Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 2 Topic

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
internet man. ti video club kai mlkies

Χαιρω πολύ ρε φίλε λες κ δεν το ξερα αυτό, έπρεπε να μου το πεις εσύ!

Εγώ άλλο ρώτησα όμως, όχι που μπορώ να το βρω αλλά αν έχει βγει σε dvd. Κακό είναι?

P.S. Thanx loser ;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Telika posa epeisodia exei? Apo o,ti kserw einai 24(to 23o einai diplo) alla prosfata eida kai kati endiamesa p.x. ena pou legotan Reckoning kai ena 25o pou legetai Destination Lost. Ti einai ayta???

Δημοσ.

To Destination Lost ειναι στην ουσια το Lost 2x00,δηλαδη μια περιληψη της 1ης σαιζον,πριν αρχισει η δευτερη.Το Reckoning παιχτηκε μεταξυ 18 και 19 επειδη ειχε 3 βδομαδες κενο και εκανε επισης μια περιληψη με οτι ειχε παιχτει μεχρι τοτε..

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Μολις τελειωσα και τη 2η. Τρελαααααα! Επομενο ειναι, παντως, να εχουν γεννηθει ερωτηματα...

1)Ποιος βραχυκυκλωσε το συστημα και αρχισε η αντιστροφη μετρηση οταν ο Locke ηταν στην καταπακτη και μετα εκλεισαν οι πορτες; Και αυτη η περιπτωση πρεπει να ηταν διαφορετικη γιατι ηταν η πρωτη φορα που φανηκε το σκιτσο στην πορτα με το ερωτηματικο κτλ...

2)Τι παιζεται τελικα με το "μεντιουμ"; Αφου ηταν απατεωνας, πως οδηγησε την Claire σκοπιμα στο αεροπλανο που θα επεφτε στο νησι;

3)Τι ηταν αυτο που λεγατε για το γιο του Michael που ειπε στη Shannon και οτι προβαλει τη φαντασια του κλπ;

4)Τελικα στο τελευταιο επεισοδιο τι συνεβει που τελειωσε ο χρονος και εμφανιστηκε η λαμψη;

5)Για θυμιστε μου τι ηταν το "ατυχημα" που ελεγε στο βιντεο ο Κινεζος παρακαλω...

6)Τι παιζεται τελικα με την Elizabeth που την ειδαμε και 2 φορες εκτος νησιου;

Δημοσ.
Ρε συ τιμωρε' date=' βάλτα σε white font τα ερωτήματα σου...

Δεν τον έχουν δει όλοι το 2ο κύκλο...[/quote']

ή ακομα καλυτερα, ας τα γραψει στο topic για την 3η season.

Δημοσ.
Μολις τελειωσα και τη 2η. Τρελαααααα! Επομενο ειναι' date=' παντως, να εχουν γεννηθει ερωτηματα...

1)Ποιος βραχυκυκλωσε το συστημα και αρχισε η αντιστροφη μετρηση οταν ο Locke ηταν στην καταπακτη και μετα εκλεισαν οι πορτες; Και αυτη η περιπτωση πρεπει να ηταν διαφορετικη γιατι ηταν η πρωτη φορα που φανηκε το σκιτσο στην πορτα με το [i']ερωτηματικο[/i] κτλ...

2)Τι παιζεται τελικα με το "μεντιουμ"; Αφου ηταν απατεωνας, πως οδηγησε την Claire σκοπιμα στο αεροπλανο που θα επεφτε στο νησι;

3)Τι ηταν αυτο που λεγατε για το γιο του Michael που ειπε στη Shannon και οτι προβαλει τη φαντασια του κλπ;

4)Τελικα στο τελευταιο επεισοδιο τι συνεβει που τελειωσε ο χρονος και εμφανιστηκε η λαμψη;

5)Για θυμιστε μου τι ηταν το "ατυχημα" που ελεγε στο βιντεο ο Κινεζος παρακαλω...

