gto234 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Καλημέρα, έχω την MSI K7N2 Delta-L με 2x256MB 333ρες Kingston Value Ram και έχω ορίσει στο ΒΙΟS να μπαίνει σε S3(suspend to ram) κατάσταση όταν κάνω standby.Μέχρι τωρα που δούλευα στα 333 σύγχρονα cpu και μνήμες δεν είχα κανένα πρόβλημα με το standby.Δοκίμασα και έβαλα το FSB στα 200Mhz με 3-4-4-8 timings και 2.8volt στις μνήμες και παίζει μια χαρά το σύστημα αλλά δεν κάνει resume από standby,ανοίγει αλλά η οθόνη μένει μαύρη.Σε S1 κατάσταση δεν έχει πρόβλημα με το resume.Ποιό πιστέυετε ότι είναι το πρόβλημα;Μήπως είναι bug του BIOS?
Voodooman Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Τό ίδιο πρόβλημα έχω και εγώ, αλλά δεν νομίζω να φταίει το clock στα 200 MHz που έβαλες, ανέκαθεν είχα αυτο το πρόβλημα με αυτό το mobo από τότε που έβαλα τον XP2400+ πάνω. Όταν έβαλα τον 3000+, το πρόβλημα παρέμεινε. Κάποιο από τα παλιότερα Bios updates της MSI ανέφερε κάτι για το S3, αν είναι σημαντικό για εσένα, ψαξ'το κατά εκεί. Έτσι κι' άλλιώς τα τιμημένα nForce 2 μας δουλεύουν πολύ πάνω από τα όριά τους, ας τα ανεχτούμε ως έχουν!
gto234 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2005 Ενδιαφέρον αυτό..Αφού κι εσύ έχεις πρόβλημα πάει να πεί κάποια ασυμβατότητα.Τι BIOS χρησιμοποιείς;Εγώ το 5.8 αλλά modαρισμένο.Εγώ πάντως σε 166FSB δεν έχω πρόβλημα με το S3.Μόνο που όταν επανέρχεται το σύστημα είναι παγωμένο αλλά σε μερικά δευτερόλεπτα φτιάχνει.Τώρα σε 200FSB είναι το μόνο πρόβλημα που έχω μέχρι στιγμής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.