tzinos Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Praetorian, opos ta les me ton jack, mizeria sketh. Meta to teleutaio epeisodio, skeftomoun oti tha tan kalytera na ton teleionane ton xarakthra tou, exei katanthsei ekneuristikos. Pos ta exoun kataferei kai ksekinhsan toso kala th seira kai den itheles na fygei kanenas xarakthras stis arxes kai tora sta misa ths deuterhs molis sezon o kathenas mas exei 5-6 xarakthres pou thelei na dei nekrous looolol. Kai oi basikoi xarakthres eina kamia 15ria mono, opote katalabeneis se ti shmeio mas exoun ftasei me tis kathysterhseis kai ta anousia flashbacks. jack, michelle, michael, walt, sayid for me kai gia backup bale tous koreates kai ton locke. O locke sthn proth sezon htan apo tous pio edniaferon xarakthres, tora exei katanthsei problepsimos kai kserolas, olo ta idia leei, kai olo paei kontra ston jack me bathystoxastes atackes kai kala.
Dikemou Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2006 Κάτι μου λέει οτι θα τους σώσουν και δε θα χρειαστεί να μας εξηγήσουν τίποτα! μουαχαχαχ...
grigas Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Κάτι μου λέει οτι θα τους σώσουν και δε θα χρειαστεί να μας εξηγήσουν τίποτα!μουαχαχαχ... Mου έχει περάσει και εμένα κάτι τέτοιο από το μυαλό...Τους βρίσκει καράβι, τους μαζεύει, βουλιάζει στη μέση του Ειρηνικού, πεθαίνουν όλοι και μένουμε μ@λ@κες έχοντας δει 8 σαιζόν....
Fozzy Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 -Hmm, Interesting theory... LIGHT 'EM UUUUUP! Mono afth h skhnh aksize.- to episode kata t'alla htan moufa
tzinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 h idea mou thymizei mia tainia ton monty python pou etoimazontai gia polemo sto kastro, ipotes kai tetoia kai ksafnika mpenei ena peripoliko kai tous mazeuei olous kai exeis meinei malakas teleios lol
beastgr Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Ρε παιδιά πάρτε το απόφαση ότι η σειρά θα πηγαίνει στο ίδιο μοτίβο. Δεν πρόκειται να αλλάξει ρυθμό ή πλοκή. Εγώ ήδη το έχω χωνέψει έχω προετοιμαστεί και για ένα φινάλε που θα είναι μεγάλη πατάτα οπότε πλέον δε τσατίζομαι Απλά το βλέπω από περιέργεια και για να γεμίσω ένα 45λεπτο. Έχει και τις καλές του στιγμές που και που (όπως τώρα με τους others) αλλά έχει και τις στιγμές τόλμης και γοητείας. Μια ο jack τα ρίχνει στην kate, τώρα αυτός το παίζει δύσκολος και την τρέχει.... ετσι θα πάει. Ο sawyer θα τα ρίξει κάποια στιγμή στην kate ο jack θα τα πάρει θα γίνει ένα μπάχαλο. Μετά η kate θα πρέπει να διαλέξει έναν από τους δυο (προφανώς θα γίνει σε κάποια κρίσιμη στιγμή) ο άλλος θα το πάρει απόφαση κτλ κτλ. A κάποια στιγμή ανάμεσα σε αυτή την κύρια πλοκή της ταινίας θα παίζουν και οι παράπλευρες πλοκές (βλέπε others, monster...) Δε γεμίζουν αλλιώς τόσες σεζόν... Αν το πάρετε απόφαση ότι έτσι θα πάει η σειρά ίσως να το βλέπετε πιο ευχάριστα Τώρα θα πάρει καμία 10αριά επεισόδια η εκπαίδευση του jack sta όπλα. Και που ξέρεις μπορεί να παίξει και κάτι με την ana lucia το οποίο θα το δει όλως τυχαίως η kate θα τα πάρει και θα τρέξει στο sawyer. Ο jack θα αρχίσει να της κλαίγεται ότι δεν έγινε τπτ.... αλλά αυτή θα είναι ανένδοτη και θα την πέσει στο sawyer για να τον κάνει να ζηλέψει και να τον τρέχει με τη σειρά της (πω πω έπεσα σε σεναριακή εμπνευση και δε μπορώ να σταματήσω...) Η συνέχεια σε επόμενο post.Μήπως να πάω στη ομάδα σεναρίου της σειράς;;;
Moderators Praetorian Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Moderators Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Αν μη τι άλλο τους έχουν δωθεί απλόχερα κάποιες ιδέες για να "ζωντανέψει" λίγο η σειρά:
tzinos Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2006 ama thelame tetoia plokh blepame tolmh kai gohteia, the oc, beverly hills 90210....ktlp. Ypotithetai oth einai seira mysthriou kai drashs kai autoi pane na to gyrisoun se arlekin gia na gemizoun epeisodia. Kai re p##sth mou kairos einai na teleiosei kana epeisodio kai na ginetai ths p##tanas, arkoudes na tous kynhgane, zombi apo thn nighria na dagkonoun ton harley, oi others na kanoun gangrape thn kate, o charlie mastouromenos na pezei mpala me to kefali tou toupinhead, o koreaths na leei poihmata se aptaista agglika, o jack na baraei ton locke sto kefali me to mpastouni tou golf......ktlp ktlp. Tetoia theloume na blepoume oxi melistalextes skhnes kai mousikoules!!
parisb Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 PROSOXI MAJOR SPOILERS LOST TRAILER - OTI KALYTERO EXOYME DEI! http://ofquiet.com/lost/pages/lost-trailer.html
Dark_son20 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 tora ego giati vlepo mia....ekei mono? eprepe na exei kapio videaki?
^BOOMBOOM Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2006 parisb ΚΟΡΥΦΑΙΟ!!!!!!!!!! μου πήρε λίγο αλλα το έπιασα. respek
Sadako Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Αν μη τι άλλο τους έχουν δωθεί απλόχερα κάποιες ιδέες για να "ζωντανέψει" λίγο η σειρά: Αυτό είναι απο τα extras της πρώτης season. Έχουν ανεβεί σε γνωστό tracker (αν δεν έχουν σβηστεί βέβαια μέχρι τώρα).. Τα posts δεν τα διαβάζω όλα, γιατι δεν έχω δει ακόμα τα 2x10 και 2x11 και φοβάμαι μην διαβάσω κάποιο spoiler, απλά είδα αυτή την εικόνα και το θυμήθηκα..
^BOOMBOOM Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2006 LOST TRAILER http://www.worldlingo.com/wl/translate
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.