Προς το περιεχόμενο

Η τελευταια σας αγoρα...

tromeros dennis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 436
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χθές πήρα τα παρακάτω cd που μου έλειπαν!!!

Isis - Oceanic

Radiohead - Kid A

Queens Of The Stone Age - Rated R

Nightstalker - Just A Burn

Το μόνο καινούριο είναι αυτό:

Various Artists - In The Junkyard Vol II. [5ε]

το οποίο είναι συλλογή της Spinalonga (Stoner/alternative rock Ελληνική εταιρία).Απο όσο άκουσα έχει καλά κομμάτια απο γνωστές και μή ελληνικές-αγγλόφωνες μπάντες!(Στα θετικά η καλή τιμή για πρόσφατη κυκλοφορία -ίδια δηλαδή με παρόμοιες ξένες κυκλοφορίες-)

Δημοσ.
Το μόνο καινούριο είναι αυτό:

Various Artists - In The Junkyard Vol II. [5ε]

το οποίο είναι συλλογή της Spinalonga (Stoner/alternative rock Ελληνική εταιρία).Απο όσο άκουσα έχει καλά κομμάτια απο γνωστές και μή ελληνικές-αγγλόφωνες μπάντες!(Στα θετικά η καλή τιμή για πρόσφατη κυκλοφορία -ίδια δηλαδή με παρόμοιες ξένες κυκλοφορίες-)

Πρέπει να είναι αρκετά καλό αυτό, θέλω να το χτυπήσω κι εγώ αλλά δεν το έχω βρεί ακόμα. :-|
Δημοσ.
Πρέπει να είναι αρκετά καλό αυτό, θέλω να το χτυπήσω κι εγώ αλλά δεν το έχω βρεί ακόμα. :-|

Kαλούλι είναι.Για να σου πώ την αλήθεια περίμενα να είναι λίγο καλύτερο.Αλλά αν σκεφτείς την τιμή του (5ε) είναι μιά χαρά...+οτι βοηθάς κατά κάποιον τρόπο την σκηνή!!!

Δημοσ.

Δεν θα ήθελα να δώ τους Metallica να παίζουν σε αυτοβιογραφικό reality (πες με και καλά ντοκυμαντερ). Όλοι μου λένε ότι έχει πλάκα και ενδιαφέρον, αλλά δεν ψήνομαι να το δώ. Μόνο αν πέσει στα χέρια μου από κανα φίλο, αλλιώς με την καμία...

Δημοσ.

Είχε εξαντληθεί; Γιατί το είχαν, εγώ από εκεί το είχα πάρει, αλλά δε θυμάμαι τιμή πια. Anyway...

Τελευταία αγορά από play.com το "Like Water For Chocolate" του Common (10e)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...