Sadako Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Κι εγώ είδα σήμερα το πρώτο επεισόδιο, αλλά προμηθεύτηκα και με τις 2 σεζόν. Φαίνεται καλό..
kleidokratwr Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Καλή η πρώτη season. Πάμε για τη δεύτερη. Οι αναφορές τους στις άλλες ταινίες είναι απίστευτες. =)
PCM Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2009 Ρε παιδιά είναι η γνώμη μου ή έχει ανεβεί το budget του show στο κατακόρυφο στην 4η Season? Τοποθεσίες, αντικείμενα,σκηνικά, ηθοποιοί με το κιλό, μου φαίνεται πολύ καλή και ακόμα "φρέσκια" η σειρά.
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Μια χαρά είναι η σειρά! Έχει αρχίσει να ξαναποκτάει ενδιαφέρον, όπως στην αρχή. Μικρή η κοιλιά που έκανε, έτσι κι αλλιώς (κινδύνεψε πάντως να την παρατήσω).
gherudos Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 9 Φεβρουαρίου 2009 Σκέτη απογοήτευση όλη η 4η season,αν το βλέπω ακόμα είναι για τις ατάκες που πετάει ο Ράντυ. Πρέπει να κοπεί αυτή η σερά πάντως.Έχει καταντήσει αηδία...
Evilnye Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Φοβερή σειρά, αλλά μετά τον 3ο κύκλο αρχίζει να πέφτει, όχι ότι δεν την βλέπω ακόμα ευχάριστα, αλλά δεν βγάζει το ίδιο γέλιο...
yannis27gr Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Σκέτη απογοήτευση όλη η 4η season,αν το βλέπω ακόμα είναι για τις ατάκες που πετάει ο Ράντυ.Πρέπει να κοπεί αυτή η σερά πάντως.Έχει καταντήσει αηδία... Και λίγα λες... Ξενέρωσα απίστευτα, οι χαρακτήρες έχουν μείνει στάσιμοι, οι διάλογοι μπαγιάτικοι, το σενάριο βαρετό. Κρίμα, οι πρώτες 2 σεζόν ήταν πολύ καλές!
Janeway Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Το βρήκα τυχαία πριν 2 μήνες και είδα τις πρώτες 2 seasons. Αρχικά μου άρεσε πολύ. Ειδικά οι ατάκες του αδερφού. Μετά κουράστηκα όμως και αποφάσισα να μη συνεχίσω στις υπόλοιπες. Συμφωνώ με τα προαναφερθέντα για στασιμότητα, κλπ.
kleidokratwr Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Ο Ράντυ είναι απίστευτα καθυστερημένα αστείος. Παρόλα αυτά αν ήταν στο χέρι μου, είχε φύγει από τη σειρά στη δεύτερη σεζόν.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Είναι η λιγότερο αγαπημένη μου, από τις σειρές που παρακολουθώ. Πραγματικά βρίσκεται στο όριο ανάμεσα στο "την παρακολουθώ άμα λάχει" και "οκ, αρκετά". Φαντάζομαι θα τελειώσει πάντως σιγά σιγά. Δε νομίζω να κάνει πολλές σεζόν ακόμα.
Toufas Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/My_Name_Is_Earl#Cancellation
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.