Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 2 Topic

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
Θα χρειαστει να περιμενουμε μια εβδομαδα.

lol

Χωρίς να αμφισβητώ την εγκυρότητα των υπολοίπων :))) , θα χρειαστεί να "περιμένουμε" ένα μήνα. Φυσικά έτσι που τα κάνανε με τη σειρά, δε θα κρατήσουμε και την αναπνοή μας...;)

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Looool,apogoiteusi e?

An den eixane kanei pausi ta Smallville kai Alias kai eixe xekinisei to Prison Break auti tin periodo mporei kai na tin voleua me auta kai 24.

Kala,opou Alias mporeite na valete kai Lost.Ena apo ta 2 na yparxei na gemizoun oi meres

Δημοσ.
2-15 Episode Maternity Leave

Ο Locke θυμαται με νοσταλγια και θλιψη το ανηψακι του στην Ελλαδα.Ειχαν πολυ καλες σχεσεις και του εστελνε καθημερινα σχεδον σειρες και ταινιες της αμερικανικης τηλεορασης.Το καταραμενο νησι στεκεται πια ανυπερβλητο εμποδιο.

Toυλαχιστον μαθατε ποιος ειναι ο περιβοητος θειος!Μην ειστε αχαριστοι!:mrgreen:

Δημοσ.
Το νέο επεισόδιο δεν το είδε κανείς?? Εμένα μπήκε στην queue..

queue???piperi sto stoma sadako, den legontai ayta..prepei na peis p.x. o theios ekane check in kai etoimazete na erthei... :D

opos katalaves den kaigontai oloi na to doune...an kai apo to promo fainete kalo..gia na doume...

Δημοσ.

:D Η πλάκα είναι, ότι δεν το εννούσα καν έτσι. Έλεγα ότι απλά το έχω στα υπόψην, δηλαδή έχω βάλει προτεραιότητα να μου έρθουν κάποια άλλα πράγματα...

Τέλος πάντων, επιτέλους ήρθα κι εγώ up2date με το LOST, αν και στην αρχή απέφευγα να αρχίσω τη 2η σεζόν γιατι ήθελα να τα δω όλα μαζί, δεν είμαι και πολύ υπομονετικός.. Έκανα το λάθος (??) να δω κανα 2 επεισόδια στην αρχή που ήταν γαμάουα, για να παρακολουθήσω κι εγώ την κοιλιά μετά..

Όχι βέβαια ότι είμαι και ΤΟΣΟ απογοητευμένος όσο πολλοί που διαβάζω. Αποκτά αρκετά δραματικά στοιχεία η σειρά με τα τελευταία flashbacks, ξεφεύγοντας απο το "στεγνό" sci-fi.. Να δώσω και μία άλλη διάσταση στις δηλώσεις των σεναριογράφων ότι μερικά μυστήρια δεν ξέρουν και οι ίδιοι πως θα τα εξηγήσουν.. Ίσως να δίνει μια μορφή "interactive" στο show (καλά μη βαράτε, μια ιδέα είπα), δηλαδή ότι διαμορφώνουμε κι εμείς σε κάποιο βαθμό τη συνέχεια..

Δημοσ.

ama th diamorrfoname kai emeis tote h mpirokoilia ton telutaion 47(exo xasei th mpala lol) epeisodion tha htan poly pio mikrh! Aloste exon akoustei sta forum apeires theories pou tha mporousan na dosoun lysh kai apanthseis. Apo thn allh exo dei kai kapies theories kai sxolia na yiothetountai sth seira, san na diabazoun ta forums kai oi dhmiourgoi, kai giati oxi, autoi einai to koino tous gi autous douleuoun. Alla fenetai oti teleutaia opou blepoun stous titlous ton post kati san arnhtiko sxolio mallon den mpenoun na to diabazoun, me apotelesma h mpirokoilia na konteuei na faei ton hurley!!

Δημοσ.

Μόλις είδα το 215 εντάξει τίποτα το τρομερό αλλά σε γενικές γραμμές βλεπόταν, ήταν πολύ καλύτερο από πολλά προηγούμενα επεισόδια.

Πάντως ένα πράγμα που δεν μου κάθεται καθόλου καλά και δείχνει ότι δεν υπάρχει βάθος χρόνου στην εγγραφή των επεισοδίων είναι ο χαρακτήρας του Lock ενώ πέρυσι ήταν ο γ@μάω-και-δέρνω-δεν-με-κοροιδεύει-κανεις-ούτε-και-μπορεί-κάποιος-να-μου-την-πει βλέπουμε φέτος κάτι εντελώς διαφορετικό, τον παρακολουθεί ο Τσάρλι και αυτός δεν παίρνει χαμπάρι, τον κοροϊδεύει ο Σώγιερ, και η αποκορύφωση στο 215 τον περιπαίζει ο "φυλακισμένος" τους, και αυτός τσίμπαει υπερβολικά εύκολα.

Δημοσ.

Αν και ενθερμος υποστηρικτης της σειρας το τελευταιο επεισοδιο ηταν απαραδεκτο....Πολλες σκηνες που

"υπηρχαν" απλα για να "γεμισει" το επειδοσιο(πχ η σκηνη με τον εκο και τον φυλακισμενο)...Επισης,δεν ευνοησε καν την προοδο της σειρας..Το μονο που εκανε ηταν να προσθεσει αλλο ενα(ή περισσοτερα?)αναπαντητο/α ερωτημα/τα.

