sheik Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Phgene diabase kana amerikaniko forum pou ola ta amerikanakia ta blepoun ola omorfa kai den exoun parapona apo th seira. An esy den blepeis parakseno oloi oi xarakthres na sysxetizontai xoris OUDEMIA ekshghsh 2 xronia meta kai apla na ta theoreis kai merika pithana kai tyxaia, e tote paso. Ksereis einai poly pithano oloi oi epibates sthn zoh tous na allhepidroun kai na synatiountai kai na mazeuthkan se ena aeroplano pou tha pesei se ena nhsi. Den ta petane mono gia entyposiasmo, FRONTIZOUN na afhnoun to aisthima oti ola sxetizontai alla den mpenoun ston kopo na dosoun kai kamia sobarh ekshghsh. Σε πληροφορω οτι στα Αμερικανικα φορουμ πεφτει πολυ πιο κραξιμο απο οτι εδω.Βλεπεις ειναι και περισσοτεροι οι τηλεθεατες εκει. Τωρα για τις συνδεσεις.Τελειωσε η σειρα και δεν σου εδωσαν εξηγηση? Αν οπως λες ΟΛΕΣ οι συνδεσεις εχουν λογο(που δεν νομιζω πως ειναι ολες) τοτε ο λογος θα εχει να κανει με το γιατι επεσαν στο νησι.Απο οτι φαινεται δεν επεσαν τυχαια,ολα λογικα ειναι μερος ενος πειραματος...αν σου αποκαλυψουν απο τωρα το βασικο μερος,τοτε τελειωνει και η σειρα.Οποτε ο λογος που πολλου σχετιζονται μεταξυ τους θα εχει να κανει με τον τροπο που επελεγησαν απο την Νταρμα οι συγκεκριμενοι ανθρωποι. Αν οντως ειναι ετσι,και αν δεν δωσουν απαντησεις μετα,ευχαριστως να κραξω.Αλλα ακομα ειμαστε στα μισα της σειρας. Εγω εξακολουθω να πιστευω πως ναι,μερικες συνδεσεις ειναι για καποιο λογο και πρεπει να εξηγηθουν,αλλα το οτι σε ενα φλασμπακ του ενος καποια στιγμη σε 1" περασε απο πισω του ο αλλος,ε αυτο δεν ειναι connection..
tzinos Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Ο καθενας εχει την γνωμη του,θα ηταν χαζο να ειμασταν ολοι ιδιοι.Και μενα με πειραζουν πολλα πραγματα στη σειρα,αλλα μερικοι-ονοματα δεν λεμε- το παρακανουν.Προκειται για ενα θεμα οπου μιλαμε οι φαν της σειρας για τηε εξελιξεις,θεωριες,τι μας αρεσει και τι οχι.Απλα καθε του ποστ μετατρεπεται σε "υβρεις" προς τη σειρα.Ακομα και το πρηγουμενο επεισοδιο,που ηταν θεικο,αυτος το βρηκε ηλιθιο και ανουσιο.Ειπαμε,αν κατι σου σπαει τα νευρα(το δεχομαι) ΜΗΝ ασχολεισαι μαζι του.Μην βλεπεις την σειρα.Αλλιως αυτο λεγεται μαζοχισμος.Οχι τιποτε αλλο,να πω οτι επαιζε και στην TV η 2η σαιζον οκ.Αλλα καθεται και χανει τον χρονο του,αφου την κατεβαζει ποσες ωρες,περιμενει υποτιτλους κλπ.Αν νομιζεις οτι δεν αξιζει,σταματας... to o kathenas exei thn gnomh tou pou les shmenei oti prepei na symfoniso me th dikh sou oth to prohgoumeno epeisodio htan theiko?? llooll Gia ta ypoloipa, ypotitlkous den perimeno mia xara ta pao me ta agglika, dsl exo gia auto to logo gia na katebazo kana epeisodio kai kamia mousikoula, lost parakoloutho apo thn arxh kai den eimai anthropos pou kobei eukola tis synithies, tv show freak eimai, periegos eimai kai thelo na do pou