Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Albatron 6600GT

Wintermute23

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μέγα πρόβλημα!Καθώς έπαιζα το Fahrenheit,μπλοκάρουν όλα και γεμίζει η οθόνη από συνεχείς γραμμές χωρίς να φαίνεται τίποτα.Κάνω restart,βάζω κάποιο άλλο παιχνίδι και να το πρόβλημα,η εικόνα είναι γεμάτη από artifacts!!

Παραθέτω και εικόνα:

http://rapidshare.de/files/5446094/Problem.JPG.html

Εγκατέστησα τους πιο τελευταίους drivers όπως επίσης και το directX 9.0c.Επιπλέον έβγαλα την κάρτα γραφικών,την καθάρισα όπως επίσης και την PCI-Express αλλά τζίφος!Να επισημάνω πως αυτό ισχύει για όλες τις Direct3D εφαρμογές(παιχνίδια).Το περίεργο είναι πως video και τα τεστ του Direct3D τα τρέχει κανονικά!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Yπερχρονισμένη μνήμη στην κάρτα γραφικών; Αν όχι τότε τα έχουν φτήσει μάλλον οι μνήμες και πας για αντικατάσταση αν είναι μόνιμο το πρόβλημα.

Overclocking δεν έχω κάνει ποτέ και σε τίποτα στο PC μου.

Λες να δοκιμάσω να την υποχρονίσω πριν την θεωρήσω παρελθόν?

Επίσης,υφίσταται η πιθανότητα να φταίει η μητρικη?

Γιατί να υπερχρονίσεις; Πειράματα ομοιοπαθητικής θα κάνεις;

Αυτές είναι καθαρά παρενέργειες τις κάρτας γραφικών και ο πιθανότερος υποψήφιος είναι οι μνήμες τις κάρτας. Εγώ στην θέση σου θα την επέστρεφα από εκεί που την αγόρασα και θα ζητούσα αντικατάσταση. Εντός εγγύησης λογικά θα πρέπει να΄σαι.

παρόμοιο πρόβλημα εχει ενας φίλος μου με την ίδια κάρτα. Και την πήγε πίσω για να πάρει καινούρια.Πρόβλημα με sofτware δε φαίνεται να υπάρχει πάντως

Eimai entos egguhshs,alla paizei na mhn uparxei h apodei3h....

H απόδειξη συνήθως είναι αποδεικτικό εγγύησης. Κάνε την παλαβή και πήγαινε την κάρτα χωρίς την απόδειξη.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...