dk1210 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 pou mporo na katebaso to preview? exeis kapoio link please?
4saken Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Καλα μην ειμαστε σιγουροι οτι πραγματι ειναι ο walt.Μπορει να τα φανταζετε ο Michael,μπορει να ειναι καποιος αλλος που εχει πατερα Μichael και γω δεν ξερω τι....
tzinos Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 2 Δεκεμβρίου 2005 http://www.lostlinks.net/ klikare ekei pou leei "coming soon on lost" kai tha peksei se real media to preview gia to epomeno epeisodio. to exei kathe fora.
beastgr Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 3 Δεκεμβρίου 2005 Πριν από λίγο είδα το τελευταίο επεισόδιο. Λυπάμαι που θα στεναχωρήσω τους φίλους μας αλλά και εμένα μούφα μου φάνηκε... Ρε παιδιά τη γνώμη μας λέμε κακό είναι; Αν θέλετε να βάζουμε όπως στα spoiler κάτι του στυλ "Ακολουθεί θάψιμο του επεισοδίου" αν είναι να μη το διαβάζετε!!Οπότε Ακολουθεί θάψιμο επεισοδίου: Όντως τίποτε το ιδιαίτερο και αυτό το επεισόδιο. Αλήθεια για πόσες σεζόν το πάνε; Αν συνεχιστεί έτσι, καμιά πενταετία το βλέπω να μιλάμε για lost και ακόμα να μην έχουμε βρει άκρη!!Πιο αργό δε γινότανε. Φύγαμε και από το ένα ερωτικό αλλά τώρα μπορεί να μας βγούνε και πολύ περισσότερα! Θυμάται κανείς κάτι επεισόδια με τους infected, με κάτι τέρατα....πού χαθήκανε όλοι αυτοί; Πραγματικά ώρες ώρες σα να βλέπω τόλμη και γοητεία είναι. Τέλος θαψίματος Και για να βγάλω από την απορία μερικούς το βλέπω το γαμ***νο γιατί με έχει φάει η περιέργεια για το τι θα γίνει μετά. Απλά οι σάλτσες μου τη δίνουν ώρες ώρες. Αυτά... Περιμένω εναγωνίως τον ιανουάριο για να θάψω και το επόμενο επεισόδιο!! Πάντως δράση μην περιμένετε ότι και να δείχνει το preview. Μα καλά τόσο καιρό δε μάθατε ότι στο preview βάζουν τα μερικά δευτερόλεπτα που έχει δράση; Φιλικά πάντα..
Super Moderators paredwse Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Super Moderators Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2005 Λοιπόν, βλέπω ότι η ομάδα έχει "πέσει" λίγο γι'αυτό επιτρέψτε μου να προσφέρω δύο links: Ένα περίεργο: http://emri.perception.net/?player=wm&extra=&enter=no# (ενδεχομένως fan made) Κι ένα πιο περίεργο: http://www.oceanicworldair.com/ Τσεκάρετε τα links που κρύβουν τα δύο sites...
4saken Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Νεο επεισοδιο μεθαυριο:The 23rd Psalm.Αντε να δουμε...
Moderators Praetorian Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Moderators Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Yeaheeeee ... sorry δεν μπορεσα να συγκρατησω τον ενθουσιασμο μου. Εχουμε "πέσει" πολύ (ως φαν βεβαια) με αυτές τις τεράστιες διακοπές...
aciidburn3r Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2006 Υπάρχει και αυτό για όσους έχουν Nova http://www.filmnet.gr/gr/lostmarathon/
Moderators Praetorian Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Moderators Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Ωραίο το 23rd psalm. Καλή αρχή κάναμε για το 2006... Το μόνο αρνητικό για μένα ήταν η επιβεβαίωση ότι το "monster" είναι καπνός με μεταφυσικές ιδιότητες... Αντε να δούμε πως θα το εξηγήσουνε χε χε. .
Steven Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 ama synexisei etisi to pragma tha katantisei poly vareto... Kai otan leo synexisei etsi enoo makroxronia... Poses seasons diladi tha einai kollimenoi sto kseronisi...i na tous sosoun i na pethanoun pia... Se ligo tha katantisei lampsi... Tha einai sto nisi 15 xronia opos o giagkos stin tziant
Sadako Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Παιδιά δεν ξέρω για σας, αλλά εγώ σήμερα ξεκίνησα τη 2η season (για την ακρίβεια είπα να περιμένω να βγουν κι άλλα επεισόδια, αλλά δεν άντεξα στο τέλος). Μέχρι στιγμής είδα τα 3 πρώτα, και έμεινα μ@λ@κ@ς.. ΠΟΛΥ καλύτερη απο την πρώτη. Πραγματικά στο τέλος κάθε επεισοδίου σε κάνει να βάλεις το επόμενο (κάτι που είχε συμβεί 2-3 φορές για μένα στην πρώτη).. Ελπίζω να μην το "χαλάσουν" στη συνέχεια.. Δεν διάβασα κανένα post για αυτή τη season, τα προσπέρασα όλα με PageDown, είπα απλά να καταθέσω τον ενθουσιασμό μου
The Crow Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Ρε παιδιά ένας φίλος μου μου είπε ότι σκέφτονται να μην κάνουν 3η season και ότι μετά τη 2η θα γυριστεί ταινία.Μάλιστα λέει ότι το είχανε πει από την αρχή της σειράς ότι θα γίνει έτσι.Αληθεύει;;Έχει ακούσει κανείς κάτι;;
^BOOMBOOM Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Εχω μαλώσει με το θείο, τα είπα και στη θεία και στα ξαδέρφια, πρέπει να του βάλουν μυαλό, όλο φάρσες μου κάνει και στέλνει τα παλιά επεισόδια με το όνομα του νέου.
Dark_son20 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2006 den xaneis kai tpt...tha stamatiso na xalaw bw se ligo gia to lost...exei ginei poli ksenera...toses vdomades anamoni gia AFTO????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.