to pane... pos sou fanhkan gia logoi pou to blepo akoma an kai apogohteumenos?? Ta xoume ksanapei auta. Tis ybreis pou ths eides, einai ybrh na leo kapio epeisodio anousio, kako h tragiko? Exeis dikaiomata apo th seira kai thigesai?? Anyway mproume na ksefygoume apo to [/fight mode]?? Sto tv.com den blepo kai polous paraponemenous users alla den theoreitai kai megalo forum, me allo den asxoloumai. Kai ta ratings den peftoun, opote....Oso gia ton logo ton connections opos eipa AUTOI mas ta pernane os shmantika, opos kai tous numbers pou dhlosan oti den exoun ekshghsh gi autous prin arketous mhnes. Den se apogohteuei esena kati tetoio pou sthn proth sezon epeze kyriarxo rolo? Kai akoma kai sto 2x18 thn theoria tou hurley mporei na thn petaksan sto flu alla sigoura den thn aperipsan, frontisan pali na se afhsoun na les exe gousto. Ego apla leo oti me tosa kyriolektika 100des anoixta metopa, conections, erothmata, mysthria.....na mou petan ena epeisodio pou esto kai na eikazei mono oti ola einai ena oneiro os apanthsh einai san na pezoun me ta neura mou. San mia gkomena pou se exei sto foreplay gia 1xrono kai den se afhnei na ths ton akoumphseis ligo kai ksafnika na sou leei kseris eimai trabesti (poly jerry springer blepo lol)!! Les an de sou dosoun apanthseis euxaristos na tous krakseis kai esy, e ma edo kai 2 xronia oi apanthseis sygkritika me tis erothseis einai mia analogia peripou 8/967! Exoume xasei thn mpala, to oneiro tou hurley mas eleipe.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Εγώ έχω να προτείνω το εξής πάντως: Να φτιάξουμε ένα καινούργιο τόπικ όπου θα μιλάνε μόνο όσοι έχουν θετική γνώμη για τη σειρά. Αυτοί που τους τη σπάει ας συνεχίσουν να μιλάνε εδώ. Γιατί για εμάς που μας αρέσει και θέλουμε να μπούμε στο φόρουμ να ανταλλάξουμε την εμπειρία του πόσο μας άρεσε και γιατί, είναι πολύ ξενέρα να βλέπουμε συνέχεια αρνητικά σχόλια από κάποιους και μάλιστα του ίδιου τύπου "αφού δε μας έδωσαν απαντήσεις, το επεισόδιο είναι μάπα". Κάποιοι βλέπουμε τη σειρά όχι μόνο για τις απαντήσεις. Άλλωστε και η ζωή κυλάει χωρίς απαντήσεις. Δεν ξέρεις γιατί είσαι στη γη και γιατί συμβαίνουν όσα συμβαίνουν. Αυτό όμως τι σημαίνει; Επειδή δεν πρόκειται να πάρεις ποτέ απαντήσεις (πιθανότατα όυτε καν στο τέλος) θα αρχίσεις να λες πόσο ανούσια είναι η ζωή και τι βλακεία έκανε αυτός που τη δημιούργησε; Anyway, το ζήτημα δεν νομίζω ότι είναι να πείσουμε ο ένας τον άλλον. Εξακολουθώ να προτείνω τη δημιουργία νέου τόπικ, όπου δε θα σχολιάζουμε τους δημιουργούς της σειράς, αλλά τη σειρά αυτή καθεαυτή. Όπως όταν είμασταν παιδιά και βλέπαμε στρουμφάκια, λέγαμε "κοίτα τι έκανε ο Σκουντούφλης!" και όχι "κοίτα τι βάλανε να κάνει ο Σκουντούφλης". Παρακαλώ έναν moderator να μου πει αν εγκρίνει την ιδέα μου, και αν μπορώ να το κάνω (ή ας το κάνει ο ίδιος τέλος πάντων).
