Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 2 Topic

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καθώς έβλεπα τα επεισόδια από το 2ο σίζον, και διάβαζα παράλληλα τις απαντήσεις σε αυτό το θρεντ, αποφάσισα να μη τα δω μονοκοπανιά, αλλά να αφήσω κενά ανάμεσα, μπας και καταλάβω τη διαφορά (είμαι φανατική του λοστ). Γουέλ, είχατε σε πολλά σημεία δίκιο... οι κοιλιές σε αυτή τη σεζόν είναι αρκετές, με αποκορύφωμα το 2χ16 κατά τη γνωμη μου. Γι'αυτό και αποφάσισα να το βλέπω τελείως αποστασιοποιημένη, σαν αλλη μια σειρά, που στη τελική, κάτι το διαφορετικό/δραματικό είχε. Το μόνο για το οποίο έχω αγωνία, είναι το σίζον φινάλε. Μέχρι να φτάσουμε εκεί όμως, υπομονή:)

Δημοσ.

Ωραίο το 17...όποιος δει/διαβάσει/βγάλει άκρη σε σχέση με την φωτογραφία που δείχνω στο attachment ας μας πει...Η εξέλιξη με τον Gale λίγο πολύ αναμενόμενη, δεν νομίζετε??

SPOILER.zip

Δημοσ.
Ωραίο το 17...όποιος δει/διαβάσει/βγάλει άκρη σε σχέση με την φωτογραφία που δείχνω στο attachment ας μας πει...Η εξέλιξη με τον Gale λίγο πολύ αναμενόμενη, δεν νομίζετε??

Νταξ, προς το τέλος της πρώτης season και μετά, θεωρώ ότι είναι πολύ προβλεπόμενη η σειρά και αυτό γιατί οι δημιουργοί της πλέον έχουν "εκπαιδεύσει" το κοινό τους. Nevertheless, η σειρά είναι θεϊκή.

p.s. ή ίσως εγώ είμαι ξύπνιος :P

• Moderators
Δημοσ.
ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ.

Ας μη ξεχνάμε ότι χρειάστηκε να γίνει εκλειψη ηλίου για να δείξουν καλό επεισόδιο ... (σύμπτωση; )

Αν είμαι τυχερός θα το δω σήμερα το βραδάκι...

Δημοσ.
Δηλαδη το επομενο καλο επεισοδιο σε 80 χρονια.

Εκλειψεις ηλιου γινονται πιο συχνα,οχι τοσο σπανια.Απλα το ΙΔΙΟ ακριβως φαινομενο,δηλαδη τετοια εποχη,ιδιες συνθηκες,100% ορατη απο το Καστελοριζο κλπ θα γινει σε 80 χρονια :-D :mrgreen: :)

Το επεισοδιο ηταν ΘΕΙΚΟ!

Δημοσ.

Οσο για τη φωτο grigas,ειναι προφανως ενας χαρτης με τις τοποθεσιες ολων των σταθμων της Νταρμα στο νησι.Μαλλον τον σχεδιασε καποιος που ηταν καποτε στη καταπακτη αφου μπορεις ευκολα να διακρινεις κατω κατω την "δικια μας" καταπακτη με το συμβολο του κυκνου και ενα βελακι που δειχνει σε αυτη λεγοντας I AM HERE.Επισης πιο πανω,φαινεται και το συμβολο "βελος" που βρισκονταν πρωτα οι της ουρας....(ανα λουσια,εκο κλπ).

Στη μεση υπαρχει ενα ερωτηματικο....

Οταν μαθω περισσοτερα(αυτα τα βρηκα μοναχος) θα ειδοποιησω...

Δημοσ.

Αυτο μπορεσα να βρω

http://hypno.griffithweb.com/template_images2/lost_dharma_decoded-751672.jpg

Καποια ειναι στα λατινικα.Αναφερεται αρκετα το "συμβαν,aka incident και διαφορα αλλα.Δυσκολα ομως βγαζεις ακρη,επειδη τα στοιχεια που εχουμε ειναι λιγα...

Δημοσ.
Τώρα το πρόσεξα' date=' έχετε καταλάβει ποια είναι η γκόμενα του ΛΟΚ???

Η ΠΕΓΚΥ ΜΠΑΝΤΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote']

Και έλεγα, ποια είναι αυτή, ποια είναι αυτή; Προς στιγμή είπα η Πέγκυ είναι (όχι η Ζήνα!!!!) αλλά σίγουρα;;;;;;;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...