Προς το περιεχόμενο

Η τελευταια σας αγoρα...

tromeros dennis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και εγώ είμαι υπέρ των original (όχι βέβαια για τπτ λόγους πειρατείας και λοιπές ανυπόστατες κινδυνολογίες), και γι αυτό σήμερα χτύπησα τα παρακάτω:

Throwdown - Vendetta

Sigur Ros - Agaetis Byrjun

(επιτέλους το βρήκα original :-) )

Soulfly - Soulfly [2-cd special edition]

(το είχα και το απλό, αλλά αυτό εδώ έχει ένα cdακι με ένα ολόκληρο live τους :wink: )

Sonic Youth - Dirty [2-cd Deluxe Edition]

(ομοίως και αυτό έχει επιπλέον 20 tracks :-) )

• Απαντ. 436
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Kαι γιατί όχι ΟΛΑ ή τέλως πάντων όσα επιτρέπουν τα οικονιμικά και η επιθυμία??

ακουο πολυ μουσικη και απο διαφορους και δυστυχως οικονιμικα μου δεν ειναι και καλα και τορα για καθε cd να ρωτω τους γονεις μου...

εξ αλλου, πολα CD δεν τα ξερω, ρωτω τον θειο και κοιταζω προτα να αξιζουν και μετα τα χτιπαο αυθεντικα αν βρεθω σε κανενα "σινταδικο"

Δημοσ.

Bruce Springsteen - Born to Run: 30th Anniversary Edition

Το παράγγειλα πριν λίγο από το Amazon. Κυκλοφορεί την Τρίτη 15/11 και εκτός από την remastered έκδοση του καλύτερου (κατά τη γνώμη μου) άλμπουμ του "Boss", περιέχει ένα DVD μιά μιά ολόκληρη συναυλία στο Hammersmith Odeon του Λονδίνου, ένα δεύτερο DVD με ένα ντοκυμαντέρ γιά την ηχογράφιση του άλμπουμ και ένα booklet 48 σελίδων με σπάνιες φωτογραφίες.

Δημοσ.

άσε hugelacky το χω παρα****ει με τις αγορές απο το νετ :P

περιμένω leviathan και string tribute to tool :)

εσύ απο ποιο μαγαζί το πήρες?

Δημοσ.
string tribute to tool :)
Για δώσε more info plz... :-)

εσύ απο ποιο μαγαζί το πήρες?
Από εδώ αλλά όχι μέσω νετ, κανονικά :-)

(Ασε, αυτό το μαγαζί το έχω χτίσει κανονικά, έχω πάρει πάνω από 500 cd από εκεί :-P )

Δημοσ.
hmmm' date=' ithela na to tsekarw paliotera alla den ekatse.

gia pes mas liga gi'auto sxetika, an mporeis.... thanx!

eixa kanei paliotera kai topic ston kinimatografo gi'auto to dvd

alla den pira oute mia apantisi!!

cheers[/quote']

Αkujin εγώ το έκανα το Review αλλά δεν είδα κανέναν να κάνει πόστ...http://www.insomnia.gr/vb3/showthread.php?p=943056#post943056

Christina εσύ δεν αγοράζεις μουσική?

Εnd of Off topic!

Δημοσ.

To teleytaio pou eixa agorasei itan to proteleytaio tou Boss "The Rising" teli Iouliou 2003! (to Devils & Dust mou to kanan doro :P)

Skopeyo na spaso ayti tin apoxi mou me tin special edition "Born to Run: 30th Anniversary" to kalytero album opos anaferei k o dim_b. An k fanatikos paliotera sto amazon (pro theiou) tha to paro mallon apo kapoio diskadiko edo gia na to apolayso amesos!

Y.G. dim dose mas k ena review gia tin poiotita ixou sto remastered cd!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...