Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 2 Topic

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Προσωπικα βρηκα τη δευτερη σεζον αρκετα πιο βαρετη και μετρια απο την πρωτη με εξαιρεση το φιναλε και κανα 2 αλλα επεισοδια..Αυτο που δε μου αρεσε καθολου στη 2η σεζον ηταν η απαξιωση που εφαγαν καποιοι χαρακτηρες(πχ Τζακ και Λοκ)

Δημοσ.

Hello! Είμαι fan του Smallville και επειδή έχω ακούσει πολλά για το Lost ήθελα να ρωτήσω αν μπορεί κάποιος να μου πει περιληπτικά τι ακριβώς είναι αυτή η σειρά και αν αξίζει να την πάρω σε DVD ή να την κατεβάσω απ' το internet, όπως έχω κατεβάσει όλες τις σεζόν του Smallville.:???:

• Moderators
Δημοσ.

Wait...Κάτι δε πάει καλά :

1) Η κόρη του πατέρα του Jack στην Αυστραλία είναι σίγουρα η Claire ?!

2) O fake henry είναι παππούς του Aaron ?!

3) H Rose είναι grandmother για το Waaaaaahaaaaalt?

4) o Hurley και ο κανονικός Henry συνδεονται απο το Clucks?

Δημοσ.

Οτι να'ναι γραφει ο τυπος...

Πολλα απο αυτα ειναι εικασιες,δεν εχουν επιβεβαιωθει ουτε στο ελαχιστο...

Πολλα επισης τα βασιζει στο lost diary που νομιζω ειναι κατι ξεχωριστο απο την κυρια ιστορια...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

paidia mia erotisi!exw ligo kairo pou teliwsa tin 1i sezon kai thelw tin gnwmi sas gia tin 2i sezon.aksizei gia katevasma i na perimenw na vgei se dvd?

i 1i sezon mou fanike kapws argi,i defteri einai kai afti argi?

please no spoilers!

• Moderators
Δημοσ.
paidia mia erotisi!exw ligo kairo pou teliwsa tin 1i sezon kai thelw tin gnwmi sas gia tin 2i sezon.aksizei gia katevasma i na perimenw na vgei se dvd?

i 1i sezon mou fanike kapws argi' date='i defteri einai kai afti argi?

please no spoilers![/quote']

Αν τη δεις όλη μαζι τη 2η season ίσως να σου φανεί γρήγορη. (δεν είναι πολύ πιθανό, αλλά δεν αποκλείεται κιόλας)

Με δεδομένο όμως ότι και η 1η season σου φάνηκε αργή, τότε η 2η μάλλον θα είναι πιο αργή και απο γριά με πι σε ανηφόρα.

Το dvd θα αξίζει μόνο για τα extras (αντε ίσως και για κάποιες διορθώσεις σκηνοθετικών λαθών). Η ποιότητα είναι πολύ καλή και στο hdtv, το ίδιο και οι υπότιτλοι.

Δημοσ.

Σιγουρα αξιζει να την κατεβασεις η να παρεις dvd.Εννοειτε πως αν σου αρεσε η σειρα απο την 1η,δεν λεει να την παρατησεις οτι και να ηταν η 2η.Ασε που ειμαι σιγουρος,οτι λογω των γεγονοτων και των οποιων αποκαλυψεων,αν δεις μονοκοπανια την 2η,θα ερθεις μετα εδω και θα πεις πως σου αρεσε περισοστερο απο την 1η.

Αυτο τουλαχιστον μου ειπαν 4-5 ατομα που ξερω...

Βεβαια ο λογος ειναι οτι την ειδαν με την μια..

Δημοσ.

Εγω θεωρω οτι και αν τη δεις με τη μια,θα σου φανει καλυτερη η πρωτη σεζον..

Βεβαια,εμεις που βλεπαμε βδομαδα αν βδομαδα (και αν) φαγαμε πικρα με τη 2η σεζον...

Δημοσ.

Oντως ειδα σχετικα γρηγορα την δευτερη-μου μενουν 222-3-4- (οπως και την πρωτη ομως) και μου φανηκε αν οχι καλυτερη το ιδιο καλη!

Αρκετα απο τα connections της φωτογραφιας ουτε που τα εχω καταλαβει-θυμαμαι!

Δημοσ.

H φωτογραφια αυτη ειπαμε πως εχει ΠΟΛΛΑ connections που οχι μονο δεν εχουν αναφερθει με καποιο τροπο στη σειρα,αλλα ουτε καν εχουν υποννοηθει.

Ειναι απλες εικασιες,που βγαινουν απο το πουθενα μαλιστα..

Δημοσ.
H φωτογραφια αυτη ειπαμε πως εχει ΠΟΛΛΑ connections που οχι μονο δεν εχουν αναφερθει με καποιο τροπο στη σειρα' date='αλλα ουτε καν εχουν υποννοηθει.

Ειναι απλες εικασιες,που βγαινουν απο το πουθενα μαλιστα..[/quote']

pou mporw na brw to season 2 help me.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...