zazik Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 pedia kalispera Tha ithela ean mporeite na mou peite pos mporo na matho vb.apo oti vlepo ine poli dinati glossa me polles dinatotites kai kakws tin iha ipotimisei sto parelthon. tha ithela na kserw: 1) ti hreiazete na kanw install ston ipologisti mou(runtime environment,perivallon sto opio grafeis ton kodika,ti hreaiazete gia na treksi) 2) pou mporw na vrw kapia kala tutorials outws wste na arhiso apo ta vasika kai siga siga na emvathinw 3) pies ine oi diafores tis apo alles glosses kai ti to idietero exei to opio tha prepeei na eho ipopsin mou. sas efharistw poli :smile:
firewalker Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 1ον. Θα σου έλεγα να ξεκινήσεις με τo Visual Studio .NET 2 της Microsoft που περιλαμβάνει και την Visual Basic. Αν δεν θέλεις μπορείς να βρεις την Vb 6.0 που είναι στο Μicrosoft Visual Studio (6 Cds) αλλά κυκλοφορεί και μόνη της. Το που θα την βρεις... Μπορείς να την αγοράσεις βέβαια. Το .NET 2 studio είναι 2 dvd νομίζω. 2ον. Για tutorials αρκεί να κάνεις ένα Search στο http://www.google.com για το λήμα "Visual basic tutorials" ή "Visual basic .ΝΕΤ tutorials". 3ον. Η βασική διαφορά της vb από τις άλλες γλώσσες για εμένα είναι ότι είναι πάρα πολύ User frιendly. Επίσης είναι μόνο για Windows και όσον αφορά αυτό το λειτουργικό σύστημα κάνει "παππάδες".
zazik Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Ευχαριστώ πολυ ;-) ένα άλλο βασικό ερώτημα..Είναι δύσκολη? επειδή ο προγραματισμός δεν είναι και το πιό δυνατό μου σημείο απλά την ζητάνε πολύ στο Ελλαδιστάν και θέλω τουλάχιτον να ξέρω να γράφω 5 γραμμές κώδικα που λέει ο λόγος. :-| ευχαριστώ πολύ.
firewalker Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 26 Σεπτεμβρίου 2005 Ίσως είναι μία από τις ποιο εύκολες γλώσσες προγραμματισμού, χωρίς αυτό σημαίνει ότι δεν έχει μεγάλες δυνατότητες.
lefi Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2005 1ον) Μπορείς να την προμηθευτείς από βιβλία που είναι γραμμένα για τη vb και δίνουν δώρο και cd με μια έκδοση vb πιθανόν περιορισμένη. 2ον) Μπορείς να αναζητήσεις βιβλία σε βιβλιοθήκες πανεπιστημίων και ΤΕΙ. Από την εμπειρία μου στη vb μπορώ να σε βεβαιώσω ότι είναι σχετικά εύκολη γλώσσα και θα το διασκεδάσεις πειραματιζόμενος πάνω σε διάφορα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.