sheik Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 to o kathenas exei thn gnomh tou pou les shmenei oti prepei na symfoniso me th dikh sou oth to prohgoumeno epeisodio htan theiko?? llooll.Tis ybreis pou ths eides' date=' einai ybrh na leo kapio epeisodio anousio, kako h tragiko? Exeis dikaiomata apo th seira kai thigesai? [/quote'] Οχι φυσικα.Δεν εχω προβλημα με το οτι δεν σου αρεσουν καποια επεισοδια,εχω προβλημα με τον τροπο που το κανεις.Για παραδειγμα η φραση "προκειται για ενα απο τα πιο βαρετα και ανουσια επεισοδιο ολων των εποχων σε οποιαδηποτε σειρα" ειναι το λιγοτερο υπερβολικη και ....με πειραζει(οχι,δεν εχω συμφεροντα,καλα θα ηταν βεβαια,αλλα δενε χω ) Anyway mproume na ksefygoume apo to [/fight mode]?? Φυσικα.Σαμπως εμενα μου αρεσει να μαλωνω με ανθρωπους που τους ξερω μονο απο μερικες γραμμες του γραπτου τους λογου? Απλα καποιες φορες παρεκτρεπομαι,οπως το κανεις κι εσυ παραδεξου το :twisted: Sto tv.com den blepo kai polous paraponemenous users alla den theoreitai kai megalo forum, me allo den asxoloumai. Kai ta ratings den peftoun, opote....Oso gia ton logo ton connections opos eipa AUTOI mas ta pernane os shmantika, opos kai tous numbers pou dhlosan oti den exoun ekshghsh gi autous prin arketous mhnes. Den se apogohteuei esena kati tetoio pou sthn proth sezon epeze kyriarxo rolo? Kai akoma kai sto 2x18 thn theoria tou hurley mporei na thn petaksan sto flu alla sigoura den thn aperipsan, frontisan pali na se afhsoun na les exe gousto. Ego apla leo oti me tosa kyriolektika 100des anoixta metopa, conections, erothmata, mysthria.....na mou petan ena epeisodio pou esto kai na eikazei mono oti ola einai ena oneiro os apanthsh einai san na pezoun me ta neura mou. San mia gkomena pou se exei sto foreplay gia 1xrono kai den se afhnei na ths ton akoumphseis ligo kai ksafnika na sou leei kseris eimai trabesti (poly jerry springer blepo lol)!! Les an de sou dosoun apanthseis euxaristos na tous krakseis kai esy, e ma edo kai 2 xronia oi apanthseis sygkritika me tis erothseis einai mia analogia peripou 8/967! Exoume xasei thn mpala, to oneiro tou hurley mas eleipe. Εδω παιζει ξεκαθαρα ρολο για ποιο λογο βλεπει καθενας την σειρα.Εμενα με κερδισαν πρωτιστως οι χαρακτηρες και εν συνεχεια το μυστηριο... Απαντησεις ΔΕΝ περιμενω συντομα και γιατι ΔΕΝ θελω και γιατι ΔΕΝ γινεται.. Προσφατα διαβασα μια συνεντευξη online (σε chat) του Guerillo,που ειναι executive producer,και λεει πως οι Abrams,Cuse και Lindelof,εχουν απαντησεις σε ΟΛΑ τα μυστικα που υπαρχουν.Απλα σιγα σιγα προσθετουν κι αλλα... Μου αρεσει αυτο που γινεται στη σειρα.Μου αρεσει να με κρατανε σε αγωνια,μου αρεσουν τα what the fuck endings...γι'αυτο και δεν παραπονιεμαι που θα παιε τελικα για 4 σαιζον η σειρα. Φυσικα και η 2η σαιζον εκανε κοιλια σε συγκριση με την 1η.Εχει πολλα σκαμπανευασματα.Επισης λειπει ενας "στοχος" απο τους επιζωντες.Περσι ειχαμε την καταπακτη,την προσπαθεια να φυγουν απο το νησι με τη σχεδια,και ολες τους οι πραξεις,κινητρα κλπ ειχαν να κανουν με αυτα.Φετος δεν υπαρχει κατι τετοιο με αποτελεσμα τα επεισοδια να μοιαζουν σαν αυτοτελη,stand-alone episodes. Βαλε και την καταραμενη μυστικοτητα,που αφαιρει πολυ απο το ρεαλισμο και σιγουρα η 2η σαιζον δεν ειναι αυτη που περιμεναμε(τουλαχιστον μεχρι τα μισα της,αφου αρχιζει να στρωνει). Οι αριθμοι,μπορει να ειπαν οτι προς το παρον δεν εχουν εξηγηση,αλλα νομιζω μπορουν να βρουν ευκολα(αν δεν εχουν βρει).Με μια φευγαλεα σκεψη,εγω θα ελεγα οτι ειναι συντεταγμενες του νησιου ή κωδικος αριθμος του project τη Dharma για την ασθενεια(μιας και εμφανιζεται στα μπουκαλακια και στην quarantined καταπακτη).Μια τετοια εξηγηση οχι δεν θα με ενοχλουσε,θα μου αρεσε κιολας. Τελος παντων,ΠΟΛΛΑ με ενοχλουν κι εμενα,αλλα μου αρεσει τοσο η σειρα που τα παραβλεπω.Περναω καλα ακομα κι ετσι,οποτε... [/endofight]
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Πάντως αν όλα είναι στη φαντασία του Hurley και της Λίμπυ (και ίσως και άλλων τρελών) δε χρειάζεται να δοθούν και πολλές εξηγήσεις...ΛΟΛ ρουά ματ που λένε...
