sheik Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δεν θα με χαλασει αν πουν οτι πολλα ηταν συμπτωσεις.Οχι πειτε μου καποιος, το πως περιμενει και γιατι περιμενει να του εξηγησουν τα νουμερα στις cheerleaders και τι σχεση ειχαν με τα οσα συμβαινουν στους ηρωες στη σειρα.Ετσι απλα το δειξανε και οι περισσοτεροι ψαρωσανε,τα θεωρησαν τοσο σημαντικα πια και αρχιζουν και κατηγορουν κλπ.Εδω που τα λεμε,αν ηξεραν οι παραγωγοι οτι θα αντιδρασουν αρκετοι ετσι,μ****ια κανανε που τα δειξανε. Φυσικα ομως,αν ΔΕΝ εξηγηθουν οι εμφανισεις στη καταπακτη και στα εμβολια,ναι θα με χαλασει και μαλιστα πολυ. Οπως ειπα απο την 2η σαιζον,ξεχωριζω 6-7 επεισοδια.Τα υπολοιπα συμφωνω,ψιλοπαπαριες Και επισης επειδη δικαιολογω τοσο πολυ τη σειρα αυτο δεν σημαινει οτι την εχω και στο απυροβλητο.Ετσι και η εξηγηση που δωθει,ειναι ελλιπης η εξηγηση τυπου Ματριξ(βρειτε μου ατομα πωρωμενα με το Ματριξ που να εχουν καταλαβει πληρω τη σειρα και εχετε οτι θελετε.Οι περισσοτεροι εχουν καταλαβει και εξηγησει τα γεγονοτα διαφορετικα.Αν και στη περιπτωση αυτη,ακομα και αυτο ισως θεωρειται "επιτυχια" μιας ταινιας,δεν ξερω),τοτε οκ κι εγω μαζι σας.Παιρνουμε ντοματες,αυγα κλπ και ντου στη Χαβαη,κανενα προβλημα.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Τι μυστικοτητα ειναι αυτ ρε παιδια μεταξυ των χαρακτηρων?Κανεις δεν λεει τιποτα σε κανεναν.Αν ενα βραδακι καθονταν γυρω απο τη φωτια και μοιραζονταν τις εμπειριες τους,προφανως θα ειχαν καταληξει σε μια ακρη. Διάβασα όλες τις σελίδες, με σκοπό να σχολιάσω και εγώ στο τέλος, μια που (τώρα που "αναστήθηκε" ο θείος) μόλις και μπόρεσα να δω τα τελευταία 8 επεισόδια, και τελικά, 3 ποστ πριν το τέλος, βρήκα ένα που με κάλυψε αρκετά. 1ον Λοκ, ο αγαπημένος μου χαρακτήρας ΣΠΟΙΛΕΡ: αν και το ότι του χαλάσαν τον χαρακτήρα στο τέλος του 15, με χάλασε αρκετά, όπως πιστεύω ότι το ίδιο έκαναν και στον Σώγιερ, που εκεί που είχε κάνει φίλους και ήταν μια χαρά, ξαφνικά το γύρισε πάλι στις απατεωνιές και τις μαγκιές. By the way, πολύ καλός ο ηθοποιός που παίζει τον Σώγιερ. Του ταιριάζει φοβερά ο ρόλος. Όταν κοιτάει θυμωμένα τον φοβάσαι, και όταν χαμογελάει τον συμπαθείς. 2ον Εξακολουθώ να απολαμβάνω τη σειρά, αν και φυσικά αντιλαμβάνομαι ότι έχει γίνει κοιλιά. Ελπίζω να έχουν καταλάβει οι παραγωγοί το πρόβλημα και να τρέξουν λίγο τις καταστάσεις στον φιναλε του 2ου κύκλου 3ον Το περισσότερο που με ενοχλεί, είναι αυτή η συνήθεια στις αμερικάνικες παραγωγές, να μην μιλάνε μεταξύ τους οι χαρακτήρες και όταν μιλάνε, να μιλάνε με μικρές ερωτήσεις και μονολεκτικές απαντήσεις. ΟΥΦ! 4ον Το ότι οι παραγωγοί δεν έχουν βρει τρόπο να εξηγήσουν τα νούμερα, με χάλασε απίστευτα που το έμαθα. Γιατί όσο δεν το ήξερα, μου άρεσε το κλίμα και η ατμόσφαιρα μυστηρίου της σειράς. Ίσως είναι καλύτερα κάποια πράγματα να τα βλέπεις όπως τα έβλεπες όταν ήσουν παιδί. Δηλαδή, να μην παίρνεις τις απαντήσεις, αλλά να φαντάζεσαι με το μυαλό σου ότι τραβάει η ψυχή σου. 5ον Συμφωνώ με το να συνεχίσει η σειρά για ένα-δυό χρόνια ακόμα (μακάρι όχι παραπάνω), μόνο και μόνο για το γέλιο που πέφτει εδώ μέσα από τις απαντήσεις και τις θεωρίες και τα παράπονα! Αυτά προς το παρόν. Αμα θυμηθώ και τίποτα άλλο, θα επανέλθω.
