Προς το περιεχόμενο

Φλεα Χωρις Τσακωμους!!!!!!

geoland22

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η πρόταση της χρηματικής εθελοντικής συμετοχής με βρίσκει απόλυτα σύμφωνο.

Άλλος τρόπος αν πραγματικά οι φίλοι του ΦΛΕΑ θέλουν να το βοηθήσουν είναι και η ενίσχυση που μπορεί να δώσει η αγορά έστω και μιας τριήμερης διαφήμισης από τον καθένα όπως και η πιστοποίηση του κάθε μέλους.

Κάθε καλοπροαίρετη πρόταση είναι θετική όλοι όσοι έχουμε γράψει αυτή τη στιγμή το πονάμε και νιώθουμε την ανάγκη να το βοηθήσουμε σε αυτή τη δύσκολη καμπή της ιστορικής του πορείας.

Γιατί σε σε τελική ανάλυση το fleamarket έχει το μαγικό ραβδάκι και δημιουργεί αυτή την καταπληκτική ατμόσφαιρα,την τεράστια αγκαλιά που μαζεύει όλες αυτές τις χιλιάδες χρηστών που είναι άπιαστο όνειρο για όλα τα άλλα site.

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
To Fleamarket ayth th fora kerdise thn megalyterh maxh sthn istoria tou' date=' episkevastike kai erxete pio dynato. Pire ligo xrono parapanw alla egine swsth douleia.

[/quote']

Εδώ παιδιά γελάνε... Α ρε Ελένη φτιάχνεται το πεθαμένο; Στοίχημα ότι σε maximum 2 μήνες θα λες τα ίδια.

Το έχω ξαναπεί, θέλει ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ (και πέταμα).

Δημοσ.

Ta pragmata einai apla.Mporei aneta na exasfalisei xrhmata apo diafimiseis,oxi mono sthn kentrikh selida,alla kai mesa stis dhmoprasies,h akoma kai mesa sta e-mails poy stelnontai.Apo ekei kai pera,afoy theloun kapoioi na prosferoyn ethelontika,as paroyn kana proteinomeno sthn kentikh selida,kai as mpei kapoio mikro pososto epi twn polhsewn,kai ta leitoyrgika-kai oxi mono-exoda,exasfalizontai

Δημοσ.

Μην βιάζεστε να βγάλετε γρήγορα συμπεράσματα,από ότι γνωρίζω έχει γίνει πολύ καλή προσπάθεια, παράταση χρόνου πρέπει να δοθεί όσο και αν μας αγχώνει και μας στεναχωρεί.

Επίσης μην γίνετε προσπάθεια να κλείσει και πάλι και αυτό το forum σεβαστήτε τον τίτλο και αφήστε μας εμάς να στεναχωριόμαστε και να προβληματιζόμαστε για την κατάσταση που υπάρχει.

Δημοσ.
Ta pragmata einai apla.Mporei aneta na exasfalisei xrhmata apo diafimiseis,oxi mono sthn kentrikh selida,alla kai mesa stis dhmoprasies,h akoma kai mesa sta e-mails poy stelnontai.Apo ekei kai pera,afoy theloun kapoioi na prosferoyn ethelontika,as paroyn kana proteinomeno sthn kentikh selida,kai as mpei kapoio mikro pososto epi twn polhsewn,kai ta leitoyrgika-kai oxi mono-exoda,exasfalizontai

Αυτές νομίζω ότι είναι κινήσεις προς την σωστή κατεύθυνση και συμφωνώ.

Δημοσ.

τοσο καιρο διαβαζω αυτα που στελνετε για φλεα κτλ.

ημουν κι εγω γραμμενος μεχρι που με πεταξαν εξω.

ειχα 20 ανοικτες καταχωρησεις (περιπου 1200 ευρα) με το ιδιο nick που εχω κι εδω. ειχα 30 θετικες και καμμια αρνητικη.

13 απο αυτες χτυπηθηκαν (Ολα hardware.) απο χρηστες με 0 αξιολογηση.

ολοι μου εστειλαν ερωτηση αφου χτυπησαν και μετα (επαναλαμβανω αφου χτυπησαν τη δημοπρασια) δηλωσαν οτι δεν θελουν να το αγορασουν.