beastgr Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Γνώμη μου είναι ότι αποκλείεται να είναι αυτή η εξήγηση, γιατί πολύ απλά έχουμε ακόμα άλλες 2 σεζόν μπροστά μας. Σιγά μη δίνανε μια πολύ βασική απάντηση από τώρα. Μου φαίνεται απίθανο. Απλά αρχίζουν να δίνουν πιθανές εξηγήσεις μπας και αναθερμανθεί το ενδιαφέρον. Γιατί μέχρι τώρα δε δίνανε τίποτα. Και νομίζω ότι πετυχαίνει
Moderators Praetorian Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Moderators Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 ..Απλά αρχίζουν να δίνουν πιθανές εξηγήσεις μπας και αναθερμανθεί το ενδιαφέρον. ... Βασικά νομίζω ότι το σχέδιο για το τι θα γίνει στη 2η season υπήρχε εξ'αρχής (νομίζω ότι εξ'αρχής ή τουλαχιστο πολύ νωρίς είχαμε τους τίτλους για όλα τα επεισόδια της season). Άρα δε νομίζω να αποφασίζουν το σενάριο δυναμικά βάσει του πόσο ο κόσμος αποδοκιμάσε τα προηγούμενα που δείξανε (ειδικά όταν τα γενικά νούμερα παραμένουν αρκετά υφηλά). Μάλλον έχουν προαποφασίσει πότε θα κάνει κοιλιά η σειρά (μέση) και πότε θα αρχίσει να ανεβάζει το θερμόμετρο (προς το τέλος).
beastgr Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 Δημοσ. 7 Απριλίου 2006 ακριβώς. Το ίδιο πράγμα λέμε. Δεν ξέρω αν το είχαν προαποφασίσει αλλά θέλουν να αναθερμάνουν το ενδιαφέρον τώρα. Ελπίζω να συνεχιστεί. Τουλάχιστον κάτι βλέπουμε τώρα, έστω και αν μην είναι και πολύ σημαντικές εξελίξεις όπως είπε και ο tzinos. Είδωμεν...
Steven Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 File Manuel diafono katheta me auto pou proteines!! O logos pou yparxei to topic auto, o logos pou yparxei to insomnia, o logos pou kathomaste kai kouventiazoume me allous anthropous, eite aprosopa opos edo eite prosopipka einai gia na antallazoume apopseis kai pano apo ola na diafonoume... An symfonousame se ola den tha ypirxe logos na kouventiazoume... To thema einai oi synomilites na min lene aerologies!!! Kai nomizo pos kanenas den mporei na diafonisei oti o tzinos panta eixe mia eksigisei gia tin kritiki pou ekane sto LOST, skliri i oxi kai tekmirione tis apopseis tou sosta kai me dedomena... Apo ekei kai pera an o Manuel i o sheik exei diaforetiki apopsi exei kathe dikaioma alla kai ypoxreosi pros xarin tis ekseliksis tou topic na tin katathesei kai autos tekmiriomena... Allios tha anoige kapoios ena topic kai apo kata tha grafame oloi enas enas "symfono"....i tha legame "nai re gamato itan auto", "kai auto itan gamato" "kai to allo itan gamato"... Tha sas arese ena tetoiou eidous topic?? Emena pantos oxi... Apo ekei kai pera as prospathisei o kathenas me tis apopseis tou na peisei ton allo... Fysika auto den ginetai kai kapote tha ftasoume sto simeio na pei o sheik ston tzino i o Steven se kapoion allo:... "File opos kai na to kanoume emeis oi 2 exoume diaforetiki apopsi pano sto thema" Auto omos den simainei oti den mporoume na syniparksoume oloi mazi sto idio topic kai oi misoi na pane sto ena kai oi alloi misoi sto allo... Isa, isa einai timi mas na antallasoume apopseis irema kai politismena...
