vsls Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2005 Giati me promitheyei o theios tora! Allios tha eixa xtisei 2-3 Virgin
hugelacky Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Fear Factory - Soul Of A New Machine + Fear Is The Mindkiller [EP] Ill Nino - One Nation Underground Grandaddy - Excerpts from the Diary of Todd Zilla [EP]
Panathachamp Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 19 Νοεμβρίου 2005 Σήμερα απο παραγγειλία: The Vines - Higly Evolved [6e] Πολύ καλή επιλογή' date=' μιας και ασχολούμαι ιδιαίτερα με τον συγκεκριμένο χώρο [new rock στο metropolis(sic)-αλλά συνήθως φέρουν ταμπελίτσες όπως 'alternative' και 'indie''],το συγκεκριμένο στο χώρο του το θεωρώ από τα κορυφαία της δεκαετίας μέχρι τώρα.
Godfath3r Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Κοίτα...Βασικά στο πρώτο cd τους που ήταν λίγο πιο Grunge τους γούσταρα περισσότερο.Η μαλακία είναι οτι ο τύπος (ο τραγουδιστής και κιθαρίστας) μιμείται πολύ τον Cobain.Αν τους δείς σε Live θα ξενερώσεις!!! Εdit:Όπως είχα διαβάσει σε μία συνέντευξή του τον είχε για θεό του.Αφού να φανταστείς όταν είχαν ξεκινήσει σαν μπάντα και παίζαν σε πάρτυ κτλπ παίζαν μόνο διασκευές Nirvana...
Panathachamp Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Επειδή τυχαίνει να είναι από τα αγαπημένα μου συγκροτήματα γνωρίζω αυτά που λες για τα Live τους μιας και έχω κατεβάσει πολλά video. Άλλωστε η νοητική υγεία του frontman δεν είναι και η καλύτερη. Όπως και να χει, ποτέ δεν τους προτίμησα για την grunge πλευρά τους (στο cd που αγόρασες μέχρι 3-4 κομμάτια είναι που 'φωνάζουν' Nirvana) . Σε όσους αρέσουν οι Grandaddy, προτείνω τους Earlimart (τα 2 τελευταία άλμπουμ τους).
Godfath3r Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 20 Νοεμβρίου 2005 Eμένα αν και με ξενέρωνε αυτό το Cobain Wannabe στυλ μ'αρέσει πιό πολύ ο πρώτος δίσκος...Αnyway επειδή είμαστε λίγο off topic ας το σταματήσουμε... :-P
hugelacky Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Σε όσους αρέσουν οι Grandaddy, προτείνω τους Earlimart[/b'] (τα 2 τελευταία άλμπουμ τους). Thanks mate, θα τους τσεκάρω! :wink: ps. σίγουρα κάπου έχω ξανακούσει το όνομα του group αλλά δεν θυμάμαι που... :?
sol_power Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 21 Νοεμβρίου 2005 Confessions on a dance floor -madonna To pira arxika apo mauro alla epeidi i poiotita tou ixou itan mapa to agorasa authentiko...Akousa vevaia prin ta kommatia ta opoia stin kyriolexia einai SUPER...den to perimena toso kalo....
hugelacky Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Ulver - Blood Inside System Of A Down - Hypnotize (dual disk: cd+dvd)
Godfath3r Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Giati me promitheyei o theios tora! Allios tha eixa xtisei 2-3 Virgin Προφανώς όμως καταλαβαίνεις την διαφορά μεταξύ mp3 και αυθεντικού...
vsls Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Ναι αλλα η διαφορα στο περιεχομενο του πορτοφολιου μου υπερισχυει αυτης της ποιοτητας του ηχου! Αλλωστε εχουν βελτιωθει αρκετα τα πραγματα οσον αφορα τον ηχο σε συγκριση με τα παλια 128αρια CBR! Αλλα οι αγορες που θα εκανα καθε μηνα αν επαιρνα οτι ηθελα (εστω κ απο περιεργεια) θα ξεπερνουσαν τα 300 ευρω οποτε...!!! Πλεον η δισκοθηκη μου βρισκεται οργανωμενη στο iTunes και οχι στα ραφια μου...
hugelacky Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δεν νομίζω ο νονός να εννοεί την διαφορά στην ποιότητα ήχου :wink:
Godfath3r Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2005 Εννοώ στην ποιότητα της συσκευασίας (την διαφορά έστω, μιάς και κάτι τέτοιο δεν υφίσταται στα mp3)...Δεν νομίζω πως συγκρίνεται το feeling του να κρατάς ένα αυθεντικό cd στο χέρι σου με το να βάζεις το mp3 να παίζει...Vsls oύτε εγώ αγοράζω όσα ακούω...Σίγουρα θα ήθελα περισσότερα απο 300 τον μήνα...Αλλά αυτά που μου επιτρέπουν τα οικονομικά μου και τα γούστα μου!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.