vlachaquito Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 exoun oles oi etairies sport, kala esena to prasinaki prepei na sou aresei, vazelos den eisai??
Freakster Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2007 /me κοιτιεται πανω κατω, να βρει που εχει κολλημενη την ταμπελα "φιλαθλος παναθηναικου" Ολυμπιακος ειμαι ρε θα με τρελανετε εδω μεσα, το ιδιο μου ειχε πει και ο ρεβιλ
tzinos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 loipon exo parei ta creative ep 630, sthn arxh htan spastika meta ta synithisa alla kai pali gia na akouseis gero mpaso prepei na ta xoseis bathia. Anyway einai talaiporia to olo skhniko me ta in ear headphones. Sigoura ta creative einai kala gia thn timh tous, alla otan alla in ear ksekinane apo 80 euro kai ftanoun 500 kai bale, tote den pauei na einai ena metrio montelo (afou kanoun mia 35ra) Anyway eipa na dokimaso kai kati allo, ithela akoustika gia to spiti gia na bazo ston ypologisth kai phra ta senheiser px 100. DEN PAIZONTAI, megalh diafora me ta creative kai se timh einai sxedon idia. Malista o skeletos den eina terastios kai phgenei piso apo to kefali (diplonoyn kiolas gia fylagma), einai poly elafria kai katholou xontrokomena, opote den eisai teleios karagkiozhs an ta foras ston dromo. San pooithta hxou poly pio dynato kai gemato mpaso kai pio plousios hxos apo ta creative, san na akous allo komati. Kai sto mp3 player mou, to ypermegisto iriver clix2 spernei o hxos me ta senheiser. kai edo ena review, 5 sta 5 fysika. http://www.headphone.com/guide/by-headphone-type/ear-pad-type/sennheiser-px-100.php Kai genikos pantou pernei foberes kritikes kai theoreita apo ta kalytera headphones sthn timh tous. Alla posekste yparxoun ta px200 kai px250, pio akriba kai kainouria montela alla to fthno px100 bgazei pio poly mpaso kai theoreitai kalytero! Kai mia diafhmisoula pou prepei na kano, ta parageila apo to https://www.advancedmp3players.co.uk kyrios dioti ithela kapoia accesories gia to iriver pou den ebriska ellada, opote ebala kai auto gia na aksizei h paraggelia. Mou zhthsane ena ballance statement ths visa, to ebgala fax kai meta afou to phrane se 4-5 meres htan edo apo uk me 17 euro taxydromika. mia xara.
islandero Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 29 Νοεμβρίου 2007 Eπαναφερω το θεμα ψαχνοντας αποκλειστικα in ear ακουστικα απο το eshop (λογω υπαρξης eshop point κοντα μου) ποια εχετε να προτεινετε?
Freakster Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2007 Τα Creative ep-630. Μια φορα και ενα καιρο τα ειχαν και στο eshop, τα έχω και είναι πάρα πολύ καλά.
therock Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 http://www.shure.com/PersonalAudio/Products/Earphones/SEModels/us_pa_se530_content Αυτα θελω ρε γμτ απλως τα βρισκω μονο Αμερικη και αν μου τα στειλουν το τελωνειο θα με σκοτωσει.Υπαρχει καποια λυση?
alexjm Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2008 Γενικά τα seinheiser είναι κορυφή.. ΕΓώ είχα σκάσει πέρσυ κάμποσα E, αλλά τα αξίζαν. Γιατί πονάγαν τα αυτιά μου ακόμα και όταν άκουγα χαμηλόφωνα τηλεόραση, με πείραζαν πολυ οι υψηλές συχνότητες ειδικά! Τώρα πλέον έχω ηρεμήσει απόλυτα.. http://www.pixmania.com/gr/gr/245360/art/sennheiser/aeioooeeu-noiseguard-pxc.html
therock Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2008 Ρε παιδια τι λετε οταν μιλαμε για καλυτερα (αυτος ειναι αλλωστε και ο τιτλος),δεν υπαρχουν ουτε sennheiser(παρεπιπτωντος τετοια εχω προς το παρον),ουτε koss, ουτε bose ουτε τπτ. 2 ειναι οι μαρκες ultimate ears triple.fi και τα shure se530 τα οποια αναφερα πανω.Το θεμα ειναι πως θα τα φερουμε απο αμερικα γλιτωνοντας τελεωνειο.Παρεπιπτωντος με λιγα λεβα παραπανω (ισως και πολλα) αναλαμβανουν να παρουν δειγμα απο τα αυτια του ενδιαφερομενου και να σκαλισουν το ακριβες καλουπι το οποιο θα προσαρμοζεται ιδανικα. Just so you know.
