agiosall~ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Ρε συ Μαριε ο LL_NEO ειναι πιστος τωρα αν του κατσει και καμμια ξεπετα δεν θα πει και οχι (δεν πιστευω να εχει προβλημα η Μονικα). Αυτα τα offtopic, τωρα πισω στο θεμα μας.
4saken Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Λογικα για να βεβαιωθει οτι οι σφαιρες ειναι στεγνες.... Οτι να ναι το episode 2...Στην αρχη ξενερωσα γιατι παιζανε τις καθυστερησεις στο μεγαλυτερο μερος, αλλα κλασσικα οι καθυστερησεις ηταν ολα τα λεφτα... Αντε να δουμε...
4saken Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Career: Η γυναικα του Mike. Children:O Walt και το γεννητουρι. Fame Regognition:Ο Charlie. Marriage:Aπο αυτους εχουμε πολλους. Relationships:και δω τα ιδια... Wealth:O χοντρος. Τravel:Αυτονοητο. Helpful People:Ολοι πανω κατω... Creativity:Πανω κατω ολοι και κυριως lock και jack. Lifepath:Locke Knowledge:Aυτο ψαχνουν ολοι. Δεν ξερω αν υπαρχει καποια εσκεμμενη συνδεση η ειναι απλα τυχαιο. Τι λετε?
Psyx Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2005 xmmm... re pedes mipos kanoune ta matia mou koukou? sto kentro tou simatos tou Dharma, vlepete ena kykno? me to pou to eida ekei pige to myalo mou... den fenete poly kala, ara mporei kai na einai to klasiko ying-yang... Dharma... meros tou Voudismou...:http://aboutdharma.org/what-is-dharma.php
Moderators Praetorian Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Το νέο εισόδειο ήταν το κάτι άλλο (αλλά όχι απαραίτητα με την καλή έννοια) Καλή η εισαγωγή του σκληρού μωρού απο το Resident Evil αλλά πάει η θεωρία μου για τα ζόμπι (να πάρει ). Αυτό με το reset του timer καθε 108 λεπτα σαν εξήγηση είναι ασ'τα να πάνε. Μένει τώρα σε κάθε επεισόδιο να έχουμε και τον προβληματισμό να πατήσω ή όχι το κουμπί (το οποίο ανάγεται σε Leap of faith ...ρε!) Το άλλο πάλι με τη σφαίρα στον υπολογιστή: Αλλάζω το motherboard, βιδώνω λίγο απο δω και λίγο απο εκεί και να μαστε...! Ολα είναι μια χαρα μέσα σε 2-3 λεπτά. (Και αν δεν ειναι, το πολυ πολύ να γίνει shutdown όλου του σταθμού) Η φάση Desmont/Jack στη λακούβα και τo όλο flashback του Λοκ (πέρα απο την εισαγωγή της (*original*) Helen) ήταν ανούσια. Θετικό είναι ότι η υπόθεση προχώρησε (με τον ένα ή τον άλλο τρόπο). Βρέθηκε και η κανονική είσοδος στο hatch (!!!) μια άλλη παρέα survivors, ο Jin μιλάει αγγλικά (!!!) και όλα μια χαρα. Φαίνεται επίσης ότι εγκαταλείπουν την τάση κάθε επεισόδιο να καλύπτει 1 ολόκληρη μέρα...Χμ
agiosall~ Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Πότε το είδες κιόλας εμάς ο θείος όλο χαλασμένο μας το στέλνει
thx_25e Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Εμένα μου στέλνει ένα repack. Χαλασμένο είναι κι αυτό? :?
winmik2kx Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Το θέμα του νέου επεισοδίου είναι ...Out of sync και είναι επίσης nuked. Τα νεύρα μου..!!!!
LL_NEO Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Και μένα ο θείος μου το έστειλε out of sync αλλά δεν του έκανα τη χάρη. Έκατσα και το είδα. Επιπλέον τον αγκάρεψα να μου στείλει και το repack για τη συλλογή
apxwv Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 το Lost.S02E03.REAL.REPACK.HDTV.XviD-TCM ειναι μια χαρα
apxwv Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 μολις ειδα οτι βγηκε τελικα και απο την ομαδα LOL επεισοδιο και δεν υπαρχει αρνητικο σχολιο αρα ειναι μια χαρα
Moderators Praetorian Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2005 Re paides... 8a einai ligo krima na kleidw8ei to topic. Entaksei, oloi kseroume ti esti 8eios kai poia einai ta kainourgia tou kolpakia, alla mh to kseftilisoume to 8ema...Yparxoun kai ta pm...
apxwv Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 γιατι που ειναι το κακο?εδωσε κανεις κανα λινκ?
Dark_son20 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2005 den ftanei ta osa episodia mou stelnei o thios na do kathe vdomada o thios... me vazete stin loumpa na arxiso kiali sira....
4saken Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2005 The Lost numbers (4 8 15 16 23 42) can be translated to latitude and longitude coordiates: 4.815 162.342. Take a guess where that is? Located by a small strip of islands Northeast of Australia. This link in from Google: http://maps.google.com/maps?q=4.815+162.342&spn=98.389954,150.292969&iwloc=A&hl=en
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.