6)Τι παιζεται τελικα με την Elizabeth που την ειδαμε και 2 φορες εκτος νησιου;

1)Μαλλον ο "Χενρυ" το εκανε να φανει αλλα το πως ηξερε να το κανει δεν ξερω.Παιζει πολυ μια θεωρια οτι ο "Χενρυ" ειναι ο Τομας Ραζινσκι,ο πρωην συνεργατης του Κελβιν που και καλα αυτοκτονησε.Αυτος αρχισε να ζωγραφιζει τον χαρτη,αρα ισως παιζει κατι τετοιο.

2)Εγω πιστευω πως δεν ειναι απατεωνας.Ηταν μια προφαση αυτο που ειπε στον Εκο ωστε να τον εμποδισει να ασχοληθει περαιτερω με την υποθεση.Εξαλλου,δεν θα εδινε τοσα λεφτα στην Κλαιρ για να την βαλει στο αεροπλανο,αν ηταν απλα απατεωνας.

3)Η μαυρη απο τους "αλλους" προσεξες που ρωτησε στον Μαικλ αν εχει δει τον γιο του σε μερη,που κανονικα δεν θα επρεπε να ειναι(ενω βρισκεται πολυ μακρυα απο αυτα)?Ε κατι τετοιο...

4)Θα το μαθουμε στο 1ο επ της νεας σαιζον.Λογικα κατι σαν ηλεκτρομαγνητικη "βομβα" που εξουδετερωσε για μικρο χρονικο διαστημα το μαγνητικο πεδιο,και εκανε τα ρανταρ της καψουρας του Ντεσμοντ να εντοπισουν το νησι

5)Ηταν μεγαλη διαρροη(κατι σαν το Τσερνομπιλ) απο τον ηλεκτρομαγνητη που βρισκεται στον "κυκνο" και αναγκασε στο να πατιεται το κουμπι,ωστε να αποτρεπει καθε φορα να γινει τεραστιο το μαγνητικο πεδιο.

6)Την Λιμπυ λες?Θα το μαθουμε στην 3η σαιζον μεσω αλλων φλασμπακς ειπανε...

Δημοσ.

1)Μαλλον ο "Χενρυ" το εκανε να φανει αλλα το πως ηξερε να το κανει δεν ξερω.Παιζει πολυ μια θεωρια οτι ο "Χενρυ" ειναι ο Τομας Ραζινσκι' date='ο πρωην συνεργατης του Κελβιν που και καλα αυτοκτονησε.Αυτος αρχισε να ζωγραφιζει τον χαρτη,αρα ισως παιζει κατι τετοιο.

2)Εγω πιστευω πως δεν ειναι απατεωνας.Ηταν μια προφαση αυτο που ειπε στον Εκο ωστε να τον εμποδισει να ασχοληθει περαιτερω με την υποθεση.Εξαλλου,δεν θα εδινε τοσα λεφτα στην Κλαιρ για να την βαλει στο αεροπλανο,αν ηταν απλα απατεωνας.

3)Η μαυρη απο τους "αλλους" προσεξες που ρωτησε στον Μαικλ αν εχει δει τον γιο του σε μερη,που κανονικα δεν θα επρεπε να ειναι(ενω βρισκεται πολυ μακρυα απο αυτα)?Ε κατι τετοιο...

4)Θα το μαθουμε στο 1ο επ της νεας σαιζον.Λογικα κατι σαν ηλεκτρομαγνητικη "βομβα" που εξουδετερωσε για μικρο χρονικο διαστημα το μαγνητικο πεδιο,και εκανε τα ρανταρ της καψουρας του Ντεσμοντ να εντοπισουν το νησι

5)Ηταν μεγαλη διαρροη(κατι σαν το Τσερνομπιλ) απο τον ηλεκτρομαγνητη που βρισκεται στον "κυκνο" και αναγκασε στο να πατιεται το κουμπι,ωστε να αποτρεπει καθε φορα να γινει τεραστιο το μαγνητικο πεδιο.

