Προς το περιεχόμενο

My name is Earl

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ρε παιδιά είναι η γνώμη μου ή έχει ανεβεί το budget του show στο κατακόρυφο στην 4η Season? Τοποθεσίες, αντικείμενα,σκηνικά, ηθοποιοί με το κιλό, μου φαίνεται πολύ καλή και ακόμα "φρέσκια" η σειρά.

Δημοσ.

Μια χαρά είναι η σειρά! Έχει αρχίσει να ξαναποκτάει ενδιαφέρον, όπως στην αρχή. Μικρή η κοιλιά που έκανε, έτσι κι αλλιώς (κινδύνεψε πάντως να την παρατήσω).

Δημοσ.

Σκέτη απογοήτευση όλη η 4η season,αν το βλέπω ακόμα είναι για τις ατάκες που πετάει ο Ράντυ.

Πρέπει να κοπεί αυτή η σερά πάντως.Έχει καταντήσει αηδία...

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Φοβερή σειρά, αλλά μετά τον 3ο κύκλο αρχίζει να πέφτει, όχι ότι δεν την βλέπω ακόμα ευχάριστα, αλλά δεν βγάζει το ίδιο γέλιο...

Δημοσ.
Σκέτη απογοήτευση όλη η 4η season,αν το βλέπω ακόμα είναι για τις ατάκες που πετάει ο Ράντυ.

Πρέπει να κοπεί αυτή η σερά πάντως.Έχει καταντήσει αηδία...

Και λίγα λες...

Ξενέρωσα απίστευτα, οι χαρακτήρες έχουν μείνει στάσιμοι, οι διάλογοι μπαγιάτικοι, το σενάριο βαρετό.

Κρίμα, οι πρώτες 2 σεζόν ήταν πολύ καλές!

Δημοσ.

Το βρήκα τυχαία πριν 2 μήνες και είδα τις πρώτες 2 seasons. Αρχικά μου άρεσε πολύ. Ειδικά οι ατάκες του αδερφού. Μετά κουράστηκα όμως και αποφάσισα να μη συνεχίσω στις υπόλοιπες. Συμφωνώ με τα προαναφερθέντα για στασιμότητα, κλπ.

Δημοσ.

Είναι η λιγότερο αγαπημένη μου, από τις σειρές που παρακολουθώ. Πραγματικά βρίσκεται στο όριο ανάμεσα στο "την παρακολουθώ άμα λάχει" και "οκ, αρκετά".

Φαντάζομαι θα τελειώσει πάντως σιγά σιγά. Δε νομίζω να κάνει πολλές σεζόν ακόμα.

• 6 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...