Προς το περιεχόμενο

My name is Earl

Toufas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε τον Walt.Πρεπει να πηρε κανα κεφαλι υψος.Τον βλεπω η να μην ξαναπεζει στο lost η να πεζει ξαπλωμενος.Εκτος και αν εχουν ΗΔΗ γυριστει τα επεισοδια οσο ηταν μικρος που θα σημαινει οτι δεν εχουν χασει την μπαλα....

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

To ενδεχόμενο να εμφανιστεί ψηλός εξαιτίας κάποιου πειράματος της Dharma το έχετε σκεφτεί?

Dim_b αν μπορείς μετέφερε αυτά τα ποστ στο topic του Lost! ;)

• 7 μήνες μετά...
Δημοσ.

Άρχισα να ψιλοπαρακολουθώ τη σειρά. Ωραία φαίνεται από τα πρώτα επεισόδια. Κρίμα αν χαλάει στη συνέχεια.

Ο Jason Lee πάντως είναι απολαυστικός ηθοποιός. Από αυτούς που δε βαριέσαι να βλέπεις.

Πάντως, έτσι κι αλλιώς η σειρά είναι για χάζεμα. Όπως προανέφερε κάποιος, δεν είναι και κανένα αριστούργημα. Για διαλειμματάκια όμως, κάνει τη δουλειά της (μέχρι να περιμένουμε τα καινούργια Lost, South Park και Simpsons ;)

Δημοσ.

Μια από τα ίδια και γω. Βλέπω σιγά σιγά κανα επεισοδιάκι, μια χαρά περνάει η ώρα. Αν μη τι άλλο ωραία σειρούλα είναι, σίγουρα και όχι η καλύτερη όλων των εποχών!!!

Δημοσ.

Molis teliwsa tis ptwti season, kai gamo tis komikes syroules, apithanoi xaraktires karikatoures me ton Jason Lee kai tous ypoloipous na dinoun resta, anyway molis mpikes stin lista gia ton thio i deyteri season, pou elpizw na einai oso eyxaristi itan kai i prwti. ("hey Earl" "Hey Crabman") apla theiko!!!!!!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δείτε το τελευταίο επεισόδιο που βγήκε! 212! Γυρίζουν επεισόδιο cops στην πολή των ηρώων. Πολύ γέλιο! Μακράν το καλύτερο πιστεύω!

Δημοσ.

nai poly kalo htane to 12, to 13 me ta ashmenia maxairophrouna htan mapa. Pantos ego eixa psiloxasei to endiaferon mou meta ta misa ths proths sezon alla thn deuterh thn exo diaskedasei perisotero. Ligo o randy me xalaei, elaxistes fores exei plaka. Crabman, earl, joy, h yphretria.... exoun arketes kales stigmes, o randy pezei ton blaka alla tha mporouse na exei kalytero yliko.

Δημοσ.

Εντύπωση μου κάνει η κρίση σου...!Καλά γούστα είναι αυτά φυσικά.Απλά εγώ τον Ράντυ τον απολαμβάνω!Πιστέυω πως δίνει πολλά στη σειρά...

Τα δύο τελευταία δεν τα έχω δει!

Δημοσ.

Και μένα μου αρέσει πολύ ο Randy! Ειδικά σ' αυτό με το cops που τραγουδάει κάθε φορά που σκάει μύτη η κάμερα, μιλάμε χ-τ-υ-π-ι-ε-μ-α-ι κάτω! Αλλά και γενικότερα είναι συμπαθητική φυσιογνωμία. Παίζει με ιδιαίτερο τρόπο και κάθε πρωτότυπη κωμική ερμηνεία την απολαμβάνω.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Αν οι fans της σειράς δεν έχουν δει το extra επεισόδιο που πέτυχα στο τελευταίο dvd της σειράς στα special features , δείτε το!! Απίστευτο γέλιο , το καλύτερο του πρώτου κύκλου μακράν για μένα αν και special feature. Είναι κάτι σαν remake του πρώτου επεισοδίου αλλά ο Ερλ αντι να να πάρει το δρόμο του κάρμα γίνεται εκδικητικός.Απλά όλα τα λεφτά.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Είχε παρατηθεί βλέπω αυτό το τόπικ. Απλά μια ερώτηση για κάποιον που το παρακολουθεί. Η σεζόν 2 τελειώνει στο 23ο επεισόδιο? Ή έχει και 24ο μετά??

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τελείωσε στο 23 φίλε μου. Και εγώ ήλπιζα να δω το επόμενο, αλλά θα μας αφήσουν έτσι... Περιμένουμε τη νέα σεζόν τώρα

Δημοσ.

Ελληνικούς ή έστω Αγγλικούς υπότιτλους για τα επεισόδια 21 , 22 και 23 του β κύκλου που βρήκατε παίδες; Το greektvsubs έχει να βγάλει από 21/4/07 υπότιτλους για τον Earl !!

Δημοσ.
Ελληνικούς ή έστω Αγγλικούς υπότιτλους για τα επεισόδια 21 , 22 και 23 του β κύκλου που βρήκατε παίδες; Το greektvsubs έχει να βγάλει από 21/4/07 υπότιτλους για τον Earl !!

Στο http://www.apsubs.com [Το site της APSU Team] υπάρχουν αυτοί που θέλεις σε ελληνικά. :)

Σκέφτομαι να την ξεκινήσω και γω σιγά σιγά την σειρά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...