Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Κι εμένα μου άρεσε ρε παιδιά. Συνεχίζει στην γνωστή συνταγή του flashback για χαρακτήρες. Μην τρελλαίνεστε.
4saken Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Ξερουμε ποσος καιρος περασε απο την στιγμη που κατεπεσε το πρωτο αεροπλανο μεχρι να το βρουν οι επιζωντες? Καλα το αεροπλανο εφυγε απο την νιγηρια και χωρις ανεφοδιασμο περασε τον Ινδικο ωκεανο την αυστραλια και εφτασε μεχρι το νησι?
tzinos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 entaksei htna dynato epeisodio, den htan xalia. O echo einai endiaferon xarakthras kai h istoria tou edose ligo fos se kapia erwthmatika. elpizoume se anodo kai pio grhgorous rythmous apo do kai pera.
thx_25e Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 ...Συνεχίζει στην γνωστή συνταγή του flashback για χαρακτήρες... Ναι, οκ. Αλλά νομίζω ότι καλό θα ήταν να μας δείξουν και κάτι παραπάνω, γιατί το έχουν κουράσει! Και έχω μια απορία, τον Walter θα τον δούμε καθόλου αυτή τη season??? Έτσι όπως το κόβω, θα ενηλικιωθεί και ακόμα θα μας δείχνει τα flashbacks και θα τρομάξουμε να τον αναγνωρίσουμε! :p:p
tzinos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 apo oti exodiabasei tha einai liges oi emfaniseis tou, mono pros to telos ths sezon. Kai den me xalaei katholou makari na to fane to mouliko oi others
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 [...] Kai den me xalaei katholou makari na to fane to mouliko oi others Amen to that!
thx_25e Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Ναι, καμία αντίρρηση μια που είναι σπαστικό το βρωμόπαιδο! Το θέμα όμως είναι, γίνεται να μας το δείξει ενώ είμαστε ακόμα εν ζωή?????
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Προτιμώ να το δείξει όταν το μούλικο δεν θα είναι εν ζωή..
4saken Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Ο δικος μου εφιαλτης ειναι ο Michael να ξαμωληθει στα βουνα λαγκαδια και να αρχιζει να σκουζει:"Walt!Walt!Walt!They took my son!"
snot Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Auto to xei dei kaneis? lost.revelation.s02.special.hdtv-lol
Super Moderators paredwse Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Auto to xei dei kaneis?lost.revelation.s02.special.hdtv-lol Είναι μία ανακεφαλαίωση των πρώτων εννέα επεισοδίων και προβλήθηκε μία ώρα πριν την προβολή του 10ου επεισοδίου. Δεν έχει τίποτα καινούργιο να μας πει. Εκτός αν δεν έχεις δει τα προηγούμενα εννέα επεισόδια ή θες να τα θυμηθείς. ontopic: Χαρακτήρες που ευχαρίστως θα έσφαζα ή θα χαιρόμουν αν ψόφαγαν: Charlie, Claire και το μούλικο (Aaron), Michael και το μούλικο (Walt). Αυτά.
tzinos Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Ο δικος μου εφιαλτης ειναι ο Michael να ξαμωληθει στα βουνα λαγκαδια και να αρχιζει να σκουζει:"Walt!Walt!Walt!They took my son!" afou exei balei msn tora re
4saken Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Και κατι ακομα... O Σαχιντ πηρε ρεπο στο τελευταιο επ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.