6)Την Λιμπυ λες?Θα το μαθουμε στην 3η σαιζον μεσω αλλων φλασμπακς ειπανε...

[/color']

1)Αρα ο "Χενρυ", που οπως φαινεται ειναι ο "αρχηγός" των "Άλλων" θέλει να λυσει το αινιγμα, του οποιου τη λυση αρχισε να βρισκει... Σωστα; Βρίσκω τρομερη τη θεωρια σου... :)

2)Το υποψιαστηκα ;-)

3)Δεν πιστευω οτι η αρκουδα ηταν απο το μυαλο του, δε νομιζεις; Παντως το παιδι εχει εντονη ψυχικη δυναμη και πιστευω οτι "προβαλλε" τον εαυτο του στη Σαννον κτλ... Να πω... Στη Σαννον τι ποσταρατε οτι ειπε; Το "...το κουμπι ειναι κακο..." αναποδα; Αν ναι, τι εννοουσε με αυτο;

4)Αρα πια ειναι η ζημια που υποτιθεται θα γινοταν;

5)Α μπραβο μεγαλε...;-)

6)Τελεια :)

Και κατι αλλο τελευταιο εαν σου ειναι ευκολο:

Θυμασαι αν στο τελευταιο επεισοδιο γυρισε τελικα το κλειδι ο Ντεσμοντ στη "γεννητρια"; Αν το εκανε, τι αραγε χειροτερο θα γινοταν

απο αυτο που συνεβει με τον ηλεκτρομαγνητισμο;

Θεωρια δικη μου:

Ο Ντεϊβιντ, για τον οποιο συζητουσαν ο Ντεσμοντ με τη Λιμπυ στο παρελθον, κατα τη γνωμη μου, παιζει να ειναι ο Ντεϊβ απο το ψυχιατρειο, τι λες;

Χιλια ευχαριστω, αυτες οι αποριες ειναι οι τελευταιες που εχω, ελπιζω να μου τις λυσεις οπως πολυ καλα εκανες πριν. Ευχαριστω και συγνωμη για τα spoilers, παρολο που εμαθα κατι απο την υποθεση και εγω, το οπιο δεν ηταν με ασπρα γραμματα.... Τα λεμε....

Δημοσ.
1)Αρα ο "Χενρυ"' date=' που οπως φαινεται ειναι ο "αρχηγός" των "Άλλων" θέλει να λυσει το αινιγμα, του οποιου τη λυση αρχισε να βρισκει... Σωστα; Βρίσκω τρομερη τη θεωρια σου... :)

2)Το υποψιαστηκα ;-)

3)Δεν πιστευω οτι η αρκουδα ηταν απο το μυαλο του, δε νομιζεις; Παντως το παιδι εχει εντονη ψυχικη δυναμη και πιστευω οτι "προβαλλε" τον εαυτο του στη Σαννον κτλ... Να πω... Στη Σαννον τι ποσταρατε οτι ειπε; Το "...το κουμπι ειναι κακο..." αναποδα; Αν ναι, τι εννοουσε με αυτο;

4)Αρα πια ειναι η ζημια που υποτιθεται θα γινοταν;

5)Α μπραβο μεγαλε...;-)

6)Τελεια :) [/color']

Και κατι αλλο τελευταιο εαν σου ειναι ευκολο:

Θυμασαι αν στο τελευταιο επεισοδιο γυρισε τελικα το κλειδι ο Ντεσμοντ στη "γεννητρια"; Αν το εκανε, τι αραγε χειροτερο θα γινοταν

απο αυτο που συνεβει με τον ηλεκτρομαγνητισμο;

Θεωρια δικη μου:

Ο Ντεϊβιντ, για τον οποιο συζητουσαν ο Ντεσμοντ με τη Λιμπυ στο παρελθον, κατα τη γνωμη μου, παιζει να ειναι ο Ντεϊβ απο το ψυχιατρειο, τι λες;

Χιλια ευχαριστω, αυτες οι αποριες ειναι οι τελευταιες που εχω, ελπιζω να μου τις λυσεις οπως πολυ καλα εκανες πριν. Ευχαριστω και συγνωμη για τα spoilers, παρολο που εμαθα κατι απο την υποθεση και εγω, το οπιο δεν ηταν με ασπρα γραμματα.... Τα λεμε....

