Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 2 Topic

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Oχι ρε συ δεν ξερω κατι παραπανω,απλα βασιζομαι σε λογια των παραγωγων οτι και καλα τα περισσοτερα εχουν -ακομα και τωρα- επιστημονικη εξηγηση.Το να φερνεις κοντα σου πλασματα(που ηδη ειναι στο περιβαλλον σου) με αυτοσυγκεντρωση κλπ κλπ,νομιζω πως ειναι εφικτο,ασχετα αν η πλειοψηφια των ανθρωπων αδυνατει να το κανει.Ο ανθρωπινος εγκεφαλος εχει απιστευτες δυνατοτητες και κατι τετοιο για μενα ειναι "μαθηματικα" βεβαιo οτι μπορει να συμβει(τηλεπαθεια,τηλεκινηση κλπ).Απο την αλλη, αδυνατω να βρω "επιστημονικη" εξηγηση στο να φερνω στον κοσμο πλασματα της φαντασιας μου,ακομα και αν χρησιμοποιω το 100% του εγκεφαλου.Αν ο Γουωλτ δηλαδη εχει τετοια δυνατοτητα,αλιμονο μας αν φανταστει επιμονα τον Γκοτζιλα ή κανενα πανυψηλο τερας με 34 χερια και ποδια,σωμα δεινοσαυρου και κεφαλι λιονταριου :)

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Κοιτάξτε αυτό με το Γουόλτ δεν είναι τίποτα εκτός απο θεωρία για μένα... Αφήνει άλλα ερωτήματα η σεζόν, ποιο μυστήρια, όπως π.χ. τι επίδραση θα έχει ο μαγνητισμός στο νησί, ή ποιοί είναι οι άλλοι και τι τελικά θέλουν κ.τ.λ.

Δημοσ.
Oχι ρε συ δεν ξερω κατι παραπανω,απλα βασιζομαι σε λογια των παραγωγων οτι και καλα τα περισσοτερα εχουν -ακομα και τωρα- επιστημονικη εξηγηση.Το να φερνεις κοντα σου πλασματα(που ηδη ειναι στο περιβαλλον σου) με αυτοσυγκεντρωση κλπ κλπ,νομιζω πως ειναι εφικτο,ασχετα αν η πλειοψηφια των ανθρωπων αδυνατει να το κανει.Ο ανθρωπινος εγκεφαλος εχει απιστευτες δυνατοτητες και κατι τετοιο για μενα ειναι "μαθηματικα" βεβαιo οτι μπορει να συμβει(τηλεπαθεια,τηλεκινηση κλπ).Απο την αλλη, αδυνατω να βρω "επιστημονικη" εξηγηση στο να φερνω στον κοσμο πλασματα της φαντασιας μου,ακομα και αν χρησιμοποιω το 100% του εγκεφαλου.Αν ο Γουωλτ δηλαδη εχει τετοια δυνατοτητα,αλιμονο μας αν φανταστει επιμονα τον Γκοτζιλα ή κανενα πανυψηλο τερας με 34 χερια και ποδια,σωμα δεινοσαυρου και κεφαλι λιονταριου :)

lol :mrgreen: :mrgreen:

να σου πω την αληθεια κι εγω προτιμω οι εξηγησεις να'ναι επιστημονικες (και οχι απλα επιστημονικοφανεις), αλλα το κοβω μαλλον δυσκολο. Αν το καταφερουν παντως, θα'ναι "the greatest trick the devil ever pulled" :grin: :grin:

σχετικα με τηλεκινηση, τηλεπαθεια κτλ. συμφωνω οτι μαλλον ειναι εντος των δυνατοτητων του ανθρωπινου μυαλου.Αλλα ακομα δεν εχουν αποδειχτει πειραματικα ουτε εξηγηθει επαρκως. Και εκει κολλαει το "επιστημονικοφανες" που ειπα πριν. Αλλα ξαναλεω, αν καταφερουν να δωσουν επιστημονικη εξηγηση θα πεσω στα γονατα και θα τους προσκυνησω :grin:

φιλικα

Δημοσ.

Σιγουρα.Απλα η σειρα δεν νομιζω πως εχει ετσι κια λλιως πολλα "χτυπητα" σημεια οπως αλλες σειρες(ενταξει ας εξαιρεσουμε τον μαυρο καπνο,που ετσι κι αλλιως ακομα δεν πηραμε εξηγηση).Για παραδειγμα,ακομα προσπαθω να καταφερω να ακουμπησω το παλιο μου Νοκια 3310 πανω στην oθονη του pc μου και να κατεβασω ολα τα αρχεια του σκληρου μου,οπως κανει η Sidney στο Alias :P ...Αν ειναι ετσι,τι τα θελουμε τα 3G... :D

Δημοσ.

Δεν ειδες που το ειχε κρυμμενο μεσα στο βιβλιο που διαβαζε?

Το κλειδι το πηρε απο τον Κελβιν,ο οποιος λογικα το πηρε απο τον Ραζινσκι,ο οποιος.....

Δημοσ.

Στα videoclubs υπάρχει όλη η πρώτη σεζόν (24 επεισόδια σε 5dvd) με ελληνικούς υπότιτλους.

Η σεζον 2 θα κυκλοφορήσει 2/9 απότι είδα στο amazon με αγγλικούς υπότιτλους οπότε εκεί κοντά θα σκάσει και σε μας.

Στο νετ φυσικά υπάρχει όπως και υπότιτλοι.

Δημοσ.

Ρε συ τι λές;! Αφού η 1η τελείωσε στην Αμερική το Μάϊο, βγήκε σε dvd το καλοκαίρι και εδώ την Άνοιξη του άλλου έτους! Άρα εδώ η 2η θα έρθει 2007! ;-)

Δημοσ.

Οχι,η ΝΕΤ πριν κανα μηνα τελειωσε τον 1ο κυκλο.Αγνωστο αν θα παιξει τον 2ο(μακαρι να μην τον παιξει,γιατι τον 1ο τον σκοτωσε.Απατη πηγε η σειρα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...