Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 2 Topic

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

Κι εμένα μου άρεσε ρε παιδιά. Συνεχίζει στην γνωστή συνταγή του flashback για χαρακτήρες. Μην τρελλαίνεστε. :)

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ξερουμε ποσος καιρος περασε απο την στιγμη που κατεπεσε το πρωτο αεροπλανο μεχρι να το βρουν οι επιζωντες?

Καλα το αεροπλανο εφυγε απο την νιγηρια και χωρις ανεφοδιασμο περασε τον Ινδικο ωκεανο την αυστραλια και εφτασε μεχρι το νησι?

Δημοσ.

entaksei htna dynato epeisodio, den htan xalia. O echo einai endiaferon xarakthras kai h istoria tou edose ligo fos se kapia erwthmatika. elpizoume se anodo kai pio grhgorous rythmous apo do kai pera.

Δημοσ.
...Συνεχίζει στην γνωστή συνταγή του flashback για χαρακτήρες...

Ναι, οκ. Αλλά νομίζω ότι καλό θα ήταν να μας δείξουν και κάτι παραπάνω, γιατί το έχουν κουράσει! Και έχω μια απορία, τον Walter θα τον δούμε καθόλου αυτή τη season??? Έτσι όπως το κόβω, θα ενηλικιωθεί και ακόμα θα μας δείχνει τα flashbacks και θα τρομάξουμε να τον αναγνωρίσουμε! :P:p:p

Δημοσ.

Ναι, καμία αντίρρηση μια που είναι σπαστικό το βρωμόπαιδο! Το θέμα όμως είναι, γίνεται να μας το δείξει ενώ είμαστε ακόμα εν ζωή????? :P

Δημοσ.

Ο δικος μου εφιαλτης ειναι ο Michael να ξαμωληθει στα βουνα λαγκαδια και να αρχιζει να σκουζει:"Walt!Walt!Walt!They took my son!"

• Super Moderators
Δημοσ.
Auto to xei dei kaneis?

lost.revelation.s02.special.hdtv-lol

Είναι μία ανακεφαλαίωση των πρώτων εννέα επεισοδίων και προβλήθηκε μία ώρα πριν την προβολή του 10ου επεισοδίου. Δεν έχει τίποτα καινούργιο να μας πει. Εκτός αν δεν έχεις δει τα προηγούμενα εννέα επεισόδια ή θες να τα θυμηθείς.

ontopic:

Χαρακτήρες που ευχαρίστως θα έσφαζα ή θα χαιρόμουν αν ψόφαγαν: Charlie, Claire και το μούλικο (Aaron), Michael και το μούλικο (Walt). Αυτά. :)

Δημοσ.
Ο δικος μου εφιαλτης ειναι ο Michael να ξαμωληθει στα βουνα λαγκαδια και να αρχιζει να σκουζει:"Walt!Walt!Walt!They took my son!"

afou exei balei msn tora re

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...