chriskar Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Εγώ έχω να προτείνω το εξής πάντως: Να φτιάξουμε ένα καινούργιο τόπικ όπου θα μιλάνε μόνο όσοι έχουν θετική γνώμη για τη σειρά. Αυτοί που τους τη σπάει ας συνεχίσουν να μιλάνε εδώ. Γιατί για εμάς που μας αρέσει και θέλουμε να μπούμε στο φόρουμ να ανταλλάξουμε την εμπειρία του πόσο μας άρεσε και γιατί' date=' είναι πολύ ξενέρα να βλέπουμε συνέχεια αρνητικά σχόλια από κάποιους και μάλιστα του ίδιου τύπου "αφού δε μας έδωσαν απαντήσεις, το επεισόδιο είναι μάπα". Κάποιοι βλέπουμε τη σειρά όχι μόνο για τις απαντήσεις. Άλλωστε και η ζωή κυλάει χωρίς απαντήσεις. Δεν ξέρεις γιατί είσαι στη γη και γιατί συμβαίνουν όσα συμβαίνουν. Αυτό όμως τι σημαίνει; Επειδή δεν πρόκειται να πάρεις ποτέ απαντήσεις (πιθανότατα όυτε καν στο τέλος) θα αρχίσεις να λες πόσο ανούσια είναι η ζωή και τι βλακεία έκανε αυτός που τη δημιούργησε; Anyway, το ζήτημα δεν νομίζω ότι είναι να πείσουμε ο ένας τον άλλον. Εξακολουθώ να προτείνω τη δημιουργία νέου τόπικ, όπου δε θα σχολιάζουμε τους δημιουργούς της σειράς, αλλά τη σειρά αυτή καθεαυτή. Όπως όταν είμασταν παιδιά και βλέπαμε στρουμφάκια, λέγαμε "κοίτα τι έκανε ο Σκουντούφλης!" και όχι "κοίτα τι βάλανε να κάνει ο Σκουντούφλης". Παρακαλώ έναν moderator να μου πει αν εγκρίνει την ιδέα μου, και αν μπορώ να το κάνω (ή ας το κάνει ο ίδιος τέλος πάντων).[/quote'] συμφωνω ΑΠΟΛΥΤΩΣ!! μας εχουνε πρήξει ολοι με τα σκατο-σχολια τους. μαπα το lost μαπα το smallville, βλακεια το 24, χαλια το Alias... ελεος πια.. αμα δε γουσταρετε μη τα βλέπετε.. και αμα θελετε να τα βλεπετε ως βλακειες μη την σπατε σε αυτους που πραγματικα τους αρέσει...
