tzinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 me kalypsate plhros praetorian kai john1987. Aisthanomai oti pleon exo to dikaioma na gkriniazo akatapausta looool. Pantos etsi einai th seira thn agaphsame kai pleon exoume ftasei na thn parakolouthoume na autoktonei. Den dexomai meta apo kathe arnhtiko sxolio na petagetai enas kai na leei "e ma ti thn blepeis akoma afou den sou aresei?" Thn blepo kai me endiaferei kai perimeno na do ta kala shmadia gia na kano mia kalh kritikh, alla ti fteo ego an sta teleutaia 15 apo ta 18 epeisodia sou genoun mono arnhtika sxolia?? Esas sas ekenurizei to arnthiko sxolio kai emena me ekneurizei pou kapioi akoma psaronoun apo ta previews, apo to last minute surprise, apo to connections kai ta numbers... Px ta perisotera epeisodia gia 40 lepta einai adiafora kai exoun os skopo tous mono na kanoun mia mini ekplhksh stis teleutaies skhnes. E ama h mini ekplhksh einai ligo parapano apo mini bgenoun kapioi kai lene fobero epeisodio, e sorry alla 40 lepta mpourdes kai 2 lepta endiaferon den kanoun ena kalo epeisodio. Ase pou autes pote den analyontai sta epomena epeisodia alla menoun na aiorountai gia mhnes. kai sthn telikh oi periosteroi edo mesa (vlahachito, praetorian, 4saken, ego....) postaroume arnhtika sxolia kai exoume riskei poly gelio mesa apo auta me ton tropo pou ta parousiazoume, opote giati na stamathsoume??
Jastonas Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 επειδη ειμαι λιγο ασχετος... πως βαζουμε λευκό χρώμα στην γραμματοσειρά... θέλω να ρίξω κάποια ωραία σποϊλεράκια >:
LL_NEO Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 [c0l0r=white]μπλαμπλαμπλα[/color] όπου 0 φυσικά βάζεις ο
Jastonas Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 an k den exw diabasei OLA ta posts brhka kapoia spoiler sxetika me to ti egine sto last episode me hurley ktl ktl alla k kapoia pou 8a ginoun pros to telos ths 2hs season. egw proswpika exw ksenerwsei ligo me ton argo ry8mo (kat 'eme) pou proxwraei to lost opote epeleksa na dw ti 8a ginei mpas k brw to endiaferon mou pali. anyway. SPOILERS : little spoiler: diabasa se ena forum sto opoio paragwgoi/skhno8etes ktl eipan pws to LOST, to island, k oti blepoume den exei na kanei me to oneiro kapoiou pou brisketai p.x. se kapoio kwma. opote to endexomeno ola auta na einai sto kefali tou hurley apokleietai. (oute ekswghinoi sxetizontai me to 8ema lost!) medium spoiler(einai ligo about connections auto mias k to syzhtagate prin): o arxhgos... autos pou kanei ta bad things... autos pou 8a faswsei ton henry an karfwsei tpt gia tous others... the one and only badass motherfucker sto lost, einai... o...................... JACK BAUER!!!!! lol. oxi einai o father tou Jack. Spoiler mallon medium k bale ( k einai k ligo axrhsto sthn telikh analysh opote...): o blakas other o Henry, o 8a skotwsei kapoious. autoi oi 2 einai o Locke and Charlie
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Τα παίρνω από την αρχή: jonh H κριτικη ειτε με την θετικη η την αρνητικη μορφη ειναι παντα κατι ουσιαστικο Εμείς που θεωρούμε ότι η αρνητική κριτική σε κάτι που αγαπάμε ΔΕΝ είναι κάτι ουσιαστικό, τι πρέπει να κάνουμε; Στα υπόλοιπα που γράφεις δε διαφωνώ και δε καταλαβαίνω γιατί τα γράφεις ως αντίλογο. Praetorian Επίσης αρκετές φορές τέτοια σχόλια λειτουργούν προσγειωτικά. Πχ εκεί που νόμιζεις ότι είδες το κορυφαίο επεισόδιο με την απίστευτη αποκαλύψη/πλοκή ή τις νέες υπόννοιες για τα μυστήρια κτλ, διαβάζεις και απόψεις του στυλ "τι μπούρδες", "αν συμβεί κάτι τέτοιο θα ξενερώσω", "σιγά την πρωτοτυπία", "βαρέθηκα του θανατά" (δεν κάνω quote απο κάποιον παράδειγμα φέρνω) και έρχεσαι στα ίσια σου. Και αυτό