tzinos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Auto to symbolo einai pantou sto hatch, sta fod containers, akoma kai ston karxaria!! Ola deixnoun oti kapios organismos einai piso apo ola auta.
firegarden Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Tzino,με προλαβες!Μολις ετοιμαζομουν να ποσταρω τις φωτο κι εγω.Οντως πρεπει να παιζει καποιος οργανισμος απο πισω.Μου θυμιζει κατι απο Umbrella Corporation του Resident Evil.
georgeadams Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Καταλάβατε γιατί άδειαζε ο Sawyer τις σφαίρες?? Για να δει αν είναι στεγνές. Σκόπευε να τις ξαναβάλει μέσα στο πιστόλι μετά.
agiosall~ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Να και τι ειπε ο Jin στο τελος: Jin : "Run away! It's dangerous here. You must not come here. Run away! " sawyer : ... Jin : You must not come this way! Don't come this way! Michael! Sawyer! Sawyer : ... Jin : You must not stay here! Don't come this way! Don't come this.. Sawyer : ... Jin : You must go back! You must go back! Don't care about me. Listen to me. You must not be here. They are coming now. They are coming now. Others.. others.. Michael : ... Jin : others..
Super Moderators paredwse Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Thanks στον agiosall~ για το σχέδιο και τη μετάφραση. Ιδίως το σχέδιο είναι σημαντικό.
agiosall~ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Έχει τρομερές λεπτομέριες αυτή η σειρά και ΣΙΓΟΥΡΑ τίποτα δεν είναι τυχαίο. Αλλά έχει γίνει ένα χοντρό λάθος -νομίζω- ενώ στο πρώτο επεισόδιο ο Τζακ ποτέ δεν φωνάζει "Κέιτ, Λοκ" στο δεύτερο που το δείχνει από την μεριά του Λοκ ο Ντέσμοντ κοιτάει από τους καθρέφτες και βάζει την μουσική μόλις ακούει κάποιον ( τον τζακ ) να φωνάζει αυτά τα δύο ονόματα, διορθώστε με αν κάνω λάθος.
Moderators Praetorian Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Moderators Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Nope. Τα ονόματα τα φωνάζει και στο πρώτο και στο δεύτερο λίγο πριν μπει στο hatch. Αλλά απο τη στιγμή που η μουσική αρχίζει / φωνάζει η Kate / διακόπτεται η μουσική , εκεί ή εχει πέσει μοντάζ (κάτι που δε είναι προφανές ωστόσο) ή υπάρχει ασυνέπεια (κυρίως ως προς τη διάρκεια που παίζει η μουσική / το πότε διακόπτεται)
agiosall~ Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Είναι αρκετά μεγάλος ο χρόνος που κάνει μέχρι να δει τον καθρέφτη (τον στρογγύλο που κινείτε) ο Τζακ από την στιγμή που φωνάζει τα ονόμα. Ένω στο δεύτερο γίνεται σχεδόν αμέσως μόλις το ακούει ο Ντέσμοντ. Αυτό που λες είναι περίπου αλλά το λάθος υπάρχει.
LL_NEO Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 έχω πάθει το σύνδρομο της μ@@νοπλακας κοινώς είδα όλο τον πρώτο κύκλο με τη μια και τώρα τον δαγκώνω μέχρι να βγει καινούργιο επεισόδια και να μου το στείλει ο θείος μου...
DimitRi_Del Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Αρχισε πολυ δυνατα η δευτερη σεζον,ελπιζω να συνεχισει ετσι.Παλι μας αφισε μ..... sorry, με το στομα ανοιχτο!
LL_NEO Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Επειδή ζήλεψα απο τις φωτο του πατριώτη μου του agiosall να τι μου έκανε και εμένα εντύπωση απο το 2ο επεισόδιο
LL_NEO Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 όχι ρε Μάριε, αφού με ξέρεις εγώ είμαι μονογαμικό ζώον. Απλώς το καλό το πράμα, το όμορφο το υφασματάκι, το κομμάτι το σένιο ρε παιδί μου , με λίγα λόγια το μ@@νάκι το τρελό πρέπει να το αναγνωρίζουμε.
^BOOMBOOM Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2005 Μου αρέσει που απο το μεταφυσικό της 1ης σαιζόν περνάμε σε πιο sci-fi καταστάσεις. Το λογότυπο δε θυμίζει umbrella corporation?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.