adi_nrg Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Συνηθισμενος απο τον κορυφαιο για τα δικα μου γουστα ηχο των in-ear ακουστικων της sony ericsson hpm-70 κ το φοβερο μπασο που βγαζουν,ξενερωσα ασχημα απο τον ηχο του creative zen με τα απλα ακουστικα που παρεχεται!Κ αφου οι κριτικες που ειχα διαβασει μιλουσαν για εξαιρετικο ηχο του zen ειπα να παρω ενα αλλο ζευγαρι ακουστικων μπας κ βελτιωθει η κατασταση.Πηγα λοιπον κ πηρα τα philips she 9500(20 ευρω multirama)αλλα με το που τα συνδεσα στο zen ξενερωσα ακομα περισσοτερο!Εχοντας το zen ρυθμισμενο στην ιδια ενταση,τα ακουστικα της philips ακουγονται λιγοτερο απο τα creative,ενω απο μπασο ειναι αστα να πανε!Το ιδιο κ απο θεμα περιορισμου εξωτερικου θορυβου!Οποτε μαλλον τζαμπα πηγε το 20ευρω!Εχει δοκιμασει κανεις καποια ακουστικα με κοστος μεχρι 50 ευρω που να απομονωνουν καλα απο εξωτερικους θορυβους κ να εχουν δυνατο μπασο;;;Να κανουν δηλ αυτο που κανουν τα sony ericsson με κοστος 30- ευρω ρε γμτ... edit:Μια προχειρη λυση που βρηκα μολις τωρα ειναι να χρησιμοποιησω τα ακουστικα μου sony ericsson hpm 70 με το καλωδιο απο τα philips που πηρα!Τωρα μπορω να πω οτι ειμαι πολυ περισσοτερο ευχαριστημενος,αν κ μου κανει εντυπωση οτι ο ηχος του κινητου μου(Κ550 που δεν ειναι καν walkman)ειναι καλυτερος!Δεν πηγαν κ εντελως χαμενα τα 20 ευρω(θα χρησιμοποιησω κ τα σφουγγαρακια)...Οποιος μπορει,ας το δοκιμασει!
tzinos Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 http://www.shure.com/PersonalAudio/Products/Earphones/SEModels/us_pa_se530_content Αυτα θελω ρε γμτ απλως τα βρισκω μονο Αμερικη και αν μου τα στειλουν το τελωνειο θα με σκοτωσει.Υπαρχει καποια λυση? http://www.advancedmp3players.co.uk/shop/Headphones.6/Shure.44/SE530/Shure_SE530_Sound_Isolating_Earphones.2324.html τα εχει εδω και το μαγαζακι ειναι εγγυηση για μενα. Δες στην υπογραφη μου, εχω παρει απο εκει το iriver clix, samsung yp-p2, senheiser p100, θηκες, προσταευτικα οθονης......εχω παραγγειλει 4-5 φορες με πιστωτικη, σε 3-4 μερες ειναι εδω απο αγγλια!! Χαρακτηριστικα σου λεω το σαμσουνγκ εχει εδω 260-270 ευρω το 8gb και 199 τα 4gb. Εγω πηρα απο εκει το 8gb φτηνοτερο απο το 4ri! 160 καπου + μεταφορικα
therock Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Οντως δεν φενεται ασχημο το μαγαζακι.Αν και τον σκοπο μου τον επετελεσα στις αρχες του καλοκαιριου. Τα εφερα απο ebay σε λιγο φθηνοτερη τιμη,συμπεριλαβνομενου και του pth (gadgetaki των ακουστικων που κοστιζει + 80 δολλαρια). Και δυστυχως απ'οτι βλεπω δεν εχει και κανα portable amp που ενδιφερομαι αυτη την εποχη να παρω.Το γεγονος παντως οτι ειναι αγγλια συμφερει,και απο αποψη χρονου μεταφορας,και οτι γλιτωνεις τελωνεια.
nk_surfer Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2008 http://www.advancedmp3players.co.uk/shop/Headphones.6/Shure.44/SE530/Shure_SE530_Sound_Isolating_Earphones.2324.html Τι μου θύμισες τώρα? Κορυφαίο κατάστημα! Από εκεί είχα ψωνίσει ένα iRiver όσο ήμουν Αγγλία!
stathakis21 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2008 παιδια,γενικα στο δρομο παντα ακουω μουσικη....προσφατα εψαξα και ειδα οτι το να ακους συχενεια μουσικη με τερμα την ενταση(ή για την ακριβεια με πανω απο 85db περιπου) ειναι καταστροφικο για τα αυτια... το νιωθω αλλωστε οτι οταν ειναι τερμα με ενοχλουν(και να σκεφτειτε οτι εχω ipod που οσο να ναι δεν παιζει τρομερα δυνατα)...αλλα ωρες ωρες δεν μπορεις να κανεις αλλιως(βλεπε ηλεκτρικος-μετρο)...οποτε ειδα που ελεγε οτι ακουστικα με ηχομονωση ειναι μια λυση... υπαρχουν τετοια ακουστικα??? αν ναι ποσο εχουν(δε με ενδιαφερουν ας πουμε ακουστικα που εχουν 100 ευρω...? γνωριζεται κατι πανω στο θεμα???(αυτη τη στιγμη εχω αυτα που σου ερχονται μαζι με το ipod...) ευχαριστω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.