• Moderators
Δημοσ.

Ρε δώσανε απάντηση σε ένα απο τα ερωτηματικά που είχαν θάψει εδώ και καιρό (σαν να μην είχε συμβεί τίποτα), κάνανε και 2-3 άλλες αποκαλύψεις και πάλι ένα επεισόδιο ψιλοάτονο ήταν ...Ή εγώ πια δε συγκινούμαι με LOST.

Cliffhangers πάλι πουθενά. Είναι το πρώτο επεισόδιο που το flashback είναι απο τη ζωή στο νησί και όχι πριν. Ευτυχώς βέβαια...(να έλειπε και εκείνη η εκνευριστική μουσική όταν θυμόταν η Claire)

To sidestory με τον Ecco αδιάφορο, τo Jack-Locke τετ α τετ μια απο τα ίδια.

Δημοσ.

Loipon exo na po oti ayto to topic me psiloapogoiteyse :D

eida kai ego me oligon kathisterish to 215 kai mporo na po oti htan 1 apo ta kalytera epeisodia ths vareths deyterhs season..

katarxhn exoume 1 fovera shmantiko stoixeio to opoio allazei ta dedomena pano sto nhsi:

Vlepoume oti oi others den einai periplanomenoi pou exoun meinei gia kapoio logo sto nhsi,alla anthropoi pou zoun kanonikotata pano sto nhsi..opos katalavate aytos pou milhse me ton ethan einai o arxhgos ton others leromenos kai me genia.

Ayto shmainei para polla: katarxhn oti oi "others" vriskontai eskemmena sto nhsi & kata pasa pithanothta einai ypallhloi ths darma.

epishs oti ekteloun kapoion eidon peiramata & sigoura exoun epikoinonia me ton ekso kosmo.

ara mhpos ayta ta peiramata ginontai pano stous lost tou nhsiou??mhpos oi magnhtes einai kai aytoi sto kolpo gia na proselkyoun kosmo gia ta peiramata tous??

Sigoura polles ypotheseis alla exoume kai to sigouro pou anefera pio prin..

Tora ego exo 1 aporia: h rousso tosa xronia pou gyrizei sto nhsi den tous exei parei xampari??mhpos, leo mhpos einai kai ayth sto kolpo??

Kati teleytaio gia tous pio expert: oi others exoun skotosei ithelimena kai oxi se aytoamyna kapoion apo tosu epizhsontes??ektos apo thn varka..

Elpizo ta epomena epeisodia na synexisoun ston rythmo pou anoikse ayto gia na arxisoun na eksigoun tpt...

• Moderators
Δημοσ.

Kati teleytaio gia tous pio expert: oi others exoun skotosei ithelimena kai oxi se aytoamyna kapoion apo tosu epizhsontes??ektos apo thn varka..

Elpizo ta epomena epeisodia na synexisoun ston rythmo pou anoikse ayto gia na arxisoun na eksigoun tpt...

Ton Scott. (h ton Steve' date=' opoion apo tous dyo einai nekros telos pantwn) (se antipoina pou den paradwsan pisw thn Claire)

Epishs paraligo ton Charlie...

Oso gia auto pou les sto 2x15 nomizw oti einai to shmantikotero clue sto episodeio (pou 8a mporouse na kanei xwris polles varetes skhnes wstoso). Auto epishs deixnei oti to hatch me to koumpi oi ereunhtes ths Dharma to exoun egkataleipsei sthn tyxh tou. (isws to accident hdh synebh? 'h oi episthmones pa8an to accident kai twra einai apla "skies" tou eautou tous (space theory I know))

Gia th gallida de pisteuw oti einai me tous others.. (Epishs pisteuw oti to show vadize gia arketo kairo sta tyfla kai twra mpalwnei trypes)

Δημοσ.
Ρε δώσανε απάντηση σε ένα απο τα ερωτηματικά που είχαν θάψει εδώ και καιρό (σαν να μην είχε συμβεί τίποτα)' date=' κάνανε και 2-3 άλλες αποκαλύψεις και πάλι ένα επεισόδιο ψιλοάτονο ήταν ...Ή εγώ πια δε συγκινούμαι με LOST.

Cliffhangers πάλι πουθενά. Είναι το πρώτο επεισόδιο που το flashback είναι απο τη ζωή στο νησί και όχι πριν. Ευτυχώς βέβαια...(να έλειπε και εκείνη η εκνευριστική μουσική όταν θυμόταν η Claire)

To sidestory με τον Ecco αδιάφορο, τo Jack-Locke τετ α τετ μια απο τα ίδια.

Και εγω το ιδιο ακριβως ενιωσα....

Ενω υπηρχαν αποκαλυψεις με εχει ξενερωσει τοσο πολυ η σειρα ωστε δε μου προκαλεσαν εκπληξη....

Δε λεω ενδιαφερον επεισοδιο,αλλα οχι και οπως τα πρωτα της 2ης σεζον ετσι?

ποτε βγαινει το 2χ16?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...