DarkKnight Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Vader - Litany Behemoth - Zos Kia Cultus Malevolent Creation - Envenomed κ καλές γιορτές...
ifrit Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2005 KoRn - Life is peachy μάλλον τελευταίο cd για φέτος
tromeros dennis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Μέλος Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Fates Warning - ALive in Athens DVD
ifrit Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2006 Celtic Frost - To Mega Therion KoЯn - Take A Look In The Mirror
Godfath3r Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Χθές πήρα τα παρακάτω cd που μου έλειπαν!!! Isis - Oceanic Radiohead - Kid A Queens Of The Stone Age - Rated R Nightstalker - Just A Burn Το μόνο καινούριο είναι αυτό: Various Artists - In The Junkyard Vol II. [5ε] το οποίο είναι συλλογή της Spinalonga (Stoner/alternative rock Ελληνική εταιρία).Απο όσο άκουσα έχει καλά κομμάτια απο γνωστές και μή ελληνικές-αγγλόφωνες μπάντες!(Στα θετικά η καλή τιμή για πρόσφατη κυκλοφορία -ίδια δηλαδή με παρόμοιες ξένες κυκλοφορίες-)
ifrit Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Nevermore - Enemies of Reality σε limited αμερικάνικη έκδοση σε μαύρη θήκη (με dvd)
hugelacky Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2006 Το μόνο καινούριο είναι αυτό:Various Artists - In The Junkyard Vol II. [5ε] το οποίο είναι συλλογή της Spinalonga (Stoner/alternative rock Ελληνική εταιρία).Απο όσο άκουσα έχει καλά κομμάτια απο γνωστές και μή ελληνικές-αγγλόφωνες μπάντες!(Στα θετικά η καλή τιμή για πρόσφατη κυκλοφορία -ίδια δηλαδή με παρόμοιες ξένες κυκλοφορίες-) Πρέπει να είναι αρκετά καλό αυτό, θέλω να το χτυπήσω κι εγώ αλλά δεν το έχω βρεί ακόμα. :-|
Godfath3r Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Πρέπει να είναι αρκετά καλό αυτό, θέλω να το χτυπήσω κι εγώ αλλά δεν το έχω βρεί ακόμα. :-| Kαλούλι είναι.Για να σου πώ την αλήθεια περίμενα να είναι λίγο καλύτερο.Αλλά αν σκεφτείς την τιμή του (5ε) είναι μιά χαρά...+οτι βοηθάς κατά κάποιον τρόπο την σκηνή!!!
Godfath3r Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Στην προηγούμενη λίστα ξέχασα να αναφέρω το Some Kind Of Monster, το DVD των Metallica...7,90...Το είδα και χθές για δεύτερη φορά!!!
hugelacky Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2006 Δεν θα ήθελα να δώ τους Metallica να παίζουν σε αυτοβιογραφικό reality (πες με και καλά ντοκυμαντερ). Όλοι μου λένε ότι έχει πλάκα και ενδιαφέρον, αλλά δεν ψήνομαι να το δώ. Μόνο αν πέσει στα χέρια μου από κανα φίλο, αλλιώς με την καμία...
Godfath3r Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2006 Mπα, εμένα μ'αρέσει!!!!Μόνο και μόνο που είναι οι Metallica...
Godfath3r Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2006 eee????Εθεάθει το Celestial στο Metropolis?WoooOOOoooW...Nα δούμε πως θα έρθει και απο τα χέρια μας... ;-)
funkyshit Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 19 Ιανουαρίου 2006 Είχε εξαντληθεί; Γιατί το είχαν, εγώ από εκεί το είχα πάρει, αλλά δε θυμάμαι τιμή πια. Anyway... Τελευταία αγορά από play.com το "Like Water For Chocolate" του Common (10e)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.