Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 2 Topic

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
The Lost numbers (4 8 15 16 23 42) can be translated to latitude and longitude coordiates: 4.815 162.342. Take a guess where that is? Located by a small strip of islands Northeast of Australia. This link in from Google: [url']http://maps.google.com/maps?q=4.815+162.342&spn=98.389954,150.292969&iwloc=A&hl=en[/url]

Καλό, καλό. :o

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αν και αρκει να αλλαξεις την θεση της τελειας για να σε βγαλει σε τελειως διαφορετικο μερος δεν μπορει να μην ειναι εσκεμμενοι αυτοι οι αριθμοι...

Ισως αποφασισαν να διαλεξουν την τοποθεσια με βαση τους αριθμους αυτους ή

η αφου ειχαν διαλεξει την περιοχη κατέληξαν σε αυτους τους αριθμους αυτους....

Οπως και να χει...

PS:Στο επομενο επεισοδιο θα εχουμε Γερμανικα νουμερα? ;)

PS2:Ειστε σιγουροι οτι στο 2χ01 εμφανιζετε το προσωπο αυτου που ανοιγει το ραδιο,κανει ποδηλατο κτλ?χμμ....

• Moderators
Δημοσ.
Ειστε σιγουροι οτι στο 2χ01 εμφανιζετε το προσωπο αυτου που ανοιγει το ραδιο,κανει ποδηλατο κτλ?

Ναι.

Για δείτε και αυτό (απο το 3o επεισόδιο της 1ης season)

dharma18wm.jpg

Δημοσ.

καλά ποιος κολλημένος κάθεται και κοιτάει τα video καρέ καρέ. Εκτός και αν (προφανώς) πέφτει καρφωτή εκ των έσω για το τι "κόλπα" κρύβονται σε κάθε επεισόδιο

Δημοσ.

Αυτό το έχω απορία και γω φίλε LL NEO. Και καλά τα video πες τα βλέπουν, κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με τα cheats των παιχνιδιών. Δηλαδή υπάρχουν πορωμένοι που γράφουν σε κάθε menu πχ INEEDGUNSLOTSOFGUNS μπας και ξεκλειδώσει κάτι?

Γνώμη μου τέτοιες λεπτομέρειες είναι "from the inside". Sorry για το offtopic!

Δημοσ.

Το καλό πάντως είναι ότι έτσι μας αποδεικνύουν ότι τίποτα δεν είναι

τυχαίο και δεν σκέφτονται το επόμενο επεισόδιο μολις τελειώσουν το

προηγούμενο.

Κοιτάχτε και αυτό:

4+8+15+16+23+42=108

http://koenraadelst.bharatvani.org/articles/misc/why108.html

Δημοσ.
a...to noima tis tenias Π mou thimizete :P

Μολις ειδα τι παιζει με τους αριθμούς και εγω αυτο σκέφτηκα αμεσως,εξαλλου το π είναι απο στο αγαπημένο μου top10 alltime movies!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...