KaizerSoze Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 5 Aprili.Auto gia tous others...re paidia,tosokairo kai se auto to topic kai genika online panw katw ypologizame ti einai oi others.Gia mena i pragmatiki ekplixi tha htan Na htan ontws tipota amyristoi periplanwmenoi
john1987 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 μηπως το πανε για 4η σεζον??? ελεος,ποσο θα κρεμασει αυτη η σειρα?
The Crow Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2006 Εδω ακόμα δε μπήκαμε στην 3η season!!Έλεος ρε παιδιά κουλάρετε λίγο!
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Να μπει κανεις ή να μη μπει...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 *** SPOILERS *** Επανερχόμενος στο τελευταίο επεισόδιο (S02E15) παρατηρώ τα εξής: 1. Το 'νοσοκομείο' που είδαμε έχει το γνωστό DHARMA σήμα, αυτή τη φορά με το ιατρικό φίδι. 2. Σύμφωνα με αυτό το video (κάποιος το είχε ποστάρει πριν καιρό σε τούτο 'δω το topic), τα DHARMA initiatives είναι έξι. ΚΑΝΕΝΑ από αυτά δεν είχε το DHARMA + ιατρικό φίδι. Συμπεραίνω λοιπόν ότι το συγκεκριμένο 'νοσοκομείο' βρίσκεται απλώς για να εξυπηρετεί τις ανάγκες των εργαζομένων στο DHARMA Initiative - ενδεχομένως να μην είναι μέρος του όλου project. Δεν ξέρω αν πέφτω μέσα ή όχι. Αλλά ίσως ούτε οι παραγωγοί να το ξέρουν αυτό...
vlachaquito Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 ayto to videaki pou exei paixtei sto lost???den katalava :S
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Moderators Δημοσ. 9 Μαρτίου 2006 Δεν έχει παιχτεί στη σειρά... Και δεν ξέρω πόσο αληθεύει και αυτό (όπου λένε ότι ίσως είναι spoof) Edit: Ok. Συμφωνα με το παραπάνω post το video είναι 100% fan made. Καλή δουλειά ωστόσο.
sheik Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Παιδια,22 Μαρτιου παιζει το επομενο,τι 5 απριλη λετε? Επισης,ελεος με αυτη την απογοητευση.Ωραια,η 2η σεζον δεν φτανει την πρωτη αλλα μερικοι το παρακανατε νομιζω!Μην ξεχνατε πως η σειρα ανηκει στη κατηγορια drama,και αυτο δεν θα πρεπει να μεινει μονο στο τιτλο.Σιγουρα δραμα θα πρεπει να υπαρχει και στη σειρα(αν και το εχουν δωσει περισσοτερο απο οσο πρεπει συμφωνω).Απλα νομιζω πως πολλα επεισοδια τα βγαλατε ανουσια και βαρετα χωρις να ειναι.Δηλαδη δεν σας αρεσαν τα 3 πρωτα?Ειδικα το 3,εισηγαγε την Νταρμα και εδειξε αρκετα ωραια πραγματα,πως ειναι δυνατον να το λετε βαρετο?Επισης μου αρεσαν πολυ το Abandoned,The Other 48 Days,Collision και 23rd Psalm.Τα υπολοιπα οντως ψιλο βαρετα,αλλα νομιζω εσεις το μεγενθυνετε το προβλημα.Τελος δεν καταλαβα πως δεν σας αρεσε το 2χ15.Ηταν απο τα καλυτερα.Απαντηθηκε και ενα απο τα μεγαλυτερα ερωτηματα(τι εγινε στη Κλαιρ),αν και φυσικα γεννησε και μερικα αλλα. Τελος παντων,no offence,απλα εχω να πω μην απογοητευεστε τοσο.Σειρα ειναι,και κανετε ετσι ακριβως επειδη την λατρεψατε και ειχατε πολυ υψηλες προσδοκιες(πολυ υψηλοτερες απο αλλες σειρες). Α και κατι ακομα.Δεν συμφωνω με το οτι δεν ξερουν τι τους γινεται και οτι τα επεισοδια τα γραφουν στο ποδι.Δειτε για παραδειγμα το logo της νταρμα στο αεροπλανο,μολις στο 3ο επεισοδιο της 1ης σαιζον.Λετε να το βαλαν ετσι?Ηξεραν απο την αρχη τι περιπου θα κανουν... Αυτα.....
vlachaquito Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2006 nai re allaksan tis hmeromhnies, tha to ksanarxisoun stis 22, meta 29 kai 5!!! fainete tous ekraksan kai to katalavan oti 1 xronia oxi opos h proth tha epefte perissotero me +1 mhna kathisterish.. oso gia ta alla file, & ego symfono mazi sou oti to 215 htan poly kalo, elyse kapoia erothmata.. alla metaksy mas h seira einai megalh apogoiteysh..gia ton aplo logo oti evale tosa alla erotimata & mysthria pou den xreiazotan..fainete oti to ekanan gia na synexisoun to ligotero gia 1 akoma sezon & to poly to kyr elehson to variete kai o papas... gia na ta mazepsoun tora theloun to ligotero allh mia sezon..
