Προς το περιεχόμενο

The Official Lost Season 2 Topic

4saken

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

agiosall, sorry gia ta greeklish, apla exo to syndromo olon ton foithton pou spoudasane agglia (eksoteriko geika), exo ksexasei ta ellhnika lol! Polla orthografika lathi (th glytono me ta greeklish hehe) kai den exo synithisei na grafo me ellhnikous xarakthres, panta eixa agglika windows.

• Απαντ. 1,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πολύ ωραίο το επεισόδειο,αν και εμένα δεν μου αρέσουν τα flashback.Tο 2ο καλύτερο για την δεύτερη σεζόν.

Κάπου το διάβασα και εγώ αυτό με τους αριθμούς,ότι και καλά οι σεναριογράφοι της σειράς δεν έχουν καταλήξει πουθενά και τώρα σκέφτονται τι θα σημαίνουν!!!!Αυτό και αν είναι κουφό!Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι θα βρούνε κατι καλό ή αν σκεφτεί κανένας τίποτα να το στειλει email στον JJ Abrams :-P

Και εμεις αγγλικά windows έχουμε tzinos :-P :-P :-P

• Super Moderators
Δημοσ.

Χαρακτήρες που δεν έχω ΚΑΝΕΝΑ πρόβλημα να φύγουν-σκοτωθούν-τους φάει το μαύρο σκοτάδι-τους πάρει ο Μητσοτάκης μαζί του σε κρουαζιέρα στο Lost:

Charlie - τον βαρέθηκα τον παπάρα. Είναι τζάνκης; Δεν είναι; Ας το αποφασίσει κι ας πάει από 'κει που'ρθε - (ακολουθεί SPOILER της πρώτης Season): άσε που δεν του συγχωρώ με τίποτα την εν ψυχρώ εκτέλεση του Nathan. Ο μ@λ@κ@ς!!!.

Claire - μας έχει πρήξει τα... συκώτια με την μητρότητα. Παράτα μας μωρή, χιλιάδες γυναίκες στον κόσμο μένουν έγγυες... Ο μόνος λόγος για να μείνει στη σειρά είναι (ακολουθεί SPOILER για όσους δεν έχουν δει το S2E06) ότι οι γκόμενες της σειράς αρχίζουν να λιγοστεύουν επικίνδυνα, αν και αυτή δεν θεωρείται και αξιόλογη γκόμενα.

Michael - δεν αντέχω πια την κακομοιριά για το παιδί του και για τη γυναίκα του και για τη χαμένη πατρότητά του. Ουστ. Βρες κάτι ΣΟΒΑΡΟ να κάνεις και παράτα μας στην αγωνία μας.

Δεν ξέρω, αυτά μου'ρθαν προς το παρόν. :)

• Moderators
Δημοσ.
Αυτό και αν είναι κουφό!Ας ελπίσουμε τουλάχιστον ότι θα βρούνε κατι καλό ή αν σκεφτεί κανένας τίποτα να το στειλει email στον JJ Abrams :-P

Συμφωνώ είναι κουφό. Είναι επίσης και αυτό που φοβόμασταν όταν η πρώτη season του Lost δημιουργούσε ερωτηματικά με ρυθμούς σχάσης ουρανίου και δεν απαντοιύσε κανένα. Αλλά το trick ήταν ότι με διάφορες τεχνικές έπειθαν ότι "έχουν σχέδιο" και δεν είναι άρπα κόλλα το όλο θέμα. (Απογοήτευση)

Τέσπα, δε χρειάζεται να του στείλουμε e-mail του ανθρώπου. Μόνο σε 2-3 απο τα γνωστά fan forums να μπει θα βρει άνω των 500 διαφορετικών θεωριών για τους αριθμούς (και για κάθε άλλο μυστήριο της σειράς). Αρκεί να διαλέξει μια που δεν είναι πολύ τετριμμένη...(το να διαλέξει μια εντελώς πρωτότυπη...χλωμό)

Τέλος, σχετικά με την όλη λογική.. "είναι σειρά το Lost όχι ταινία", "φυσικά και θα το τραβήξουν πάνω απο 2 seasons", "άρα δικαιολογούνται οι υποτονικοί ρυθμοι της 2ης season και τα ρηχά επεισόδια"... Έλεος. Αν παρακολουθώ μια σειρά είναι γιατί έχει κάτι διαφορετικό απο τις υπόλοιπες. Αν ακολουθεί τις ίδιες συνταγές τότε βράστα και πάμε παρακάτω. Η πρώτη season του LOST υποσχόταν (και έδειχνε) ότι είναι προσεγμένη και διαφορετική απο άλλα "φρούτα" της εποχής. Δε βαρέθηκα ούτε σε ένα απο τα λεγόμενα "filler" επεισόδια.

