Toufas Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 i photo einai apo to show tou jimmy kimmel
parisb Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 [url']http://www.worldlingo.com/wl/translate[/url] Hello? Ftaiei h wra pou den katalava?
^BOOMBOOM Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 η ώρα φταίει, βάλτε το quote μου στο Translator
Dark_son20 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 ok to katalava alla den ipirxe periptosi na to prosekso
parisb Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 η ώρα φταίει, βάλτε το quote μου στο Translator Eteroxronismeno LOL
agiosall~ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δεν ξέρω αν το είδατε αλλά ένα έχω να πω αυτό το επεισόδιο ήταν από το πιο ανουσιώδη της σαιζόν μην πω για το flashback (καμία μα καμία σχέση με το trailer Κ-Α-Μ-Ι-Α) και να μην το είχε δειξει ποτέ δεν νομίζω ότι θα είχε μεγάλη διαφορά.
4saken Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Την ιδια αποψη εχουν και αλλοι στο εξωτερικο... Ισως ειναι το πρωτο lost που θα περιμενω να μου το φερει η ξαδερφη μου μαζι με το επομενο...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 [...] Ισως ειναι το πρωτο lost που θα περιμενω να μου το φερει η ξαδερφη μου μαζι με το επομενο... Χαίρομαι που έχουμε επιστρατεύσει όλη την οικογένεια' date=' όχι μόνο τους [i']θείους[/i]! Εγώ έχω μια ανηψιά, ας πούμε... :razz:
trelosjack Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δεν ξέρω αν το είδατε αλλά ένα έχω να πω αυτό το επεισόδιο ήταν από το πιο ανουσιώδη της σαιζόν μην πω για το flashback (καμία μα καμία σχέση με το trailer Κ-Α-Μ-Ι-Α) και να μην το είχε δειξει ποτέ δεν νομίζω ότι θα είχε μεγάλη διαφορά. Makran to xeiroteron ever!!!!
^BOOMBOOM Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 spoilers: Η δευτερη σαιζόν μου φαίνεται μια τεράστια αρπαχτή, αν εξαιρέσουμε το πρώτο -πολύ καλό- επεισόδιο τα υπόλοιπα είναι κούφια, βαρετλα και ανούσια, προβλέπω πως μέχρι το τέλος θα κυλήσουν όλα στους ίδιους ψόφιους ρυθμούς, απλώς θα ετοιμαστεί η υπόθεση για την σαιζόν 3 οπου θα γίνει η ΜΑΧΗ, αν δεν έχει ψοφήσει όλη η σειρά εως τότε.
beastgr Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Συμφωνώ και εγώ. Αυτό το επεισόδιο ήταν ο ορισμός του τίποτα!
4saken Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Oσοι δεν εχουν μιλησει με θειο προτινω να μην μιλησουν.... Το πρωτο-και μαλλον οχι το τελευταιο-επεισοδιο που και να μην το δεις δεν χανεις τιποτα... 42 λεπτα και 12 δευτερολεπτα απο την ζωη μου πηγαν χαμενα...
Super Moderators paredwse Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2006 Για να είμαι ειλικρινής, περιμένω πώς και πώς να ψοφήσει ο μαλάκας ο Charlie και να πάρει και την Claire με το μούλικό της μαζί. Σταδιάλα, ας τελειώνουμε με τους ηλίθιους... :evil:
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.