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 File Manuel diafono katheta me auto pou proteines!! O logos pou yparxei to topic auto' date=' o logos pou yparxei to insomnia, o logos pou kathomaste kai kouventiazoume me allous anthropous, ............................................ Auto omos den simainei oti den mporoume na syniparksoume oloi mazi sto idio topic kai oi misoi na pane sto ena kai oi alloi misoi sto allo... Isa, isa einai timi mas na antallasoume apopseis irema kai politismena...[/quote'] Διαφωνώ σε δύο σημεία. 1) Εδώ δεν μιλάμε για πολιτική όπου χρειάζεται να βγάλουμε όλοι μαζί μια κοινή απόφαση για το τι πρέπει να κάνουμε. Εγώ δεν έχω κανένα προσωπικό λόγο να ανακυρήξω το lost την <αντικειμενικά> καλύτερη σειρά όλων των εποχών, ούτε φαντάζομαι κάποιος άλλος το αντίθετο. Δεν μας χρειάζεται δηλαδή μια στατιστική του "σε πόσους αρέσει αυτή η σειρά". Να την κάνουμε τι; Τι μας ενδιαφέρει; Αν εμένα μου αρέσει η σειρά, αυτό μου είναι αρκετό. Αν αντίθετα διαφωνώ με κάποιον σε πολιτικό θέμα, είναι απαραίτητος ο διάλογος, γιατί στο τέλος πρέπει να βγάλουμε μια απόφαση. 2) Αν κάποιος έχει να κερδίσει κάτι από το να πειστεί από τον άλλο, αυτός σίγουρα δεν είναι αυτός που βλέπει κάτι και το γουστάρει. Δηλαδή τι να κερδίσει; Να τον πείσει κάποιος ότι "τι βλακεία έκανες και σου άρεσε αυτή η σειρά, αφού εγώ μπορώ να σου αποδείξω ότι ήταν βλακεία" και μετά να μην του αρέσει η σειρά; Αυτός που έχει να κερδίσει κάτι, είναι αυτός που δεν γουστάρει κάτι, να τον πείσει ο άλλος να δει πράγματα που θα αγαπήσει και θα δει με άλλο μάτι. Σε αυτό χρησιμεύει η ανθρώπινη επαφή. Στο να βλέπουμε πράγματα που δεν αγαπάμε με τα μάτια κάποιου που τα αγαπάει, μπας και βρούμε και εμείς κάτι μέσα σ'αυτά. Αρά, από το 2 συνεπάγεται, ότι εγώ προσωπικά (για μένα, το τονίζω) βρίσκω ανούσιο το να συζητάμε για το πόσο ανιαρό είναι κάτι. Δεκτό φυσικά για εσάς που έχετε όρεξη να το κάνετε και σίγουρα δεν το βρίσκω χαζομάρα ή κάτι τέτοιο (άλλωστε οι περισσότεροι άνθρωποι έτσι είναι), απλά ζητάω αν θα μπορούσαμε να έχουμε ένα χώρο και εμείς οι υπόλοιποι, που να μπορούμε να συζητάμε για αυτό που βρίσκουμε ουσιαστικό. Δεν είναι ότι δε θέλω να κάνω διάλογο. Αλλά από έναν διάλογο, πρέπει κάτι να έχεις να κερδίσεις για να τον κάνεις. Αλλιώς απλά χάνεις τον χρόνο σου.
beastgr Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Ρε παιδιά δεν μπορώ να καταλάβω γιατί ανάβουν τα αίματα έτσι ξαφνικά. Και εμένα μου αρέσουν μερικές σειρές που πολλοί τις θάβουν από το πρωί μέχρι το βράδυ αλλά καθόλου δε με ενδιαφέρει. Γιατί σπάζεστε τόσο πολύ όταν κάποιος θάβει; Έστω και αν το κάνει επανειλλημένα. Απλά αγνοείτε το post και το προσπερνάτε. Εδώ δεν κάνουμε διάλογο, απλά λέμε τις απόψεις μας. Δε νομίζω κανείς να προσπαθεί να πείσει τον άλλο. Ή σου αρέσει η σειρά ή δε σου αρέσει, ότι και να σου πω εγώ δεν πρόκειται να αλλάξει τη γνώμη σου. Δε χρειάζονται άπειρα post να προσπαθούμε να απαντάμε στον άλλον και να τον εξηγούμε κάθε τόσο και λιγάκι τι φταίει τι δε φταίει τι μας αρέσει και τι όχι. Αφήστε τους άλλους να θάβουν, γράψτε και εσείς πόσο ωραίο είναι το κάθε επεισόδιο, τι σας άρεσε και όλοι θα είμαστε ευχαριστημένοι. Λέμε ότι είναι να πούμε και τελείωσε. Τουλάχιστον αυτή είναι η γνώμη μου.