ναι, το θεωρώ κέρδος. ΟΚ. Δεκτή η άποψη σου. Εγώ που δε θεωρώ κέρδος το να με πείσει κάποιος για κάτι που μου αρέσει ότι "βλακεία έκανες και σου άρεσε" τι να κάνω; Εξακολουθώ φυσικά να μην καταλαβαίνω που είναι το κέρδος, (είχες κάτι που σου άρεσε και ξαφνικά παύεις να το έχεις. Τι μπορεί να έχεις κερδίσει; ) αλλά εν πάσει περιπτώσει, αυτό είναι άλλη συζήτηση. Δεν περιμένω απο κανένα να μου πει τι είναι που ξεχωριζει και κάνει κορυφαια τη σειρά για να την "αγαπήσω". Έχουμε οι περισσότεροι βρει τι "αγαπάμε" (ή τι "αγαπούσαμε" στη σειρά και χάσαμε). Το "μπαλάκι" είναι στη σειρά και στην εξέλιξη της... Όσον αφορά αυτό, απλά είπα την άποψη μου. Όπως πάντως μπορεί να επιβεβαιώσει και ο Jonh, η συγκεκριμένη διαδικασία έχει μια αξία. Γιατί κάποτε με ρώτησε τι βρίσκω στο fight club και μου αρέσει, και όταν του είπα "αυτό και αυτό" μετά το ξαναείδε με άλλα μάτια και του άρεσε. Αυτό εγώ το θεωρώ κέρδος του. Τέλος θεωρώ ανόητο να θίγονται κάποιοι στο thread απο αρνητικές κριτικές και σχολιασμούς. Είμαι σίγουρος ότι τα σχόλια αυτά δεν γίνονται επίτηδες για να σας εκνευρίσουν ή να σας "τη σπάσουν". Δεν είναι ανάγκη να μεταφερθεί η κόντρα που έχουμε κάποιοι με την κατάντια της σειράς σε προσωπικό επίπεδο μεταξύ μας. Συμφωνώ απόλυτα. Προσπαθώ να μην έχω επιθετικό ύφος όπως ελπίζω να προσέξατε και ούτε φυσικά έχω θιχτεί όπως ελπίζω ότι δε θίχτηκε και κανένας όταν είπα ότι βρίσκω ανούσιο να ακούσω την αρνητική του άποψη. Καταλαβαίνω απλά ότι έχουμε μια διαφωνία όσον αφορά στο τι έχει αξία όταν συζητάμε. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί δε λύνουμε αυτό το πρόβλημα με τη λύση που πρότεινα, αλλά καθόμαστε και συζητάμε για να πείσουμε ο ένας τον άλλο "μα όχι! Έχει αξία το να ακους αρνητικές απόψεις" κτλ tzinos, σέβομαι αυτά που έγραψες. Δε διαφωνώ σε κάτι, απλά...είπαμε. Δεν έχω να κερδίσω κάτι από αυτά που γράφεις.
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί από κάποιον προηγούμενο,αλλά μόλις διαπίστωσα πως αν προσθέσει κανείς τους αριθμούς 4, 8, 15, 16, 23 και 42 θα υπολογίσει άθροισμα 108, όσα και τα λεπτά του counter του Hatch.
john1987 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 jonh H κριτικη ειτε με την θετικη η την αρνητικη μορφη ειναι παντα κατι ουσιαστικο Εμείς που θεωρούμε ότι η αρνητική κριτική σε κάτι που αγαπάμε ΔΕΝ είναι κάτι ουσιαστικό' date=' τι πρέπει να κάνουμε; Στα υπόλοιπα που γράφεις δε διαφωνώ και δε καταλαβαίνω γιατί τα γράφεις ως αντίλογο. Μα κανετε λαθος!!!!lol...Καταρχας,μπορει να συνειδητοποιησετε καποια κενα,η και να συνειδητοποιησετε οτι η σειρα ειναι υπερεκτιμημενη...Αν δε γουσταρετε,απλως αγνοηστε τα σχολια.... Επισης θα ηθελα να τονισω οτι ειναι ατελεσφορο να χωριστει το topic....Δηλαδη ενας χρηστης που θελει να πει και αρνητικα και θετικα σχολια που θα ποσταρει?Και γιατι να διαχωριζονται σχολια χρηστων με βαση το περιεχομενο τους...??Δηλαδη,χωριζουμε τα σχολια σε "lost sucks" κ "lost rules"? Ειναι λιγακι δυσλειτουργικο αυτο... \ [i']Δεν περιμένω απο κανένα να μου πει τι είναι που ξεχωριζει και κάνει κορυφαια τη σειρά για να την "αγαπήσω". Έχουμε οι περισσότεροι βρει τι "αγαπάμε" (ή τι "αγαπούσαμε" στη σειρά και χάσαμε). Το "μπαλάκι" είναι στη σειρά και στην εξέλιξη της...[/i] Όσον αφορά αυτό, απλά είπα την άποψη μου. Όπως πάντως μπορεί να επιβεβαιώσει και ο Jonh, η συγκεκριμένη διαδικασία έχει μια αξία. Γιατί κάποτε με ρώτησε τι βρίσκω στο fight club και μου αρέσει, και όταν του είπα "αυτό και αυτό" μετά το ξαναείδε με άλλα μάτια και του άρεσε. Αυτό εγώ το θεωρώ κέρδος του. Αυτο αληθευει...thanks Manuel... Anyway,αν θες Μανωλη,κανε την προταση στους administrators και ας αποφασισουν αυτοι...Δεν ειναι δα και κανα εθνικο θεμα!
