geoland22 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Επειδη ειδα οτι καποια ατομα προσπαθουν να εκθεσουν τις αποψεις τους με το ζορι και καποιοι αλλοι που υποτιθεται οτι ειναι πιο σοβαροι απαντανε με αποτελεσμα να τσακωνεστε ολοι σαν τα κοκορια γιατι;;;Για πιο λογο;;;Δεν μπορω να το καταλαβω δηλαδη ειναι δικο σας το ενα η το αλλο σιτε;;;Εισαστε καθολου σοβαροι/ρες,αν ειναι δυνατον ρε παιδια δεν βλεπεται οτι με το παραμικρο τσακωμο οι σοφοι πανσοφοι διαχειριστες του ωραιο ετουτου σιτε μας κλεινουν τα θεματα και με το δικιο τους βεβαια(ελπιζω να μην σας περασε απ'το μυαλο αγαπητοι διαχειριστες οτι γλυφω γα να μην το κλεισετε και αυτο τουλαχιστον οχι αμεσως :grin: ). Ο καθενας εχει τις αποψεις του τις λεει και τελειωσε,πειτε ο καθενας την αποψη του και μην απαντατε λες και αμα υποστηριξετε ενα συγκεκριμενο σιτε θα κερδισετε καστανα!!! :-P . Λοιπον θα απαντησω σε καποιο παιδι που θελει να μαθει γιατι θελω να ειμαι στο Φλεα,1ον γιατι εχει πολυ περισσοτερο κοσμο απο οποιδηποτε αλλο σιτε γενικου εμποριου(αγορες πωλησεις δημοπρασεις τραμπες κλπ), 2ον παρολα τα σκαμπανευασματα του και την παλαιολιθηκη καταγωγη του εχω συνηθησει πλεον και τιποτα δεν μ'ενοχλει για το αλφα και για το β εμενα προσωπικα δεν με ενοχλει καθολου αν ειναι αρχαιο η οχι. 3ον και καλυτερο γιατι ειμαι οπως εχω πει τοσα χρονα στο σιτε και δεν εχω βρει ακομα κανενα σοβαρο σιτε στην Ελλαδα φυσικα(για να λεμε τα συκα συκα και την σκαφη σκαφη)εκτος του Ebay που τυνγχανει να μην ειναι ελληνικο προς το παρον τουλαχιστον να μπορει να αντικαταστησει το Φλεα. Και τελος γιατι ετσι μ'αρεσει και για να ρωτανε οι περιεργοι(για πλακα το ειπα δεν δεχομαι απαντησεις επι του παροντος :razz: ) Λοιπον αντι να τσακωνεστε οπως εχω ξαναπει(αλλα εσεις μαλλον δεν ξερετε ελληνικα η καλυτερα περα βρεχει που λενε επαε στους τοπους μου)πειτε προτασεις βοηθηστε επιτελους να παμε μπροστα και οχι πισω,μην επιβαλεστε λες και τσακωνεστε για καμια Κοπελια(να ειναι ομορφη οχι κανενα μπαζο ουτε ταλιμπαν :grin: ) Το φλεα λογικα αυριο θα ανοιξει,(ανοιξει δεν ανοιξει δεν θελω τσακωμους του τυπου ανοιξε η δεν ανοιξε τι εχετε να πειτε τωρα),ρε παιδια λυπηθειτε εμενα (τσαμπα τοσο γλυψιμο πιο πανω :wink: ) ,ελπιζω ολοι εμεις να βρεθουμε σε αγοραπωλησιες και γιατι οχι και σε διακοπεςΧΑΧΑΧΑ καλα θα ηταν(θα επαιζαν μερικοι μπουνιες κλωτσιες για ποιανου το σιτε ειναι καλυτερο :grin: ) Αντε καλη αντμωση στο Φλεα αυριο και αν Οχι επαε στο Ινσομνια(αντε παλι τυχερακιδες δεν σ'αφηνω παραπονεμενους/μενες)και υποψιν απαγορευονται οι τσακομοι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
NOMIKOS Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Συμφωνό απόλυτα και επαυξάνω. ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ!
paschalia Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Οκ , αλλα γιατι επρεπε να ανοιχτει νεο τοπικ για να ειπωθει ο σχολιασμος ?
geoland22 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Που να το γραψω μωρε Πασχαλια αφου ολα ειναι κλειδωμενα,στο κεφαλι μου να το γραψω;;;
geoland22 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Παντως μπορω να πω οτι με τους τσακωμους και με τις διαφονιες ο κοσμος γραφε πιο πολυ,σωστα;;;(αυτο δεν παει να πει οτι πρεπει να τσακωθειτε,γκεγκε)
_BASSstarlet_ Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Συγνώμη,το "φλέα " είναι αυτό που νομίζω?
geoland22 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Οχι ειναι το αλλο που νομιζεις Γιατι ρωτας; Φλεα=Φλεαμαρκετ αλλα δεν στο λεω γα να το κλεισεις
eurander Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Καλα δεν τα λεγατε στο ενα τοπικ που υπαρχει για το συγκεκριμενο θεμα? Βαρεθηκα...
getty Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Έκλεισε νομίζω το topic που λέτε. Μάλιστα εγώ ήμουν ο τελευταίος που εξέθεσα άποψη, λέτε να είμαι εγώ η αιτία που έκλεισε?
