Lucifer Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2006 Και μήπως τυγχάνει να είναι ΚΑΙ αυτής ιδιοκτήτης ο θεός Χέρλι?
jeeze Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2006 Καθώς έβλεπα τα επεισόδια από το 2ο σίζον, και διάβαζα παράλληλα τις απαντήσεις σε αυτό το θρεντ, αποφάσισα να μη τα δω μονοκοπανιά, αλλά να αφήσω κενά ανάμεσα, μπας και καταλάβω τη διαφορά (είμαι φανατική του λοστ). Γουέλ, είχατε σε πολλά σημεία δίκιο... οι κοιλιές σε αυτή τη σεζόν είναι αρκετές, με αποκορύφωμα το 2χ16 κατά τη γνωμη μου. Γι'αυτό και αποφάσισα να το βλέπω τελείως αποστασιοποιημένη, σαν αλλη μια σειρά, που στη τελική, κάτι το διαφορετικό/δραματικό είχε. Το μόνο για το οποίο έχω αγωνία, είναι το σίζον φινάλε. Μέχρι να φτάσουμε εκεί όμως, υπομονή
grigas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Ωραίο το 17...όποιος δει/διαβάσει/βγάλει άκρη σε σχέση με την φωτογραφία που δείχνω στο attachment ας μας πει...Η εξέλιξη με τον Gale λίγο πολύ αναμενόμενη, δεν νομίζετε?? SPOILER.zip
Nodoordonotthereisnotry Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Ωραίο το 17...όποιος δει/διαβάσει/βγάλει άκρη σε σχέση με την φωτογραφία που δείχνω στο attachment ας μας πει...Η εξέλιξη με τον Gale λίγο πολύ αναμενόμενη, δεν νομίζετε?? Νταξ, προς το τέλος της πρώτης season και μετά, θεωρώ ότι είναι πολύ προβλεπόμενη η σειρά και αυτό γιατί οι δημιουργοί της πλέον έχουν "εκπαιδεύσει" το κοινό τους. Nevertheless, η σειρά είναι θεϊκή. p.s. ή ίσως εγώ είμαι ξύπνιος
^BOOMBOOM Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Τώρα το πρόσεξα, έχετε καταλάβει ποια είναι η γκόμενα του ΛΟΚ??? Η ΠΕΓΚΥ ΜΠΑΝΤΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moderators Praetorian Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Moderators Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ. Ας μη ξεχνάμε ότι χρειάστηκε να γίνει εκλειψη ηλίου για να δείξουν καλό επεισόδιο ... (σύμπτωση; ) Αν είμαι τυχερός θα το δω σήμερα το βραδάκι...
4saken Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δηλαδη το επομενο καλο επεισοδιο σε 80 χρονια.
sheik Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δηλαδη το επομενο καλο επεισοδιο σε 80 χρονια. Εκλειψεις ηλιου γινονται πιο συχνα,οχι τοσο σπανια.Απλα το ΙΔΙΟ ακριβως φαινομενο,δηλαδη τετοια εποχη,ιδιες συνθηκες,100% ορατη απο το Καστελοριζο κλπ θα γινει σε 80 χρονια Το επεισοδιο ηταν ΘΕΙΚΟ!
sheik Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Οσο για τη φωτο grigas,ειναι προφανως ενας χαρτης με τις τοποθεσιες ολων των σταθμων της Νταρμα στο νησι.Μαλλον τον σχεδιασε καποιος που ηταν καποτε στη καταπακτη αφου μπορεις ευκολα να διακρινεις κατω κατω την "δικια μας" καταπακτη με το συμβολο του κυκνου και ενα βελακι που δειχνει σε αυτη λεγοντας I AM HERE.Επισης πιο πανω,φαινεται και το συμβολο "βελος" που βρισκονταν πρωτα οι της ουρας....(ανα λουσια,εκο κλπ). Στη μεση υπαρχει ενα ερωτηματικο.... Οταν μαθω περισσοτερα(αυτα τα βρηκα μοναχος) θα ειδοποιησω...
sheik Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Αυτο μπορεσα να βρω http://hypno.griffithweb.com/template_images2/lost_dharma_decoded-751672.jpg Καποια ειναι στα λατινικα.Αναφερεται αρκετα το "συμβαν,aka incident και διαφορα αλλα.Δυσκολα ομως βγαζεις ακρη,επειδη τα στοιχεια που εχουμε ειναι λιγα...
grigas Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Ωραία...άρα μέχρι την επόμενη έκλειψη θα μείνουμε με την απορία
Cue Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Spoiler για όσους δεν έχουν δει το 2x17:Υπάρχει και αυτό...
ckck20 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2006 Τώρα το πρόσεξα' date=' έχετε καταλάβει ποια είναι η γκόμενα του ΛΟΚ??? Η ΠΕΓΚΥ ΜΠΑΝΤΥ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/quote'] Και έλεγα, ποια είναι αυτή, ποια είναι αυτή; Προς στιγμή είπα η Πέγκυ είναι (όχι η Ζήνα!!!!) αλλά σίγουρα;;;;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.