πριν απαντησει καποιος οτι μπορουσα να βαλω αρνητικη σε αυτους ας το ξανασκεφτει πρωτα.

Στη συνεχεια, με πεταξαν εξω γιατι σε καποια δημοπρασια ειχα παρανομο προιον.

Το θεμα ειναι οτι πηγα και στην αστυνομια και ρωτησα και δεν ηταν παρανομο (το ειχα αγορασει απο Αγγλια και ακομα πουλιεται εκει, εχει σφραγιδα CE πανω).

Δεν κατακρινω το φλεα οκ?

Αλλα κατι αλλο παιχτηκε και απο τη στιγμη που κι αλλος που εδινε hardware του καναν το ιδιο, συμπτωση απαναλαμβανομενη δεν ειναι συμπτωση.

Το θεμα ειναι οτι εχω 2000 ευρα σπιτι hardware.

αυτα, και οπου υπαρχει χρημα τα πραματα δεν τοσο αγνα οσο νομιζουν καποιοι.

Δημοσ.
Εδώ παιδιά γελάνε... Α ρε Ελένη φτιάχνεται το πεθαμένο; Στοίχημα ότι σε maximum 2 μήνες θα λες τα ίδια.

Το έχω ξαναπεί' date=' θέλει ΓΕΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΗ (και πέταμα).[/quote']

Milise kai o mr bean me to P3!!!

Sevasou ligo ton kosmo pou parenoxleis me ta asxeta mhnymata sou ki an thelei kati petama, einai h kolokytha pou exeis gia kefali.

Δημοσ.
τοσο καιρο διαβαζω αυτα που στελνετε για φλεα κτλ.

ημουν κι εγω γραμμενος μεχρι που με πεταξαν εξω.

ειχα 20 ανοικτες καταχωρησεις (περιπου 1200 ευρα) με το ιδιο nick που εχω κι εδω. ειχα 30 θετικες και καμμια αρνητικη.

13 απο αυτες χτυπηθηκαν (Ολα hardware.) απο χρηστες με 0 αξιολογηση.

ολοι μου εστειλαν ερωτηση αφου χτυπησαν και μετα (επαναλαμβανω αφου χτυπησαν τη δημοπρασια) δηλωσαν οτι δεν θελουν να το αγορασουν.

πριν απαντησει καποιος οτι μπορουσα να βαλω αρνητικη σε αυτους ας το ξανασκεφτει πρωτα.

Στη συνεχεια' date=' με πεταξαν εξω γιατι σε καποια δημοπρασια ειχα παρανομο προιον.

Το θεμα ειναι οτι πηγα και στην αστυνομια και ρωτησα και δεν ηταν παρανομο (το ειχα αγορασει απο Αγγλια και ακομα πουλιεται εκει, εχει σφραγιδα CE πανω).

Δεν κατακρινω το φλεα οκ?

Αλλα κατι αλλο παιχτηκε και απο τη στιγμη που κι αλλος που εδινε hardware του καναν το ιδιο, συμπτωση απαναλαμβανομενη δεν ειναι συμπτωση.

Το θεμα ειναι οτι εχω 2000 ευρα σπιτι hardware.

αυτα, και οπου υπαρχει χρημα τα πραματα δεν τοσο αγνα οσο νομιζουν καποιοι.[/quote']

Ti harware htane afto? Mipos perieixe programmata kai mp3? An nai tote eprepe na mhn anafertheis katholou se afta kai na pouliseis to hardware.

Ypopsin oti to Fleamarket parakoloutheite apo thn diwxh hlektronikou egklimatos kai an sas kovoun gia kati tetoio einai gia thn dikh sas prostasia. Na eyxeste na sas dei prwta o webmaster para h diwxh dioti an sas dei afth tote to Fleamarket ofeilei na dwsei ola ta stoixeia sas katopin eisagelikhs diataghs (vl. periptwsh oplwn). Epishs to fleamarket den mporei na gnwrizei akrivws ti einai paranomo kai ti oxi opws kai den mporei na elenxei 30xil kataxwriseis. Ofeilei omws na energhsei se kathe epishmh kataggelia kai to pithanotero kapoios se karfwse.