PlaStiK Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2005 Μπα δε νομίζω, μάλλον τα μπινελίκια που έπεσαν ήταν η αιτία. Flea-μάχοι και...Flea-λάτρες
dunevaley Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Einai pasifanes oti o monos tropos gia na vgoune orismenoi apo thn afaneia einai na kleisei to flea. Afto efxontai kai afto parakalane giati sta 5 xronia leitourgias tous den exoun kataferei tipota kai to mono pou kanoun einai na antigrafoun to flea kai to ebay mipos kai tous prosexei kaneis. Tha tous evgaza to kapelo an prospathousan na deixoun thn axia tous kai oxi logous pou tha eprepe na apaxiwnoume gia to fleamarket. To Fleamarket exei vareia istoria kai sta 5 xronia afta exei dwsei polla ston kosmo. Ektos apo ta oikonomika ofelh, apoktisame gnorimies, kaname filous kai oloi exoume kati na thimithoume ekei mesa. As mhn anarwtietai loipon o Sarotsam ti tou vriskoume alla as anarwththei, opws swsta eipes ki esy Nomikos, posa tou exei dwsei. O kosmos mpainei sto flea kai niwthei oti vrisketai sto diko tou xwro. Mpainei se alla site kai niwthei xenos. Afth einai h pragmatikothta. Osoi to katigoroun, exoun symferonta ki an den exoun, tote to pio pithano na einai apo aftous pou paraviazoun asystola tous kanones leitourgias tou fleamarket kai tous exei apagoreythei h xrhsh. Epeidh tyxainei na gnwrizw merika pragmatakia parapanw, epitrepsete mou na pw oti afto to site kratietai apo thn agaph tou kosmou. Exei perasei polles fourtounes ki exei vgei zwntano se stigmes pou oloi to eixame nekro. Einai alitheia oti o Mr bean exei tripsei polles fores ta xeria tou, omws to Fleamarket dinei maxh zwhs kathe fora kai thn kerdizei. Isws thewrithw grafikh pou thewrw afto to site zwntano, alla h istoria tou afto exei apodeixei kai h zwntania tou einai olos o kosmos pou to apozhta kai to sthrizei. Einai monadikh ayth h sthrixh tou kosmou, einai apistefth h katanohsh twn xrhstwn se oles tis dyskoles stigmes kai para ta osa provlimata tou, oi idioi oi xrhstes tou dinoun kouragio, enw den einai ligoi aftoi pou exoun prosferthei na voithisoun afilokerdws se kathe krisimh kamph. Giati? Giati poly apla to Fleamarket einai o kosmos tou. Giati aftos o kosmos to extise kai to niwthei spiti tou. O kosmos tou prosfere polla kai afto prosfere polla ston kosmo tou. Posoi den giname gnwstoi mesa apo afto, posoi den ekleisan ta magazia tous giati poulwntas sto fleamarket kerdizan perissotera. Paradeigmata polla. Amfidromh antistoixia kai oxi amfimonosymanth. Afth einai h ousia. Ola ta alla einai gia katanalwsh kai gia na vriskei tropo o Mr Bean na kanei diafhmish i dysfimhsh me thn voitheia twn kollitwn tou. Fhmes kai senaria akoustikan polla. To Fleamarket ayth th fora kerdise thn megalyterh maxh sthn istoria tou, episkevastike kai erxete pio dynato. Pire ligo xrono parapanw alla egine swsth douleia. Afta ematha, afta sas lew kai den einai oute fhmes, oute paraplhroforhsh. Eyxaristw
dunevaley Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Έκλεισε νομίζω το topic που λέτε. Μάλιστα εγώ ήμουν ο τελευταίος που εξέθεσα άποψη, λέτε να είμαι εγώ η αιτία που έκλεισε? getty ki egw xrisimopoiw hotmail paroti exw kai yahoo mail kai messenger. Omws hotmail xrisimopoioun oi perissoteroi ana ton kosmo ki etsi to protimw ki as dinei 2mb xwro kai oxi 2gb pou dinei to yahoo. Kai 30gb na dwsei pali sto hotmail tha eimai giati afto einai koinws diadedomeno kai den allazei para mono an kleisei to hotmail. Katalaves twra giati toso menos me to fleamarket?
