hugelacky Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 cd's: ISIS - In The Absence Of Truth Deftones - Saturday Night Wrist Cult Of Luna - Somewhere Along The Highway Sunn O))) & Boris - Altar Breach - Venom Burnt By The Sun - Live from the Relapse Contamination Festival (Lmtd 1000) RATM - Live At The Grand Olympic Auditorium DVD's: ISIS - Clearing The Eye Placebo - Once More With Feeling
surtuki Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Δεκεμβρίου 2006 18 καλοκαίρια μετά Ελληνική ποπ μουσική για κάποιους που ίσως δεν γνωρίζουν το γκρουπ. Για να πω την αλήθεια ξέρωντας μέχρι τώρα μόνο ένα τραγούδι τους, περίμενα κάτι περισότερο αλλά θα πρέπει να το ακούσω λίγο παραπάνω για πιο ασφαλή συμπεράσματα.
robas Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 4 Ιανουαρίου 2007 December Songs: A Tribute To Katatonia (2CD Collectors Edition in engraved A5 metal case limited 333 copies) (22?+5? μεταφορικά) (απο Northern Silence)
robas Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 usb rocket launcher xD Και τι σχέση έχει αυτό με CD??
tromeros dennis Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Μέλος Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Και τι σχέση έχει αυτό με CD?? τορα το ειδα κι εγω sry, ηθελα να το γραψω σε αλλο thread και κατα λαθος μπηκε εδω :grin:
Forensick Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2007 Meshuggah "I" απο μετροπολις, 7.50 γιουρια.
ifrit Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 The Haunted - The Dead Eye [Metropolis 16.90 E) My Dying Bride - A Line of Deathless Kings ltd [Rock City 17 E] Τα 'σκασα πάλι
carlmikaze Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 December Songs: A Tribute To Katatonia (2CD Collectors Edition in engraved A5 metal case limited 333 copies) (22?+5? μεταφορικά) (απο Northern Silence) Συμπαθές label η Northern Silence. Λέει τίποτα το tribute; Πολύς ντόρος έχει γίνει.
robas Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 8 Ιανουαρίου 2007 Συμπαθές label η Northern Silence. Λέει τίποτα το tribute; Πολύς ντόρος έχει γίνει. Δεν ξέρω αν έχει γίνει ντόρος. Εγώ σαν μέγας fan των Katatonia δε θα μπορούσα να μη το πάρω. Και να σου πώ την αλήθεια με εξέπληξε. Αρκετοί έχουν κρατήσει την ίδια συνταγή στις διασκευές τους αλλά και αρκετοί (όπως οι Farsot στο "I Break" σε μια Death/Black εκτέλεση) έχουν δώσει το δικό τους "touch". Σϊγουρα είναι για Katatoniacs το cd!
DarkKnight Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 The Haunted - The Dead Eye [Metropolis 16.90 E)My Dying Bride - A Line of Deathless Kings ltd [Rock City 17 E] Τα 'σκασα πάλι Πως σου φάνηκε το My Dying Bride?
ifrit Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Δημοσ. 9 Ιανουαρίου 2007 Πως σου φάνηκε το My Dying Bride? To MDB φίλε με έστειλε... Εχω πάθει πλάκα, είναι δισκάρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.