To fleamarket den exei symferon na mhn pouliseis kai den yposthrizei ta symferonta kanenos. Apodeixh oti mporei na apagoreyei thn xrhsh se opoion paraviazei tous kanonismous anexarthta apo ton vathmo axiologhsewn.

Ola afta anaferontai stous Kanones Leitoyrgias pou kalo tha htane oloi na diavazoume afta ta psila grammata giati to Flea exei kanones kai tous threi.

Ta pragmata einai pio agna apo oso fantazesai...

Δημοσ.

Μια απορία για ένα topic που κλείδωσε, κάποιος χρήστης ονόματι fleamarket ήταν όντως εκπρόσωπος του flea? Τελικά απ ότι θυμάμαι είχε κλειδώσει το thread μέχρι να εξακριβωθεί η ταυτότητα του αλλά δεν κατάφερα να μάθω τι ήταν... Πάντως τα λεγόμενά του δε μου φάνηκαν πολύ συνετά

Δημοσ.

Γεια σας και παλη,μολις γυρισα απο τον τρυγο(φτιαξαμε 800κιλα Κρασακι ΑΑΑποιοτητας),Θα ηθελα να ευχαριστησω οσους σεβαστηκαν το τιτλο του θεματος και να βρισω(αλλα δεν επιτρεπεται)οσους προσπαθουν συνεχεια να κανουν κακο νομιζοντας οτι ειναι μαγκες.

Λοιπον φιλε Getty δεν ειμαι εγω αυτος που του ανηκει το Φλεα,εγω απλα μια προταση κανω την οποια μολις ανοιξει το Φλεα θα την μεταββασω και στους Διαχειριστες του Σιτε και αυτοι ειναι που θα αποφασισουν οχι εγω,δεν μπορω με τσαπουκα και με το ετσι θελω να κανω κατι σε κατι που δεν μου ανηκει,και μην ξεχνας αγαπητε φιλε μυ οτι τα παντα μα τα παντα ξεκινουν απο την ΘΕΩΡΙΑ!!!Φυσικα και δεν θελω ουτε να τσακωθω ουτε τιποτα αλλο,σεβομαι την γνωμη σου απολυτα αλλα εγω οτι μπορω να κανω να εισαι σιγουρος οτι το κανω,θελω επισις να σου αναφερω οτι ειμαι το πρωτο ατομο που πριν 3χρονια περιπου προσφερε εξοπλισμο και αλλα διαφορα και βοηθεια την οποια ο προηγουμενος ιδιοκτητης του φλεα δεν εκανε δεκτη και προτιμησε να δωσει το σιτε στα σημερινα παιδια.Αυτα τα λιγα,παρακαλω αλλη μια φορα μην κανετε φασαρια χωρις να υπαρχει λογος(εκτος αν καποιοι ειναι ζωα και δεν καταλαβαινουν),ολες οι προτασεις θα τις γραψω και θα τις στειλω στους διαχειριστες του Φλεα μολις ανοιξει(αυτο μπορω να το κανω σιγουρα)γι'αυτο συνεχιστε τις προτασεις παρακαλω και λετε απλα την γνωμη σας(κερναω κρασι:) ),

Δημοσ.

Φιλε απο οτι φαινεται εσυ ζεις στο κοσμο σου,τελειωσε η μερα και μιλας;;;

Σε παρακαλω πολυ αν θες να γελασεις η να ειρωνευτεις πηγαινε καπου αλλου σε παρακαλω,αν θελεις να πεις την γνωμη σου πεστην χωρις να εισαι επιβλητικος και χωρις τσακωμους οκ φιλε σ'ευχαριστω

Ps:περιμενε να τελειωσει η 24/9 και μετα μιλας αλλα οχι εδωπερα σε παρακαλω διαβασε προηγουμενα μου οκ(γιατι και να μην ανοιξει σημερα εδω κανενας δεν το επαιξε μαγκας ουτε υπερηφανος ουτε ψωνιο οτι το Φλεα θα ανοιξει σημερα οκ φιλε μου)και παλι ευχαριστω

Δημοσ.
Ti harware htane afto? Mipos perieixe programmata kai mp3? An nai tote eprepe na mhn anafertheis katholou se afta kai na pouliseis to hardware.