Moderators Praetorian Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Moderators Δημοσ. 17 Μαρτίου 2006 Δεν θα με χαλασει αν πουν οτι πολλα ηταν συμπτωσεις.Οχι πειτε μου καποιος, το πως περιμενει και γιατι περιμενει να του εξηγησουν τα νουμερα στις cheerleaders και τι σχεση ειχαν με τα οσα συμβαινουν στους ηρωες στη σειρα.Ετσι απλα το δειξανε και οι περισσοτεροι ψαρωσανε. Οι αριθμοί εμφανίζονται σε πολλά άσχετα σημεία. Πχ. οταν ο Hugo πάει στο αεροδρόμιο, το αυτοκίνητο του κλατάρει στη μέση του δρόμου. Οι ενδείξεις παίζουν στα νούμερα 42 15 16 8 4. Easter egg ή οι παραγωγοί παίζουν με όσους ξεψαχνίζουν τη σειρά; Και προφανώς δε πρόκειται να εξηγηθούν κατα περίπτωση. Το πιο πιθανό για μένα βέβαια είναι να πάρουμε μια εξήγηση του στύλ "Ριζοσπαστική θεωρία αριθμολογίας (της Dharma) συνδέει τους εν λόγω αριθμούς με βασικές αρχές της μηχανικής που διέπει τον κόσμο και τους συσχετίζει με σημαδια ή προμηνύματα "κακής τύχης". Και τρέχα γύρευε... Btw: To soundtrack της σειράς κυκλοφορεί στις 21 Μαρτίου (σύμφωνα με το γνωστό fan site "LOST: The Tail Section"
agiosall~ Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Από όσο ξέρω κυκλοφόρησε ήδη στα γνωστά μέρη...