Αντίθετα η νέα season πέφτει απο λάθος σε λάθος (σεναριακά και σκηνοθετικά) με μετρημένες καλές στιγμές. Προσωπικά περιμένω ή να βελτιωθεί σημαντικά τώρα που δημιουργήθηκαν νέες βάσεις γι'αυτό ή να ενωθούν όλες οι απορίες του LOST σε μια (=εγώ γιατί την παρακολουθώ ακόμα τη σειρά αυτή;) και να την παρατήσω.

Δημοσ.

gia ton michael den tha eixa kanena problhma na ton fane parea me to blameno ton walt. alla mallon pezoun shmantiko rolo sto story, opote xlomo. Eidika sto epeisodio (nomizo 205) pou epsaxne ton walt sth zougkla, to mono pou akouges htan ton michael na fwnazei walt kai ton koreath na fwnazei michael olh thn wra. Milame gia entelos aparadekto epeisodio.

Thn claire thn sympatho kai ton charlie.Twra an mporesei h ana lucia na xwsei kana palouki ston sayid then tha me xalage. Kai to romanco sayid/shanon htan gia polla giaourtia

Δημοσ.

Tι εγινε ρε ABC παλικαρια?Πεταχτηκατε μεχρι την Κολομβια και κανατε ψωνια?

Επιτελους ενα ενδιαφερον επεισοδιο που εδωσε και λιγες απαντησεις...

Για παραδειγμα μαθαμε ποιος ηταν κατα πασα πιθανοτητα ο δευτερος στο hatch.

• Super Moderators
Δημοσ.
[...]

Για παραδειγμα μαθαμε ποιος ηταν κατα πασα πιθανοτητα ο δευτερος στο hatch.

Εεε' date=' αυτό δεν το'πιασα. :?

Ποιός είναι δηλαδή ο δεύτερος στο hatch; Σε ποιό hatch, στο πρώτο ή στο άλλο; Και πώς το κατάλαβες;

Για δώσε καμιά εξήγηση-θεωρία... :)

Δημοσ.

Στο hatch που ήταν ο Σκωτσεζος λογικά υπήρχε και δευτερο άτομο.

Αυτός ήταν μάλλον το ατομο που παλούκωσε στην κοιλιά η Άννα Λουσια

Δημοσ.

Ετσι σκεφτηκα και εγω...

Το θεμα ειναι οτι το ατομο αυτο βγηκε απο το hatch και εμεινε τοσες μερες μαζι με την αννα λολιτα και το ασκερι της?Και απο την στιγμη που συνδεεται με τους others μηπως τελικα οι others ταυτιζονται με οσους ειναι στο hatch?

Τοσο καιρο ειχα την αντιθετη εντυπωση.

Δημοσ.

Μα ρε παιδιά γενικώς οι περισσότεροι πιστεύαμε ότι οι Others είχαν άμεση σχέση με τα hatch (όπως επίσης και η French chick). Αυτό επαληθευόταν απο τις φωτογραφίες που έδειχναν τον επιστήμονα και τη γυναίκα απο το βίντεο στο hatch και απο αυτούς που άρπαξαν τον Walt. Εγώ απο την αρχή είχα πειστεί πρόκειται για τα ίδια άτομα.

Άντε να δούμε τι ανακάλυψη θα γίνει σχετικά με το βίντεο στο επόμενο επεισόδιο όπως αναφέρεται στο tvtome...

Δημοσ.
Δεν ξέρω' date=' η άποψη του [b']4saken[/b] δεν με πείθει (no offence). :(

Ούτε εμένα με πείθει. Εγώ πιστεύω οτι οι του hatch και οι others δεν έχουν καμία σχέση

Δημοσ.

Θα συμφωνήσω με τον trelosjack. και εμένα την ίδια εντύπωση μου έδωσε ο τυπάς. ότι δεν είχε ιδέα ότι αυτά υπάρχουν στο νησί. Ε ρε σαπουνόπερα που πάει να καταντήσει το Lost. Αυτό και η τόλμη και γοητεία. Αν το πήγαινα και εγώ με τέτοιο ρυθμό όχι 2 σεζόν αλλά 15 σου βγάζω αν θέλεις.

Spoiler για το επεισόδιο 2-06

Ευτυχώς που πέθανε η γκομενίτσα (αν και καλή) γιατί δεν άντεχα να βλέπω ερωτικά στη σειρά.Δεν κολλάνε καθόλου.Έλεος!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...