Αbominable Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Καπου το ειχα διαβασει αλλα δεν το βρισκω παλι..Με τι καθαριζουμε την οθονη του laptop;;
kostas111 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Υπάρχουν ειδικά πανάκια για την οθόνη του laptop οπως είναι και για τις TFT οθόνες. Αμα πας σε ένα κατάστημα με υπολογιστές θα ξέρουν.Εγώ έχω πάρει από το πλαίσιο διπλά πανάκια (υγρό και ξυρό) που κάνουν μια χαρά την δουλειά τους και για laptop και για την οθόνη του σταθερού!!
ANEMOS-V Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 proxiri & kali lysi : bambaki me apionismeno nero ,kai meta skoupisma me panaki apo optika gyalia
joulisg Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Υπάρχουν ειδικά πανάκια για την οθόνη του laptop οπως είναι και για τις TFT οθόνες.Αμα πας σε ένα κατάστημα με υπολογιστές θα ξέρουν.Εγώ έχω πάρει από το πλαίσιο διπλά πανάκια (υγρό και ξυρό) που κάνουν μια χαρά την δουλειά τους και για laptop και για την οθόνη του σταθερού!! Σωστός ο kostas111. Για σκόνες (όχι λεκέδες) sweefter αντιστατικό φτερό από super market. Φοβερά αποτελεσματικό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.