Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 2 Topic

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλα μην ειμαστε σιγουροι οτι πραγματι ειναι ο walt.Μπορει να τα φανταζετε ο Michael,μπορει να ειναι καποιος αλλος που εχει πατερα Μichael και γω δεν ξερω τι.... :)

Δημοσ.

Πριν από λίγο είδα το τελευταίο επεισόδιο. Λυπάμαι που θα στεναχωρήσω τους φίλους μας αλλά και εμένα μούφα μου φάνηκε... Ρε παιδιά τη γνώμη μας λέμε κακό είναι; :) Αν θέλετε να βάζουμε όπως στα spoiler κάτι του στυλ "Ακολουθεί θάψιμο του επεισοδίου" αν είναι να μη το διαβάζετε!!Οπότε

Ακολουθεί θάψιμο επεισοδίου:

Όντως τίποτε το ιδιαίτερο και αυτό το επεισόδιο. Αλήθεια για πόσες σεζόν το πάνε; Αν συνεχιστεί έτσι, καμιά πενταετία το βλέπω να μιλάμε για lost και ακόμα να μην έχουμε βρει άκρη!!Πιο αργό δε γινότανε. Φύγαμε και από το ένα ερωτικό αλλά τώρα μπορεί να μας βγούνε και πολύ περισσότερα! Θυμάται κανείς κάτι επεισόδια με τους infected, με κάτι τέρατα....πού χαθήκανε όλοι αυτοί; Πραγματικά ώρες ώρες σα να βλέπω τόλμη και γοητεία είναι.

Τέλος θαψίματος

Και για να βγάλω από την απορία μερικούς το βλέπω το γαμ***νο γιατί με έχει φάει η περιέργεια για το τι θα γίνει μετά. Απλά οι σάλτσες μου τη δίνουν ώρες ώρες.

Αυτά...

Περιμένω εναγωνίως τον ιανουάριο για να θάψω και το επόμενο επεισόδιο!!

Πάντως δράση μην περιμένετε ότι και να δείχνει το preview. Μα καλά τόσο καιρό δε μάθατε ότι στο preview βάζουν τα μερικά δευτερόλεπτα που έχει δράση;

Φιλικά πάντα.. :)

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Super Moderators
Δημοσ.

Λοιπόν, βλέπω ότι η ομάδα έχει "πέσει" λίγο γι'αυτό επιτρέψτε μου να προσφέρω δύο links:

Ένα περίεργο: http://emri.perception.net/?player=wm&extra=&enter=no#

(ενδεχομένως fan made)

Κι ένα πιο περίεργο: http://www.oceanicworldair.com/

Τσεκάρετε τα links που κρύβουν τα δύο sites...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Yeaheeeee ... sorry δεν μπορεσα να συγκρατησω τον ενθουσιασμο μου. Εχουμε "πέσει" πολύ (ως φαν βεβαια) με αυτές τις τεράστιες διακοπές...

• Moderators
Δημοσ.

Ωραίο το 23rd psalm. Καλή αρχή κάναμε για το 2006... :)

Το μόνο αρνητικό για μένα ήταν η επιβεβαίωση ότι το "monster" είναι καπνός με μεταφυσικές ιδιότητες... Αντε να δούμε πως θα το εξηγήσουνε χε χε. .

Δημοσ.

ama synexisei etisi to pragma tha katantisei poly vareto... Kai otan leo synexisei etsi enoo makroxronia... Poses seasons diladi tha einai kollimenoi sto kseronisi...i na tous sosoun i na pethanoun pia... Se ligo tha katantisei lampsi... Tha einai sto nisi 15 xronia opos o giagkos stin tziant

Δημοσ.

Παιδιά δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ σήμερα ξεκίνησα τη 2η season (για την ακρίβεια είπα να περιμένω να βγουν κι άλλα επεισόδια, αλλά δεν άντεξα στο τέλος). Μέχρι στιγμής είδα τα 3 πρώτα, και έμεινα μ@λ@κ@ς.. ΠΟΛΥ καλύτερη απο την πρώτη. Πραγματικά στο τέλος κάθε επεισοδίου σε κάνει να βάλεις το επόμενο (κάτι που είχε συμβεί 2-3 φορές για μένα στην πρώτη)..

Ελπίζω να μην το "χαλάσουν" στη συνέχεια.. Δεν διάβασα κανένα post για αυτή τη season, τα προσπέρασα όλα με PageDown, είπα απλά να καταθέσω τον ενθουσιασμό μου :)

Δημοσ.

Ρε παιδιά ένας φίλος μου μου είπε ότι σκέφτονται να μην κάνουν 3η season και ότι μετά τη 2η θα γυριστεί ταινία.Μάλιστα λέει ότι το είχανε πει από την αρχή της σειράς ότι θα γίνει έτσι.Αληθεύει;;Έχει ακούσει κανείς κάτι;;

Δημοσ.

Εχω μαλώσει με το θείο, τα είπα και στη θεία και στα ξαδέρφια, πρέπει να του βάλουν μυαλό, όλο φάρσες μου κάνει και στέλνει τα παλιά επεισόδια με το όνομα του νέου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...