Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 2 Topic

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Το επεισόδιο ήταν απο τα καλά. Ωραίο φινάλε και μετέωρο, επιτέλους λίγη δράση και μυστήριο. Πάει και η Anna... (και ίσως και η libby -πριν δουμε καν ένα flashback?). Να πω την αληθεια στην αρχή της season που όλοι λέγαν "τι την φέραν την Rodriguez", και "σκοτώστε την κλπ κλπ", εγώ ήμουν σε μια φάση "τι λέτε ρε. Κάτω τα χέρια απο το σκληρο μωρο". Τώρα που τη σκοτώσαν τελικά όμως δε χαλάστηκα καθόλου. Τόσο κάτω βόλτα πήρε αυτή η season . Και μάλλον θα ήθελα να μπουν και άλλοι ένας-έναςστο hatch σε εκείνη τη φάση :lol: και να τους περιλάβει ο Michael :lol:

Το flashback ωστόσο ήταν ηλίθιο. Όπως και η δικαιολογία του Henry "ήρθα για σένα γιατι είσαι απο τους καλούς" (μη χε*ω), "εμείς (οι others) είμαστε καλοκάγαθοι και δεν προσπαθήσαμε να σκοτώσουμε κανένα"... Στα αρνητικά και

1) το όλο love affair Hurley και Libby και η ιδέα για πικ νικ (ουγκχχ)

2) το ότι ο Hurley είναι ανίκανος να βρει μια παραλία και επιστρέφει στο ίδιο σημείο που ξεκίνησε,

3) το υπο-στόρυ με την εξώγαμη κόρη του πατέρα του Jack (τι σκ*τ*;)

4) το ότι ο Locke κρύβει το γεγονός της επίθεσης του Henry στη Anna lucia,

5) το ότι τελικά σκοτώθηκε κόσμος και ο michael επέζησε...

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τα 2 τελευταία λεπτά ήταν όλα τα λεφτά

FACTS

Φυσικά δε θα μπορούσαν να σχεδιάσουν ή να προβλέψουν ότι ο Michael θα βρισκόταν σε θέση να έχει στη διάθεση του όπλο. Άρα είναι λογικό να υποθέσει κανείς ότι ο Mike δρα απο μόνος του στα 2 τελευταία λεπτά του έργου πέρνοντας πρωτοβουλίες.

Συμφωνώ μαζί σου για τον λόγο ότι θα ήταν πολύ ιδανικό το σενάριο να είχε σκοπό να σκοτώσει την Άννα και κατα τύχη να βρίσκεται σε ένα δωμάτιο μαζί της με ένα όπλο στο χέρι και να λείπουν όλοι

Ο πίθανός λόγος που μάλλον το κάνει είναι για να τους κάνει να την πέσουν στους "άλλους" ακόμα ποιό σίγουρα αφήνοντας να εννοηθέι οτι τους σκότωσε ο Henri

Δημοσ.

Προφανώς και εκβιάζουν τον Michael για αυτό όταν σκότωνε την Αννα έλεγε "I am sorry". Την άλλη την μπεκρού την καθάρισε κατά λάθος.

Πάντως ήταν κάπως τραβηγμένο να καθαρίσει έτσι 2 άτομα...

Δημοσ.

Εκτός από όλα τα άλλα, μου φάνηκε και κάπως ύποπτο που πυροβόλησε τη Libby πάνω ακριβώς στις κουβέρτες που κρατούσε στην αγκαλιά της. Και δεν την έδιξε καν να ματώνει.

Υποψιάζομαι πως μπορεί να είχε κάτι τυλιγμένο στις κουβέρτες (μέταλο? ) που να μετρίασε την ορμή των σφαιρών ή και να τις συγκράτησε (οπότε έπεσε απλά αναίσθητη)...

Δημοσ.

Η Λιμπυ δεν νομιζω να πεθανε.

Ειδα το τρεηλερ του 21(το οποιο τα σπαει παρεπιπτοντως) και σε καποια στιγμη λεει η Κεητ "She's dead"...

Γιατι δεν λεει "They're dead"?

