vsls Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Αυτη ειναι μια μεγαλη απολαυση που οντως κοντευω να ξεχασω! Να ανοιγεις το CD να ξεφυλλιζεις το βιβλιαρακι, το εξωφυλλο, μεχρι κ τα πλαστικα αναλογα το ποσο προσεγμενη ειναι η εκδοση. Ποσο μαλλον οταν ειναι Limited Edition κλπ. Κ εγω προ ελευσεως του θειου ειχα χτισει πολλα τοπικα δισκαδικα (κ να πληρωνεις κ τα μεταφορικα γιατι δεν ακους αυτα που ζητα ο κοσμος)... Αργοτερα βοηθησα λιγο τον Jeff... Πολλες φορες πληρωσα διπλασια τιμη για CD "εισαγωγης" κ πολλα αλλα! Πιστευω οτι ενα μεγαλο χρεος μου στις εταιριες το εχω πληρωσει με το παραπανω! Αλλα πλεον θεωρω οτι η διαφορα στη "τιμη" ειναι αρκετα μεγαλη κ τα κενα μου που θελω να καλυψω αρκετα, εστω κ αν χανω σε οσα προανεφερα αλλα ολα επιλογες ειναι! Τα CD σε προσφορα που βγαινουν λιγα χρονια μετα την κυκλοφορια ειναι μια εναλλακτικη αλλα το album το θελεις οχι απλα τη χρονια που βγαινει αλλα κ την ημερα που κυκλοφορει να καιει! Σιγουρα υπαρχει κ η επιλογη να αγοραζεις 10 albums το χρονο οτι κρινεις σημαντικοτερο. Παντως αν καποτε σταματησει ο θειος θα επιστρεψω στα CD κ δε θα στραφω στα κομματια επι πληρωμη!
sol_power Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Autos o theios poios einai epeidi adynato na katalavw?????
Godfath3r Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Τελικά η έκδοση με το Dual Disc θα υπάρχει?Ή είναι Limited?
hugelacky Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Εμένα Dual Disk είναι αλλά δεν λέει τπτ για limited :roll:
ifrit Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Εγώ δεν βρήκα limited... κανονικό cd είναι, δεν έχει dvd... Από PMW το πήρα, 16?. Hugelacky από πού το πήρες εσύ?
hugelacky Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Εδώ Πάτρα το πήρα, από το μαγαζί που χτίζω τόσα χρόνια, αυτό που έγραψα σε προηγούμενο post (μην κάνουμε διαφήμιση :wink: ). Το cd δεν έχει 1 cd + 1 extra δισκάκι dvd, αλλά είναι dual disk δλδ είναι ένα δισκάκι μόνο που στην μια πλευρά βρίσκεται το audio cd και στην άλλη το dvd :wink: από το newsletter που έρχεται στο mail μου παραθέτω κάποιες info: HYPNOTIZE ON CD AND DUALDISC IN-STORES NOW! Six months after System of a Down's Mezmerize debuted at number one on Billboard's Top 200 Albums chart, the uncompromising and outspoken quartet returns with Hypnotize, part two of a promised two-album set. American Recordings/Columbia has released two versions of Hypnotize, the band's fifth studio album, in stores now. Both the CD and DualDisc versions feature 12 new songs as well as artwork by Vartan Malakian, father of SOAD's guitarist/singer Daron. The packaging for Hypnotize is specially designed to physically join Mezmerize and Hypnotize together, forming one unified package with continuous artwork. Additionally, the DualDisc edition will contain a film by Gariné Torossian which explores the making of both records. More importantly, the albums interlock musically. The final track on Hypnotize, "Soldier Side" completes "Soldier Side Intro," which appears as the opening track on Mezmerize.
Godfath3r Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2005 Ωραία...Μάλλον θα πάω να το τσιμπήσω...Και στην περίπτωση που δεν μ'αρέσει τουλάχιστον θα έχω τα footages
Godfath3r Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 System Of A Down - Hypnotize (CD+DVD Dual Disk) Queens Of The Stone Age - Over The Years And Through The Woods (Live DVD-CD)
ifrit Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2005 Έφτασε από το ταχυδρομείο το String Tribute στους Tool και το demo ενός φίλου από Κρήτη (http://www.next-to-nothing.org)
hugelacky Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 3 cd που δεν είχα original και τα βρήκα επιτέλους nice price Grandaddy - The Sophtware Slump (4.90) Grandaddy - Under The Western Freeway (4.90) Marilyn Manson - Antichrist Superstar (6.90) και 3 καινούρια στα 17,50 έκαστο :razz: Pelican - The Fire In Our Throats Will Beckon The Thaw Cave In - Perfect Pitch Black 27 - Holding On For Brighter Days
BIAP Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 μονο cd κλασικης αγοραζω και για τα υπολοιπα φροντιζει ο θειος
Godfath3r Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2005 Χθές αγόρασα και τα: Kyuss - Wretch Pearl Jam - Lost Dogs Bush - Razorblade Suitcase
funkyshit Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2005 SYSTEM OF A DOWN "Hypnotize" (Dual Disc Edition) THE DARKNESS "One Way Ticket To Hell...And Back"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.