tzinos Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 blepei kaneis scrubs(komodia se ena nosokomeio)??? Ton arxigiatro pou exei olo kati kako na pei kai isopedonei ta panta alla kata bathos einai psyxoula kai tous boithaei olous. Nomizo me exei ephreasei stis kritikes mou sto lost lol. Anyway, manuel exeis ta dikia sou kai esy, apla an se enoxloun ta arnhtika sxolia prosperna ta kai mhn dineis bash. Den brisko kati kalytero pou mporei na ginei. Arxise na grafeis giati brikseis kapio epeisodio kalo kai ti se entyposiase se auto. Dekto kai auto fysika. Επίσης αρκετές φορές τέτοια σχόλια λειτουργούν προσγειωτικά. Πχ εκεί που νόμιζεις ότι είδες το κορυφαίο επεισόδιο με την απίστευτη αποκαλύψη/πλοκή ή τις νέες υπόννοιες για τα μυστήρια κτλ, διαβάζεις και απόψεις του στυλ "τι μπούρδες", "αν συμβεί κάτι τέτοιο θα ξενερώσω", "σιγά την πρωτοτυπία", "βαρέθηκα του θανατά" (δεν κάνω quote απο κάποιον παράδειγμα φέρνω) και έρχεσαι στα ίσια σου.Και αυτό ναι, το θεωρώ κέρδος. ΟΚ. Δεκτή η άποψη σου. Εγώ που δε θεωρώ κέρδος το να με πείσει κάποιος για κάτι που μου αρέσει ότι "βλακεία έκανες και σου άρεσε" τι να κάνω; Εξακολουθώ φυσικά να μην καταλαβαίνω που είναι το κέρδος, (είχες κάτι που σου άρεσε και ξαφνικά παύεις να το έχεις. Τι μπορεί να έχεις κερδίσει; ) αλλά εν πάσει περιπτώσει, αυτό είναι άλλη συζήτηση. Δεν περιμένω απο κανένα να μου πει τι είναι που ξεχωριζει και κάνει κορυφαια τη σειρά για να την "αγαπήσω". Έχουμε οι περισσότεροι βρει τι "αγαπάμε" (ή τι "αγαπούσαμε" στη σειρά και χάσαμε). Το "μπαλάκι" είναι στη σειρά και στην εξέλιξη της... Όσον αφορά αυτό, απλά είπα την άποψη μου. Όπως πάντως μπορεί να επιβεβαιώσει και ο Jonh, η συγκεκριμένη διαδικασία έχει μια αξία. Γιατί κάποτε με ρώτησε τι βρίσκω στο fight club και μου αρέσει, και όταν του είπα "αυτό και αυτό" μετά το ξαναείδε με άλλα μάτια και του άρεσε. Αυτό εγώ το θεωρώ κέρδος του. Edo nomizo pefteis se mia antithesh. Apo thn mia den briskeis kerdos na deis kapio arnhtiko sxolio kai na se balei na skefteis oti kati pou sou aresei mporei na exei kai allh pleura pou den prosekses kai na to deis meta me allo mati. Apo thn allh les oti o john den tou arese to fight club alla molis tou ekshghses pos blepeis kapia stoixeia arxise na tou aresei. Idia diadikasia einai. Kai ta arnhtika kai ta thetika sxoleia exoun to kerdos tous kai se bazoun se mia diadikasia ekserunhshs tou thematos apo diaforetikes pleures. Den einai aparaithto na tis dexteis bebaia, alla mporeis na deis kai tis apopseis tou allou xoris na se peirazoun. Kai enoeite oti kaneis den einai se kontra pleon. syzhthsh na ginetai.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 εντάξει, νομίζω ότι καλύφθηκαν οι πλευρές. Εγώ την πρόταση την έκανα κυρίως για να κόψω αντιδράσεις, αλλά όπως είπε και o tzinos, μάλλον είναι περισσότεροι αυτοί που έχουν ξενερώσει (έστω και κάπως) με τη σειρά, οπότε αμα δημιουργήσουμε νέο τόπικ, θα είμαστε μάλλον 3 και ο κούκος (εγώ πάντως δεν κάνω τον κούκο!). Αυτά!
