 kai meta na ta grapsei..prepei prota na ta kaneis mp3 kai meta na anoikseis to nero gia na grapseis cd... an pali thes apla na tou kaneis ena mousiko cd to nero den exei provlima..o,ti kai na tou valeis to girnaei se wav kai to grafei...
neopas Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 καλα καταλαβες φιλε μου. Απλα νομιζα οτι τα μετατρεπει αυτοματα απο μονο του. Θα ηθελα να μαθω αν ξερει καποιος πως γινετε με τι προγραμα η με τι τροπο.
christos1 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 καλα καταλαβες φιλε μου. Απλα νομιζα οτι τα μετατρεπει αυτοματα απο μονο του.Θα ηθελα να μαθω αν ξερει καποιος πως γινετε με τι προγραμα η με τι τροπο. Καλησπέρα. Δοκίμασε με το Audiograbber, είναι πολύ απλό και εύκολο. http://www.audiograbber.com-us.net/
blackwar Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Eπίσης αλλο ένα προγραμματάκι για mp3, που εγώ το χρησιμοποιώ αρκετά χρόνια είναι το CDex! παρα πολύ εύκολο και free! Το κατεβάζεις από εδώ:http://cd-to-mp3.audiolaunch.com/cd-ripper/
madsc Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Tο Nero κάνει convert αυτόματα τα mp3 σε audio tracks αρκεί να επιλέξεις audio cd. Τουλάχιστον σε όσες εκδόσεις το έχω δοκιμάσει από την 6 κ έπειτα, δεν χρειάζεσαι 3d party πρόγραμμα. Βέβαια πάντα μιλώντας για CBR ( constant bit rate ) mp3. Αυτά για audio cd. Αν τώρα ήθελες να φτιάξεις mp3 cd κ τα είχες σε άλλο format π.χ. wav ( που δεν υποστηριζόταν από το car player του φίλου σου ) εννοείται πως το nero θα τα αφήσει ως έχουν. Mp3 = data cd κ για το Nero data είναι κ τα mp3 & τα wav κ οποιαδήποτε άλλο format. Καλύτερα να κάνεις convert τη δισκοθήκη σου σιγά σιγά σε mp3 αν την έχεις σε άλλο format (σκέψου το ως universal format μουσικής κατά μια έννοια ), ή έστω τα τραγούδια που θες να παίξουν στο car player του φίλου σου. Για αυτή τη δουλειά σου προτείνω κ εγώ audiograbber + lame encoder [freeware κ τα 2] σε bitrate 192 Kbit/s κ πάνω. Τον ίδιο συνδυασμό μπορείς να χρησιμοποιείς κ για να περάσεις κ άλλα audio cds στον υπολογιστή σου. Τώρα αν το ζητούμενο σου είναι κάποιο άλλο, γίνε λίγο πιο συγκεκριμένος. /sc
Eusebius Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Tο Nero κάνει convert αυτόματα τα mp3 σε audio tracks [...'] Βέβαια πάντα μιλώντας για CBR ( constant bit rate ) mp3. madsc, δηλ. το Nero δεν μπορεί να φτιάξει audio CD από VBR mp3?
songless_bird Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 madsc[/b'], δηλ. το Nero δεν μπορεί να φτιάξει audio CD από VBR mp3? Mια χαρα τα κανει... Επισης εχει το nero suite και converter για ολα τα αρχεια ηχου σε αλλο φορματ, και φυσικα και σε mp3.
Eusebius Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Ευχαριστώ, songless_bird. Έτσι που το είπε ο madsc, ανησύχησα. (Όλα τα mp3 μου είναι VBR.)
neopas Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 CBR - VBR - και ολα αυτα μου φαινονται ακαταλαβιστικα. Ειμαι νεοπας την τυχη μου.. Παντως θα κατεβασω τα freeware που μου προτεινατε και πιστευω οτι με λιγο ψαξιμο θα την βρω την ακρη. ναστε καλα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.