sheik Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Α,ναι?Τρεχω να το κατεβασω... Υ.Γ Απο το τρεηλερ του 2χ16 νομιζω τσαμπα θα ειναι η αναμονη 3 βδομαδων...Εχουμε ενα Jin/Sun επεισοδιο και προβλεπω πως θα ειναι ακρως βαρετο(οπως και ολα τα υπολοιπα με τους Κορεατες.Οι ιστοριες τους παντα ανουσιες και εκτος κλιματος....τεσπα)
john1987 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 παιδια μολις ειδα ενα επεισοδιο του CSI στο δευτερο κυκλο,και παιζει ο κορεατης του lost λιγο...και μιλαει απταιστα αγγλικα!!! πολυ γελιο... παντως αν ειναι με τους κορεατες κυριως θα ειναι βαρετο ελλεεινα...(βεβαια απο την κλαιρ το προτιμω γιατι μου εχει σπασει τα νευρα)
john1987 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 παιδια μολις ειδα ενα επεισοδιο του CSI στο δευτερο κυκλο,και παιζει ο κορεατης του lost λιγο...και μιλαει απταιστα αγγλικα!!! πολυ γελιο... παντως αν ειναι με τους κορεατες κυριως θα ειναι βαρετο ελλεεινα...(βεβαια απο την κλαιρ το προτιμω γιατι μου εχει σπασει τα νευρα)
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Ναι ο ηθοποιός που κάνει το Jin μιλάει κατεξοχήν αγγλικά (έχει παίξει και ως extra crew και σε 2 seasons του 24). Είναι στην Αμερική απο 2 χρονών και μέχρι πρόσφατα μιλούσε Κορεάτικα μόνο σε οικογενειακό επίπεδο. Είχε επίσης μια αρκετά ιδιωματική και δυσνόητη προφορά, που δεν είναι τόσο διαδεδομένη στην κυρίως Κορέα (πχ Σεουλ), οπότε στο ρόλο του στο LOST χρειάστηκε να καταβάλει αρκετή προσπάθεια για να ακουστεί ως πειστικός Κορεάτης
Moderators Praetorian Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Moderators Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Ναι ο ηθοποιός που κάνει το Jin μιλάει κατεξοχήν αγγλικά (έχει παίξει και ως extra crew και σε 2 seasons του 24). Είναι στην Αμερική απο 2 χρονών και μέχρι πρόσφατα μιλούσε Κορεάτικα μόνο σε οικογενειακό επίπεδο. Είχε επίσης μια αρκετά ιδιωματική και δυσνόητη προφορά, που δεν είναι τόσο διαδεδομένη στην κυρίως Κορέα (πχ Σεουλ), οπότε στο ρόλο του στο LOST χρειάστηκε να καταβάλει αρκετή προσπάθεια για να ακουστεί ως πειστικός Κορεάτης
4saken Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Σε αντιθεση με την Sun που δεν μιλαγε σχεδον καθολου Κορεατικα... Οτι να ναι αυτη η σειρα...
4saken Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Σε αντιθεση με την Sun που δεν μιλαγε σχεδον καθολου Κορεατικα... Οτι να ναι αυτη η σειρα...
sheik Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 "παντως αν ειναι με τους κορεατες κυριως θα ειναι βαρετο ελλεεινα...(βεβαια απο την κλαιρ το προτιμω γιατι μου εχει σπασει τα νευρα) __________________" Α,δεν συμφωνω!!!!!Οι κορεατες ειναι απιστευτα βαρετοι,και τα επεισοδια τους ακομα περισσοτερο.Σε κανενα δεν εχει γινει κατι σημαντικο. Βεβαια απορω γιατι σας την εχει σπασει η Κλαιρ.Ισα ισα,τα επεισοδια της ηταν φανταστικα,τουλαχιστον για μενα....
sheik Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 "παντως αν ειναι με τους κορεατες κυριως θα ειναι βαρετο ελλεεινα...(βεβαια απο την κλαιρ το προτιμω γιατι μου εχει σπασει τα νευρα) __________________" Α,δεν συμφωνω!!!!!Οι κορεατες ειναι απιστευτα βαρετοι,και τα επεισοδια τους ακομα περισσοτερο.Σε κανενα δεν εχει γινει κατι σημαντικο. Βεβαια απορω γιατι σας την εχει σπασει η Κλαιρ.Ισα ισα,τα επεισοδια της ηταν φανταστικα,τουλαχιστον για μενα....
KaizerSoze Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 H alitheia einai pws kapou perimenw na xespasoun oi Koreates.Mexri stigmis tha mporousan na leipoun entelws,den pisteuw pws den exoun logw yparxis,se kapoio episodeio kati tha paixei me ta koreatakia,na to deite
KaizerSoze Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2006 H alitheia einai pws kapou perimenw na xespasoun oi Koreates.Mexri stigmis tha mporousan na leipoun entelws,den pisteuw pws den exoun logw yparxis,se kapoio episodeio kati tha paixei me ta koreatakia,na to deite
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.