Ypopsin oti to Fleamarket parakoloutheite apo thn diwxh hlektronikou egklimatos kai an sas kovoun gia kati tetoio einai gia thn dikh sas prostasia. Na eyxeste na sas dei prwta o webmaster para h diwxh dioti an sas dei afth tote to Fleamarket ofeilei na dwsei ola ta stoixeia sas katopin eisagelikhs diataghs (vl. periptwsh oplwn). Epishs to fleamarket den mporei na gnwrizei akrivws ti einai paranomo kai ti oxi opws kai den mporei na elenxei 30xil kataxwriseis. Ofeilei omws na energhsei se kathe epishmh kataggelia kai to pithanotero kapoios se karfwse.

To fleamarket den exei symferon na mhn pouliseis kai den yposthrizei ta symferonta kanenos. Apodeixh oti mporei na apagoreyei thn xrhsh se opoion paraviazei tous kanonismous anexarthta apo ton vathmo axiologhsewn.

Ola afta anaferontai stous Kanones Leitoyrgias pou kalo tha htane oloi na diavazoume afta ta psila grammata giati to Flea exei kanones kai tous threi.

Ta pragmata einai pio agna apo oso fantazesai...

Τοτε πως εξηγεις τις 13 αρνησεις να αγορασουν πραματα μου? Και ολοι νεοι χρηστες. Το hardware δεν ειχε τιποτα. Σκετο ηταν. Μακαρι να με εβρισκε η διωξη πρωτα...δεν θα γινοταν τιποτα.

Δημοσ.
FLEAMARKET.GR

ΣΑΒΒΑΤΟ 24/9/05 ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ!

ennooyne stis 12 ta mesanyxta?

Ρε φίλε ακόμα τρως το κουτόχορτο που σου πασάρουνε; Αυτοί είναι ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ που δεν ξέρουν πότε θα είναι έτοιμο το site και βγάζουν ανακοινώσεις.

Εν πάσει περιπτώσει όταν ανακατεύεσαι με τα πίτουρα (ερασιτέχνες του χειρίστου επιπέδου) σε τρώνε οι κότες (Ελένη & ΣΙΑ).

Δημοσ.
Ρε φίλε ακόμα τρως το κουτόχορτο που σου πασάρουνε; Αυτοί είναι ΤΟΣΟ ΑΣΧΕΤΟΙ που δεν ξέρουν πότε θα είναι έτοιμο το site και βγάζουν ανακοινώσεις.

Εν πάσει περιπτώσει όταν ανακατεύεσαι με τα πίτουρα (ερασιτέχνες του χειρίστου επιπέδου) σε τρώνε οι κότες (Ελένη & ΣΙΑ).

Ακου φιλαρακο ουτε θα τσακωθω μαζι σου(παρολες τις προσβολες)ουτε και θα ασχοληθω περαν αυτου του μηνυματος(απ'οτι φαινεται θα ασχοληθουν αλλοι μαζι σου),θα σε παρακαλεσω παρα πολυ να μην ξαναγραψεις στο συγκεκριμενο θεμα γιατι απ'οτι φαινεται μονο φασαριες ψαχνεις και εδω οπως σε ολα τ'αλλα θεματα που λαμβανεις μερος,αν φιλε δεν μπορεις να συζητησεις απο το να προσβαλεις και να λες τα δικα σου γιατι απ'οτι φαινεται μονο εσυ εισαι γνωστικος και ολοι οι υπολοιποι που με σεβαστηκαν και σεβαστηκαν και ολους τους αλλους και δεν δημιουργουν φασαριες σε ενα θεμα που τους καει αρκετα θα ελεγα ειναι ασχετοι και πιτουρα οι ερασιτεχνες,δεν εχεις καμια δουλεια στο συγκεκριμενο θεμα(ειναι για χαζους και πιτουρα)οκ φιλε σεβασουμε αυτη την φορα τουλαχιστων και μην απαντησεις καθολου

Σ'ευχαριστω ειλικρινα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...