john1987 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Συμφωνω απολυτα beatgr αλλα διαφωνω με τον Μανωλη... Και συγκεκριμενα με το λεγομενο του:"απλά ζητάω αν θα μπορούσαμε να έχουμε ένα χώρο και εμείς οι υπόλοιποι, που να μπορούμε να συζητάμε για αυτό που βρίσκουμε ουσιαστικό" H κριτικη ειτε με την θετικη η την αρνητικη μορφη ειναι παντα κατι ουσιαστικο,ενταξει μπορει να γκριναζει καποιος λιγακι,αλλα κι αυτο ειναι μεσα στο προγραμμα.... Δηλαδη,καποιους απο εδω μεσα μας εχει ξενερωσει η σειρα,τι να κανουμε? Αυτο ομως δε σημαινει οτι δεν πιστευουμε οτι εξακολουθει να ειναι μια πολυ καλη σειρα και επισης δε σημαινει οτι δε θα εκτιμησουμε οποιο καλο στοιχειο εμφανιστει στη σειρα.... Τωρα για αυτους που "θαβουν" ανελεητα,ε,παντα θα υπαρχουν και καλο ειναι να υπαρχουν καθως φερνουν ισορροπια...(σε σχεση με αυτους που την αποθεωνουν τη σειρα χωρις λογω) Αυτα.Κανεις δεν προσπαθει να αλλαξει τη γνωμη του αλλου,απλως λεει τη δικη του αποψη,και νομιζω οτι ο διαχωρισμος δεν πρεπει να γινει....
Moderators Praetorian Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Moderators Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Προσωπικά δε θεωρώ πλέον το LOST κάποια κορυφαία σειρα. Μου "έφυγε" το hype. To σκότωσαν... θα την βλέπω ακόμα, απο συνήθεια μέχρι να βαρεθώ εντελώς ή να ζωντανέψει λίγο το show. Παρατήρηση: είναι ενδιαφέρον (αν αντέχεις δηλαδη) να παρακολουθείς ένα show να αυτοκτονεί... Είμαι υπερ του να λεει κανεις ακριβώς πως αισθάνεται για κάθε επεισόδιο. Τις περισσότερες φορές κάτι τέτοιο τίθεται και με αστείο τρόπο και το διασκεδάζω αρκετα. Άλλες φορές τίθεται με συγχισμένο τρόπο και αυτό είναι επίσης λογικο. Έχω γράψει και θα γράφω και εγώ σχόλια σε τέτοιους τόνους. Επίσης αρκετές φορές τέτοια σχόλια λειτουργούν προσγειωτικά. Πχ εκεί που νόμιζεις ότι είδες το κορυφαίο επεισόδιο με την απίστευτη αποκαλύψη/πλοκή ή τις νέες υπόννοιες για τα μυστήρια κτλ, διαβάζεις και απόψεις του στυλ "τι μπούρδες", "αν συμβεί κάτι τέτοιο θα ξενερώσω", "σιγά την πρωτοτυπία", "βαρέθηκα του θανατά" (δεν κάνω quote απο κάποιον παράδειγμα φέρνω) και έρχεσαι στα ίσια σου. Και αυτό ναι, το θεωρώ κέρδος. Δεν περιμένω απο κανένα να μου πει τι είναι που ξεχωριζει και κάνει κορυφαια τη σειρά για να την "αγαπήσω". Έχουμε οι περισσότεροι βρει τι "αγαπάμε" (ή τι "αγαπούσαμε" στη σειρά και χάσαμε). Το "μπαλάκι" είναι στη σειρά και στην εξέλιξη της... Τέλος θεωρώ ανόητο να θίγονται κάποιοι στο thread απο αρνητικές κριτικές και σχολιασμούς. Είμαι σίγουρος ότι τα σχόλια αυτά δεν γίνονται επίτηδες για να σας εκνευρίσουν ή να σας "τη σπάσουν". Δεν είναι ανάγκη να μεταφερθεί η κόντρα που έχουμε κάποιοι με την κατάντια της σειράς σε προσωπικό επίπεδο μεταξύ μας.
john1987 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Δημοσ. 8 Απριλίου 2006 Σωστος ο Praetorian...Κι εγω συνεχιζω να βλεπω τη σειρα για τους ιδιους λογους...(ασε που εχω και απειρα ερωτηματικα που θελουν απαντηση,και ειμαι περιεργος να δω πως οι σεναριογραφοι θα αντεπεξελθουν)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.