tzinos Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 ehhmm sorry alla den nomizo na htan pote stis protheseis tous na teleiosoun me 2 sezon mono kai oute na ta soulouposoun sthn epomenh thn 3th, h seira paei gia minimum 4 sezon kai gia na apanthsoun ola ta erothmata tha lega oti den ftanoun oute 10! BTW eida to trailer ths tainias silent hill (asxeto, fenetai gamato) kai elege se mia stigmh se styll tagline "mysteries without answers, secrets without explanation" kai amesos arxisa na psaxno an einai apo tous dhmiourgous tou lost lolol. Auto re seis tha eprepe na eina to tagline tou lost!
Moderators Praetorian Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Moderators Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δειτε για παραδειγμα το logo της νταρμα στο αεροπλανο' date='μολις στο 3ο επεισοδιο της 1ης σαιζον.Λετε να το βαλαν ετσι?Ηξεραν απο την αρχη τι περιπου θα κανουν...Αυτα..... [/quote'] Ναι, είχα αναφερθεί σε αυτό λίγο καιρό πριν (το είχα βρει σε κάποιο ξένο forum ως παρατήρηση). Δεν πιστεύω πια ότι πρόκειται για Dharma logo. To όλο Dharma thingie είναι φρούτο της 2ης season. link 1 link 2 - not a Dharma symbol proof Quote απο άλλο forum: I've been contacted by several people who work in the airline industry that have confirmed these marks are made when repairs are made and sections are reinforced.
john1987 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 sheik:δεν μπορω να καταλαβω πως καποιος μπορει να ΜΗΝ εχει ξενερωσει (σε μικρο η σε μεγαλο βαθμο) με τη σειρα... συγγνωμη,μετα απο τα mind-blowing επεισοδια του τελους της 1ης σεζον και στην αρχη της 2ης ειναι δυνατον οταν βλεπεις χλιαρα επεισοδια (χωρις απαντησεις ουσιαστικες σε απιστευτα ερωτηματικα) καθε 15 μερες-1 μηνα να μην ξενερωνεις? εγω παντως εχω ψιλοχασει το ενδιαφερον μου,δεν ξερω,φταιει οτι περιμενουμε τοσο πολυ για καθε νεο επεισοδιο,φταιει οτι δε βλεπω να δινονται απαντησεις στο αμεσο μελλον,φταιει οτι εχουν γελοιοποιησει τους χαρακτηρες που μου αρεσαν(αναφερομαι στον Τζακ και στον Λοκ),φταιει οτι αρχικα καποιοι αδιαφοροι-λιγακι συμπαθεις χαρακτηρες μου εχουν σπασει τοσο πολυ τα νευρα ωστε θελω να πεθανουν να ησυχασω(βλεπε Κλαιρ κ Τσαρλι)???? Ειναι τετοιο το ξενερωμα,που και το αξιοπρεπεστατο 15 δε μου εκανε εντυπωση... Τελοσπαντων,ελπιζω να βελτιωθει η σειρα,και τωρα απο ο,τι αναφερατε θα ειναι πιο συχνα τα επεισοδια,οποτε ελπιζω να μου προκαλεσει ενδιαφερον....we'll see... υγ:εφοσον ειναι δραματικη σειρα,δεν πρεπει να εχει και δραση??? μηπως εχουμε μπλεξει λιγο τους ορους...?
