Moderators Praetorian Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 Moderators Δημοσ. 26 Απριλίου 2006 ή θέλουν να δουν αν η λύση που έχουν στο μυαλό τους προκύπτει λογικά απο τα clues ΚΑΙ δεν έρχεται σε αντίθεση με κάποιο απο ΟΛΑ τα μυστήρια που δημιούργησαν και τα οποία είμαι σίγουρος ότι οι fans τα ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ απο τους ίδιους.
psyhakias Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 περιμενα απο τα τρειλερ που εδειχνε η νετ και οτι εχει παρει βραβεια κλπ κλπ να ειναι μια συναρπαστικη σειρα παρακολουθησα τα πρωτα επεισοδια και τωρα βλεπω αν τυχει κανενα η σειρα ειναι η απολυτη μουφα,τετοιες λακαμιες βλεπουν οι αμερικανοι και εχουνε χαζεψει τελειως καθε φορα τα ιδια και τα ιδια απορω πως αυτο το πραγμα εγεινε επιτυχια
Toufas Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 e nai stin ellada vlepoume konstantinou kai elenis kai ta sirial tou manousaki kai eimaste mesa stin koultoura..
Jastonas Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 Δημοσ. 28 Απριλίου 2006 oi allh8eia einai oti k emeis oi ellhnes lakamies blepoume k exoume xazepsei k emeis....... lost lost lost lost... 24 24 24 24.... prison break prison break prison break.... south park south park south park... family guy family guy..... duuuuhhhh! duuuuhhh!!
Cue Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Μόλις είδα και εγώ το 19 και θα συμφωνήσω με τους όσα ειπώθηκαν. Τραγικό episode... Έχει διαβάσει κανείς spoilers για τα τελευταία να μας πει αν αξίζει να περιμένουμε ή να τα διαβάσουμε και εμείς να πάει στα κομμάτια...
tzinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 re seis paratise ta panyghria gia to protathlima (chelsea) kai phge guest starr sto lost?? episode 220 Guest starring are John Terry as Christian Shephard
sheik Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Αυτος δεν ειναι ο μπαμπας του Τζακ?Λογικα εχει ξαναπαιξει,αλλα η Τσελσι που κολλαει(ειμαι λιγο ασχετος απο ευρωπαικο ποδοσφαιρο)
tzinos Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 Δημοσ. 29 Απριλίου 2006 john terry einai o amyntikos ths chelsea kai apo tous kalyterous amyntikous worldwide
Harkon Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 ίσως κάνει τον πατέρα του στα νιάτα του ίσως παίξει κανά ξάδερφό του.. εγώ σε μια μαραθώνια προβολή περίπου 2 εβδομάδων με προβολές σφήνες όπου και όποτε είχα χρόνο, έφτασα ως και το 2.19 επεισόδιο. να σας πω την αλήθεια έχοντας διαβάσει τα εδώ σχόλια περίμενα κάτι τραγικό. προσωπικά είμαι ακόμα ενθουσιασμένος με την σειρά σαν την αρχή και με έχει κρατήσει πολύ σε αγωνία-εκγρήγορση κτλ. λυπάμαι που σας έχει απογοητεύσει, γούστα είναι αυτά ελπίζω να αλλάξετε γνώμη με καλύτερα επεισόδια
beastgr Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Φιλαράκο εννοείται ότι όταν τα βλέπεις όλα μαζί ωραία σου φαίνονται. Και εγώ που είδα την πρώτη σαιζόν έτσι δε με χάλασε... Για κάτσε περίμενε 2 βδομάδες και να βλέπεις επεισόδια μούφες και τότε τα ξαναλέμε...
Harkon Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 χαχααχαχαχα εδώ η 1 εβδομάδα της ΝΕΤ με τρέλανε κ κάθησα και τα είδα όλα μαζί κατεβάζοντάς τα από το διαδίκτυο. τώρα υποθέτω πως θα περιμένω τα 2βδόμαδα που λες οπότε ίσως (ελπίζω όχι ) συμμεριστώ την άποψή σας.
sheik Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Χεχε,ακριβως.. Υπαρχουν μερικα παραπονα απο πολλους,αλλα σε καμια περιπτωση δεν θεωρω πως η σειρα εχει χασει το ενδιαφερον της.Καθε αλλο...ειμαι κι εγω ακομα ενθουσιασμενος παρολο που την 2η σαιζον την ειδα απο την αρχη κανονικα,βδομαδα-βδομαδα.. Και απο αυτα που διαβαζω στα σποιλερς,αναμενονται εκρηκτικα επεισοδια(τα 4 τελευταια)...
Jastonas Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Δημοσ. 30 Απριλίου 2006 Egw pisteuw pws apla mas edwse polla h 1h season na en8ousiastoume... k exoume meinei me auton ton en8ousiasmo. proswpika, h 2h season epishs ksekinhse poly dynata, alla ta teleutaia 10+ episodia 8a mporousan na einai 3-4... oso gia ton john terry... einai o mpampas tou jack, k einai allos apo ton chelseia john terry.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.