sheik Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 count me in,οποτε 4 και ο κουκος !(αστειευομαι) Οσο για τα spoilers που εδωσε ο Jastonas,ειναι τελειως κουλα 1ον, ο πατερας του Τζακ ειναι νεκρος,και 2ον,αν ποτε πεθανει ο Λοκ,ειναι σιγουρο πως θα προκειται για την τελευταια σαιζον.Και η 2η,δεν ειναι η τελευταια(ασε που ειναι εντελως χαζο να σκοτωσουν τον Λοκ,τον Τσαρλι παει κ ερχεται).
Jastonas Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 Δημοσ. 9 Απριλίου 2006 as asprisei kapoios to post rou sheik... to amesws prohgoumeno.... spoilers...... polla spoilers:P re sheik, ksereis oti se autes tis seires mono koula ginontai. alla dont worry, 6 episodia exoun meinei............
c0nFuSeR Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 το επομενο επeισοδιο απο οτι διαβασα αφορα την ροουζ κι μπερναντ. ελπιζω να μην ειναι μαλακια
Jastonas Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Spoiler gia to sxolio tou confuser! Ap oti diabasa o bernard 8elei na broun tropo na fugoun oloi apo to nhsi k h rose ksenerwnei. 8elei na meinei sto island giati propably kati kalo ths exei ginei sto nhsi. Kati paromoio me auto tou locke! Arage 8a mas poun ti skata ginete... giati perpataei o locke???? Giati mporese o Jin na bgalei kalo sperma. ti einai o mauros kapnos. mpla mpla... so many fuckn unanswered questions... Allo ena kainourio spoiler gia to pws 8a teleiwsei h deuterh season einai to ekshs... H season teleiwnei paromoia me thn 1h.... h argentina tsakwnetai me olous, k se ena monaxiko peripato briskei to kalwdio pou eixe brei o sayid prin miamish season! To akolou8ei auth th meria pros thn meria ths 8alassas k briskoume kainourio underwater hatch! Kala, toso kairo to skoini tosa atoma den skefthke kaneis na to psaksei pros thn allh meria??? damn... para paei arga re paidia to lost... pfff
vlachaquito Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Epitelous eida ayto to epeisodio tou lost, logo provlhmaton ths syndeshs argisa.. Alla leo mallon na paro thl thn fastweb (internet provider)na ths po na argisoun na mou metaferoun thn grammh sto kainourgio spiti, mpas kai xaso kanena epeisodio :D Kala sovara pisteyte oti yphrxe periptosh na stekei h theoria tou trellou??kala eixame XALARA naylosei aeroplano, ego praetorian 4saken mesa me piloto ton tzino pou ton vlepo pio poromeno apo olous mas, kai ginomaste al quieda kai to rixnoume sta studio tou lost tragoudontas oloi mazi ton endokso ymno tou ergotelh!!! Eilikrina kathe epeisodio pou pernaei mou fainete oti oi skhnothetes einai fan tou popota sto kafe ths xaras: "PROXORAME PISO"!!! Tetoio suspance kai ekseliksh milame... P.S. 1 apo ta polla pou arxizei na mou thn spaei sthn seira & pou den exei anaferthei akoma, einai me posh eykolia prosanatolizontai mesa sthn aperanth zougla tou nhsiou..ma na mhn exei xathei kaneis re file, edo tosoi xanontai se kati dasakia ths plakas & tous vriskoun apolithomenous 20 xronia meta, ayth les kai pesane me to aeroplano se garsoniera, tetoio prosanatolismo milame...
vlachaquito Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 Δημοσ. 10 Απριλίου 2006 AAAAA ksexasa na sas po to pio asteio...Opoios thelei na dei ton walt, paizei guest star sthn poly kalh komikh seira "my name is earl" pou sas proteino anepifilakta na deite..sygekrimena sto epeisodio 20... Fysika to paidi exei megalosei toso pou tora tha einai kati san mikros aderfos tou michael :D ... to vlepo na ton skotonoun...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.