sheik Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Σαφως και συμφωνω με τα περισσοτερα που λες,απλα δεν περιμενα τετοιου μεγεθους καταστροφολογια.Οκ,μια σειρα ειναι,ας μην κανουμε ετσι.Εξαλλου,αν σε μερικους η απογοητευση ειναι πια τοσο μεγαλη,υπαρχει η λυση να σταματησουν να την βλεπουν και οχι μετα απο καθε επεισοδιο(ακομα και μετα απο καλα-αξιοπρεπη επεισοδια) να τα ξεψυριζουν και να ερχονται εδω προβαλλοντας ΜΟΝΟ τα αρνητικα τους.Λες και επεισοδια της 1ης σεζον δεν ειχαν ατελειες,ηταν ολο δραση και απαντουσαν συνεχως στα ερωτηματα. Το εχω ξαναδει και σε αλλο φορουμ και το λεω και εδω.Enjoy the ride!Δεν ειναι ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ να φτασεις στην Ιθακη αλλα να απολαυσεις και το ταξιδι(ακομα και αν ειναι τρυκιμιωδες που και που). Βασικα ειχα να πω πολλα σε σχεση με τα ερωτηματικα,αλλα θα αναφερθω προς το παορν λιγακι στους αριθμους?Γιατι τετοια υστερια στο να απαντηθουν ΟΛΕΣ οι εμφανισεις τους?Ειναι προφανες οτι οι περισσοτερες ειναι στον τομεα των "διαβολικων συμπτωσεων" και οχι απαραιτητα επειδη κατι σημαινουν ή συνδεονται με τα οσα βλεπουμε.Π.χ γιατι να εξηγηθει οι εμφανιση τους στις cheerleaders στο αεροδρομιο?Ή η εμφανισης τους στις θεσεις των επιβατων κλπ?Δεν υπαρχει λογος.Απλα για εντυπωση και να τονισει και καλα τον ρολο των συμπτωσεω και της μοιρας,που ετσι κι αλλιως τοσο πολυ εχει ασχοληθει με αυτα η σειρα.Η μονη περιπτωση που βρισκω σκοπιμο να εξηγηθει ειναι το γιατι βρισκονταν στη καταπακτη(οπως επισης και στις ενεσεις και στο σημα που ακουσαν πριν 16 χρονια οι της Ρουσω).Φανταζομαι και στις 3 περιπτωσεις θα ειναι ο ιδιος.Εγω φανταζομαι πως θα ειναι ο κωδικος αριθμος καποιου project της Νταρμα.(επισης ουτε εχει σχεση το οτι αυτοι οι αριθμοι εδωσαν στον Χερλι τοσα λεφτα.Καθαρη τυχη και συμπτωση.Δεν συμαινει οτι εινι μαγικοι ή καταραμενοι.Αυτο το πιστευει αποκλειστικα ο Χερλι που ειδε την ατυχια του να αυξανεται εκθετικα μετα το Λοττο) Τελος καπου διαβασα πριν,οτι και καλα δεν εξηγηθηκε το οτι βρεθηκε ο ταφος του πατερα του Τζακ ανοιχτος και το γιατι τον εβλεπε.Μα οπως του ειπε και ο Λοκ,εξαρταται γιατι βλεπει ο καθενας το "λευκο κουνελι".Ολα συμβαινουν για καποιο λογο.Ολο αυτο ηταν στο μυαλο του Τζακ,και συνεβη μονο και μονο στε να βρει τις σπηλιες οπου υπηρχε αφθονο νερο για τους επιζωντες.Προφανως το πτωμα δεν βρεθηκε διοτι ανοιξε κατα την πτωση το φερετρο.... Α και κατι ακομα (sorry αν κουραζω) Ειδα πιο πριν για την σειρα nip/tuck οτι εχει φοβερο character development.Δεν αντιλεγω,ισως εχει,αλλα δεν μπορει κανεις να αφαιρει αυτο το "δικαιωμα" απο το Lost.Προσωπικα δεν εχω δει καλυτερη αναπτυξη και σκιαγραφηση χαρακτηρων..(το οτι μερικοι αλλαξαν συμπεριφορα,οπως π.χ ο Λοκ που ειναι και αγαπημενος μου δεν ειναι τιποτα τραγικο.Υπο τετοιες συνθηκες διαβιωσης ,πιεσης κλπ,τι πιο φυσικο να αρχισεις να "τρελενεσαι" και να αλλαξεις συμπεριφορα). Και επειδη αρκετα δικαιολογησα τη σειρα,να και κατι που το βρισκω απαραδεκτο.Τι μυστικοτητα ειναι αυτ ρε παιδια μεταξυ των χαρακτηρων?Κανεις δεν λεει τιποτα σε κανεναν.Αν ενα βραδακι καθονταν γυρω απο τη φωτια και μοιραζονταν τις εμπειριες τους,προφανως θα ειχαν καταληξει σε μια ακρη.Προσωπικα,αν μου ειχε επιτεθει ενα πραγμα σαν καπνος,ειτε λεγομαι Εκο,ειτε Τσαρλυ ειτε Τασουλα,το πρωτο πραγμα που θα εκανα ηταν μολις γυριζα στη κατασκηνωση να τους μαζεψω ολους και να τους το πω....
agiosall~ Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2006 Προσοχή στα SPOILERS. Δηλαδή αν δεν πουν τίποτα στο τέλος της σειράς για τα νούμερα εσένα δεν θα σε χαλάσει; Και χειρότερα αν "πουν" ότι ήταν απλές συμπτώσεις εσένα θα σε έχουν καλύψει; Και ναι τα επεισόδια της πρώτης σαιζόν ήταν κατά πολύ καλύτερα 1-2 θυμάμαι να μας "απογοήτευσαν" και αυτά προς το τέλος της σαιζόν. Η δεύτερη έχει φτάσει λίγο πάνω από την μέση και το 70% των επεισοδίων της είχαν τα χάλια τους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.