Επισης ειναι λιγο "ακυρο" να πεθανε η Λιμπυ την στιγμη που 2 επεισοδια πιο πριν ειχαμε ενα WTF ending, και γενικα δεν εχουμε δει flashback της...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Συμφωνώ με όλα! Πρώτη αντίδραση=WTF, αλλά με λίγη καθαρή σκέψη:

1) Walt=συμφωνία με τους others για να πάρει πίσω τον Walt

2) Libby=not dead

3) Ana-Lucia=dead για πρακτικούς λόγους.

Μπορώ να πω και εγώ ότι το βρήκα πάντως αρκετά τραβηγμένο.

ΥΓ. Στην αρχή του επεισοδίου που έλεγε η Kate: "Michael! Michael!", μου ήρθε στο μυαλό "Ωχ! Άρχισε και αυτή τα Waaaalt! Waaalt!"

ΥΓ2. Ωραία η μέθοδος που παίρνει το όπλο η Ana-Lucia. Πολύ π... η τύπισσα. Και πάνω που άρχισα να την συμπαθώ...ΜΠΑΜ!

ΥΓ3. Η πρώτη σκέψη που μου ήρθε στο μυαλό όταν είδα τις πράξεις του "Waaaaalt! Waaalt!" ήταν ότι δεν είναι πράγματι αυτός, αλλά ένας other μεταμφιεσμένος. I guess that would be TOO ridiculous though...

Δημοσ.

Μπα,χλωμο το κοβω..

Σιγα μην στελνανε το μεγαλυτερο στην ιεραρχια εκει περα.Μεχρι τωρα θα μπορουσε ανετα να ειχε πεθανει 2-3 φορες...Δεν νομιζω να το διακινδυνευαν ετσι.

• Super Moderators
Δημοσ.

@ sheik: Μπορείς σε παρακαλώ να μην γράφεις spoilers; Αναγκάστηκα να τροποποιήσω τα μηνύματά σου γιατί... λες τα πάντα. :mad:

Δημοσ.

Sorry,αλλα τι spoiler ειπα τωρα σε αυτο?

Επισης ας μου πει καποιος πως τα ασπριζω τα γραμματα.

Ιδεα: Γιατι δεν κανετε αυτο που εχω δει και σε αλλα 2 φορουμ,κωδικα HTML -->

....

και το μαυρισμα η το ασπρισμα να γινεται αυτοματα.Αν γινεται βεβαια...

Sorry παντως...

• Super Moderators
Δημοσ.
Sorry' date='αλλα τι spoiler ειπα τωρα σε αυτο?

Επισης ας μου πει καποιος πως τα ασπριζω τα γραμματα.

Ιδεα: Γιατι δεν κανετε αυτο που εχω δει και σε αλλα 2 φορουμ,κωδικα HTML -->

....

και το μαυρισμα η το ασπρισμα να γινεται αυτοματα.Αν γινεται βεβαια...

Sorry παντως...[/quote']

Θέλει επέμβαση στον κώδικα, θα γίνει όμως κι αυτό.. ;)

Για το άσπρισμα στα γράμματα:

>[color=white] εδώ γράφεις ό,τι δεν θέλεις να φανεί [/color]

Όσο για τα spoiler που έγραψες, για κοίτα το προηγούμενο μήνυμά σου (αρ. 695), έχεις "δώσει" το τελευταίο επεισόδιο στεγνά. ;)

Δημοσ.

αν κι καθυστερημενα κοιταξτε ενα κουλο του 2ου επεισοδιου.

Σωγιερ κι μαικλ στη σχεδια κι περνα απο κατω ο καρχαριας κι εχει ενα σημαδακι στην ουρα του!

Γεννα πολλα ερωτηματα..

(2ος κυκλοσ 2ο επεισοδιο 34:27 για να το δειτε..)

post-23579-129062932176_thumb.jpg

Δημοσ.

Noμιζω εχει αναφερθει αυτο αρκετες φορες..

Μπορει να κανω και λαθος βεβαια,αλλα προσωπικα εγω το εχω δει εδω και καιρο...

Δημοσ.

Ναι, αυτό δν είναι official. Δηλαδή έγινε από το crew παραγωγής (τους 3d designeres τι διάολο είναι) χωρίς την έγκριση των παραγωγών, έχουν διαψεύσει επίσημα πως ήταν σκόπιμο ή πως έχει νόημα. Γενικά, προσποιηθείτε πως δεν υπάρχει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...