1)Να σου πως την γενικη θεωρια μου?Οι Others ειναι πρωην εργαζομενοι της Νταρμα(γι'αυτο και εχουν πολλα πραγματα με το σημα της).Μαθαινοντας τα οποια "διαβολικα" σχεδια της και τα απανθρωπα πειραματα της,επαναστατησαν και σκοπος τους ειναι να σαμποταρουν -κρυφα- το εργο της.Γι'αυτο και μας παρουσιαζονται ως the good guys.Το γιατι κανουν οτι κανουν με βια?Ο σκοπος αγιαζει τα μεσα...

Βεβαια εχει πολλα κενα αυτη η θεωρια,αλλα κατι τετοιο σκεφτηκα εγω...

3)Οχι φυσικα.Ο Γουωλτ ΔΕΝ φερνει πραγματα απο τη φαντασια του.Ελκυει κοντα του οτι ΗΔΗ υπαρχει.Η αρκουδα υπηρχε ηδη(λογω των πειραματων).Κοιταζοντας το κομικ επιμονα την εφερε κοντα του.Δεν σημαινει οτι η ρακουδα ξεπηδησε απο το μυαλο του ουτε οτι ήρθε απο τον βορειο πολο.Οπως επισης και το πουλι.Ηταν εκει εξω,και οταν ο Γουωλτ το κοιταξε επιμονα αυτο ηρθε και επεσε πανω στο τζαμι.Το οτι προβαλει τον εαυτο του,λεγεται "αστρικη προβολη"(ψαξτο λιγακι στο google,ειναι υπαρκτο).

Δεν ακουγοταν καθαρα τι ειχε πει.2 εκδοχες "Don't press the button.The button is bad" και "Press the button.No button is bad"...

4)Η ζημια που θα γινοταν ειναι το πεδιο να αυξανεται συνεχεια και ανεξελεγκτα με αποτελσμα να τραβαει προς το μερος του τα παντα.Ο Ντεσμοντ γυρισε το κλειδι και σαν αποτελεσμα ειδαμε αυτον τον ενοχλητικο ηχο και τον βιολετι ουρανο.Αυτο ηταν το αποτελεσμα του γυρισματος του κλειδιου που θα μαθουμε πιο αναλυτικα στο 1ο της νεας σαιζον.Αν δεν το γυρνουσε,θα γινοταν αυτο που ειπα πιο πανω....

Οσο για τον Ντειβιντ αρκετοι το πιστευουν αυτο αλλα....λιγο δυσκολο.Αφου αποδειχθηκε οτι ηταν της φαντασιας του Χερλυ.Εκτος κι αν,επειδη και η Λιμπυ ηταν τρελη,μπορει ΚΑΙ αυτη να φανταζοταν τον ιδιο.Αλλα παλι,η Λιμπυ ειπε οτι ηταν παντρεμενη με αυτον.Τοσο τρελη πια?Δε νομιζω...

Δημοσ.

@sheik: επειδη επιμενεις τοσο εντονα για το Walt οτι "ΔΕΝ φερνει πραγματα απ'τη φαντασια του" και απλα "ελκυει κοντα του ο,τι ΗΔΗ υπαρχει". Το σκυλο του πώς και δεν τον καλεσε κοντα του στην αρχη της σειρας???

ξαναλεω: εικασιες κανουμε ολοι. Οι δυο θεωριες (καλεσμα ηδη υπαρχοντων πλασματων και προβολη πραγματων που ειναι στη φαντασια του) προς το παρον μαλλον ειναι ισοδυναμες. Εκτος κι αν ξερεις κατι παραπανω και γι'αυτο επιμενεις τοσο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...