Προς το περιεχόμενο

6200 overclocking?

George Rigo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Kαλησπέρα!Έχω (σχεδόν) καταλήξει να αγοράσω με 100 ευρώ την ASUS N6200 GE/TD 128MB agp(e-shop),καθώς δεν μου περισσεύουν και πολλα γκαφρά!Είναι προτιμότερο από μια 6600 απλή γύρω στα 120 ευρώ?;Έχω ακούσει οτι η 6200 κάνει εύκολα overclocking και ξεπερναει σε επιδόσεις την 6600 την απλή.Δεν έχω δοκιμάσει να πειράξω καμια κάρτα μου μεχρι τώρα.Μπορεί αυτο να γίνει με ασφαλεια στην συγκεκριμένη κάρτα?Πώς περίπου???

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η 6200 δεν αξιζει τον κοπο. Πολυ καλυτερη η 6600 που μπορει να κανει το ιδιο πραγμα (o/c) και να πλησιασει τα επιπεδα μιας 6600GT. 20 ευρω διαφορα ειναι πολυ μικρη για να μην παρεις την 6600.

Διαφορετικα αν δε θελεις να ξεπερασεις τα 100 ευρω πηγαινε στο αλλο στρατοπεδο ATI... Θα βρεις πολυ πιο αξιολογες προτασεις μεχρι τα 100.

Βρε παιδιά να την εμπιστευτω την ΑΤΙ??Δεν έχει ασυμβατότητες με παιχνιδια πλεον?Κανείς δεν μου απαντά για ασυμβατότητες.Και σε αυτά τα λεφτά πια ΑΤΙ είναι καλη πρόταση?Ένας τεχνικός πάντως μου είπε μακριά από ΑΤΙ της σειράς Χ...

File egw exw mia ATI 9100 k eimai toso eyxaristimenos pou tha ksanaparw ATI, k malista tin X700 pou einai sta 120 euro k einai pio grigori k kalyteri apo 6600 alla k apo 6200. Twra an thes mono Nvidia pare tin 6600! Aksizei ta 20 euro. H 6200 einai xalia.

K ennoeite oti paizw paixnidia! Opws call of duty, far cry ktl, apla xwris aa k se metria poiwtita.

Ένας τεχνικός πάντως μου είπε μακριά από ΑΤΙ της σειράς Χ...

Τι τεχνικός??Αυτοκινήτων?Γιατι αν ηταν τεχνικος Η/Υ μαλλον πρεπει να αλλάξει δουλεια...

Τι τεχνικός??Αυτοκινήτων?Γιατι αν ηταν τεχνικος Η/Υ μαλλον πρεπει να αλλάξει δουλεια...

Σωστα.Αν και ειμαι κατεξοχην οπαδος της NVIDIA, η σειρα X της ΑΤΙ εχει αποδειχθει καλη απο οσο ξερω

H εταιρεία παίζει ρόλο για μένα στα συστήματα ψύξης αλλά και στο software.

πχ η Leadtek που πήρα δεν έχει το standard φθηνό σύστημα που προτείνει η nvdia αλλά ένα πολύ αθόρυβο και αποδοτικό σύστημα ψύξης.

Επίσης εκτός του driver της nvidia έχει και το winfox με το οποίο κάνεις παπάδες (από overclocking μέχρι ρύθμιση των στροφών του ανεμιστήρα της, hardware temperature monitoring και πολλά άλλα)

Όλα αυτά δεν θα τα βρεις σε μια φθηνιάρικη μάρκα.

Πάντως αν θες τη γνώμη μου μην πάρεις οτιδήποτε κάτω από 6800. Τη θεωρώ πλέον το minimum για αναλύσεις 1024 και όλα τα options full.

Με την 6200 ετοιμάσου να μειώνεις το ένα και το άλλο για να έχεις ικανοποιητικό framerate...

Κάνε το σκατό σου παξημάδι που λέμε (lol) και δώσε άλλα 45euro απ' τα 120 που σκοπευες να δώσεις. Θα με θυμηθείς. (*) και γρήγορα γιατί συνεχώς αυξάνουν την τιμή της! Εγώ την αγόρασα 159,5 και το e-shop την έχει 195!

http://www.technixx.gr/detail.jsp;j...86?gruppe=32076

Δεν έχω σκοπό τελικά να πάρω 6200,για 6600 πάω.Ξέρει κανείς για το σύστημα ψύξης της PROLINK?Η Leadtek πρέπει να είναι λιγο τσιμπημένη.Και από χρήμα είμαι περιορισμένος γιατί θέλω να βάλω και μια RAM και να πάω ταξίδι στο Παρίσι!!!!LOL!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...