DarkKnight Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Αυτό περίμενα νακούσω, θα προτιμούσα λίγο πιο brutal τον Aaron αλλά οκ κατα τ'άλλα δισκάρα, αντε να τους δούμε κ δω να αυτοκτονήσουμε...
ifrit Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Ντάάάάξει μωρέ στο λίγο ή πολύ brutal θα τα χαλάσουμε; Αυτό λέω κι εγώ, άντε να τους δούμε....
Sellers Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 10 Ιανουαρίου 2007 Φοίβος Δεληβοριάς - Χάλια Psychotic Waltz - A social grace & Mosquito
ifrit Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Rotting Christ - Theogonia με υπογραφή απ' τον Σάκη Sellers μη μου πεις οτι εσύ πήρες τα Psychotic Waltz από το Rock City και δε τα βρήκα σήμερα...
Sellers Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Rotting Christ - Theogonia με υπογραφή απ' τον Σάκη Sallas μη μου πεις οτι εσύ πήρες τα Psychotic Waltz από το Rock City και δε τα βρήκα σήμερα... Καταρχάς δεν είμαι ο Sallas αλλά ο Sellers. Αλλα όχι δεν τα πήρα απο το rock city. Απο τα Meropolis στην Σαλονικα το πήρα.
Forensick Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Rotting Christ- A Dead Poem που ειναι μια χαλια επανεκδοση. Αν δεν τα χα παρει 7 γιουρια απο ροκ σιτι θα τα κλαιγα τωρα. Ιfrit, to "theogonia" εχει καλο booklet? Aξιζει δηλαδη η συσκευασια? (γιατι σαν αλμπουμ, κοβει κωλους)
ifrit Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 11 Ιανουαρίου 2007 Γιάτι είναι χάλια η επανέκδοση; Η συσκευασία είναι φοβερή, και το booklet επίσης. Αν πας rockstar, ίσως το προλάβεις με υπογραφή
NoNuclearPower Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Φεβρουαρίου 2007 Andrew Weatherall, το τελευταίο του ep "The Bullet Catcher's Apprentice" με 5 κομμάταρους κιθαριστικής house. (Ψάξτε το "Feathers" !!)
NoNuclearPower Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 13 Φεβρουαρίου 2007 Ratatat - Classics*, το τελευταίο τους. 12 ευρώ από το play.com Λούπες, μελωδίες, samples, κορυφαίες κιθάρες. Πρώτης τάξεως παραγωγή που συνδυάζει Air, Killers και Chemical Brothers σε ένα δίσκο!!
tromeros dennis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 αντε επιτελους: Dream Theater Octavarium για 10E καινουργιο με εξοδα αποστολης απο αυστραλια... για να δουμε τη θα ερθει ^^ και μπορει σε λιγο (σε δυο ωρες): Dream Theater - Train of Thought για 4Ε + 2Ε καινουργιο απο ebay κι αυτο
insomniaK Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 de/vision - Όλη η δισκογραφία τους σε cd (όχι τα singles)
tromeros dennis Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 19 Φεβρουαρίου 2007 Dream Theater - Train of thought =)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.