geoland22 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Μέλος Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Αγαπητη Dunevaley συμφωνω στα παντα σ'ολα οσα λες,το Φλεα δεν ειναι απλα μια πορωση μια συνηθεια ειναι ολοκληρη ιστορια που πολυ δυσκολα καταλαβαινουν καποιοι που ισως τωρα προσφατα γνωρισαν οτι υπαρχει το Φλεα,θα σε παρακαλουσα ομως και αν θες φυσικα μην αναφερες ονοματα ουτε χαιδευτικα γιατι θα μας το κλεισουν παλι και μετα δεσποινις θα τα βαψω μαυρα(ειναι τοσο μεγαλη η αγαπη μου για το Φλεα που ζοριζομαι ειδικα τωρα που ειναι κατω να μην μαθαινω γι'αυτο). Κανω μια προταση την οποια φυσικα θα μεταφερω και στους διαχειριστες του Φλεα οτι κατι πρεπει να γινει ετσι ωστε το φλεα να ειναι αυτονομο,απο καπου να βγαζει τουλαχιστον τα εξοδα συντηρησης του,δεν γινεται ρε παιδια βαρεθηκα να ακουω τον καθε μοιρολατρη/μοιροκλαφτη οπως θελετε πειτε το καθε φορα που το φλεα ειναι κατω να βρισκουν ευκαιρια και να βγαινουν και να κατηγορουν τους παντες και τα παντα χωρις να ξερουν αν ερχομαι η οχι ,(υποψιν δεν μιλαω για κανενα συγκεκριμενα και δεν δεχομαι καμια απαντηση για τα τελευταια,απλα λεω την αποψη μου και δεν κατηγορω κανενα συγκεκριμενα και οπως λενε και στο χωριο μου οποιος εχει την μυγα μυγιαζεται,και δεν μπορει να απαντησει!!!!το τελευταιο ειναι δικο μου ),καπως πρεπει να αρχησουν να μαζευονται λεφτα για την συντηρηση του σιτε(πχ οποια ατομα μελη του φλεα θελουν με ενα συμβολικο ποσο καθε χρονο να γινουν επισημα μελη η μετοχοι του φλεα)ετσι το φλεα μας θα εχει συντηρηση και θα ειναι παντα Ορθιο και πολλα στοματα επιτελους θα ΣΚΑΣΟΥΝ!!!!!! Λοιπον αυτη ηταν μια απλη προταση για συζητηση οχι για φασαρια,οπως εχω ξαναπει δεν δεχομαι τσακωμους(παραξενο για Κρητικο ),απαντηστε απλα με την γνωμη σας και ακομα καλυτερα ριξτε και καμια ωραια προταση για το Φλεα η και για το πανεμορφο Ινσομνια(θα μπορουσε να υπαρχει τωρα που το σκεφτομαι στο Ινσομνια μια θεματολογια με συναισθηματικα θεματα,υπαρχουν ατομα που ισως χρειαζονται την βοηθεια μας η θελουν να πουν κατι αλλα δεν εχουν που να το πουν,μια απλη προταση κανω μην μου κλεισετε το θεμα αγαπητοι διαχειρηστες) ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΦΑΣΑΡΙΕΣ Ολα ειναι δυνατα και τιποτα αδυνατον Ολα ειναι πιθανα και τιποτα απιθανο Η αισιοδοξια μερικες φορες ειναι καλυτερη και απο την υγεια(δινει περισσοτερη υγεια)
getty Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 getty ki egw xrisimopoiw hotmail paroti exw kai yahoo mail kai messenger. Omws hotmail xrisimopoioun oi perissoteroi ana ton kosmo ki etsi to protimw ki as dinei 2mb xwro kai oxi 2gb pou dinei to yahoo. Kai 30gb na dwsei pali sto hotmail tha eimai giati afto einai koinws diadedomeno kai den allazei para mono an kleisei to hotmail. Katalaves twra giati toso menos me to fleamarket? Απ τα λεγόμενά σου, καταλαβαίνω ότι το μένος για το flea λες ότι οφείλεται στο γεγονός ότι ήταν πρωτοπόρο και απορρόφησε και κράτησε παραδοσιακά πολύ λάο οπότε χαντάκωσε τους ανταγωνιστές του κατά κάποιο τρόπο...σεβαστή η άποψη σου ίσως να μην είναι και η μοναδική όμως. Το μένος βέβαια στην περίπτωση αυτή δεν δικαιολογείται σε περίπτωση που μιλάμε γι μη κερδοσκοπικες εταιρίες... Αν όμως μιλάμε για επιχειρήσεις τότε τα πράγματα αλλάζουν. Anyway, επειδή αν το συνεχίσω φοβάμαι ότι θα γίνω αιτία συγκρούσεων ας ασχοληθεί ο Λιακόπουλος με αυτά τα θέματα που όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρει Για τον φίλτατο geoland22, λες ότι κάνεις μια πρόταση "να γίνει αυτόνομο ... κλπ." αφού έκανες την αρχή γιατί δεν κάνεις μια πιο εποικοδομητική πρόταση? Πχ Με ποιό τρόπο μπορεί να γίνει αυτόνομο και με ποιό τρόπο μπορεί να στεριώσει ενα site δημοπρασιών? Μας τρέλανες στη θεωρία λες ότι το λατρεύεις κλπ. και από ουσία και λύση δεν προτείνεις τίποτα! Ξεκίνα από κάπου να χτίσουμε κι εμείς πάνω του
Kosmos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2005 Fleamarket=istoria...,Vazete stoixima,oti tha mpoyn ki edw?Otan akoyn Fleamarket,ilektizontai
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.