Προς το περιεχόμενο

Η τελευταια σας αγoρα...

tromeros dennis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 436
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ρε παίδες αφήστε τα μίση περί ηλικίας και καλών συγκροτημάτων.

Φυσικά και είναι καλοί οι iron maiden ανεξαρτήτου ηλικίας όπως είναι ωραία και τόσα άλλα συγκροτήματα. Τώρα αν είσαι και λίγο παραπάνω και έχεις ψάξει 5 συγκροτήματα είναι λογικό να βρεις και καλύτερα πράγματα αλλά κάποτε και εσύ φίλε Godfath3r θα άκουγες Iron Maiden και θα φανατιζόσουν με τους φίλους σου έστω και στην ηλικία των 19. Ακούγεται λίγο υποτιμιτικό να λες ''Σίγουρα να είσαι 19''. Και είναι και πολύ χαζή νοοτροπία μόλις κάποιοι ''ξεφεύγουν''μουσικά (προς Θεού δεν αναφέρομαι στον Godfath3r) να αρχίζουν και να λεν ότι αυτά που ακούγαν κάποτε δεν πιάνουν μία μόνο και μόνο για να δειχτούν.Γιατί έχω πολλούς φίλους που κάποται χ...ναν όταν ακούγαν τρύπες και τους λέγαν τρομερούς και τώρα ούτε να του φτύσουν. Μαλακία ε? Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ.

Δημοσ.
Ρε παίδες αφήστε τα μίση περί ηλικίας και καλών συγκροτημάτων.

Φυσικά και είναι καλοί οι iron maiden ανεξαρτήτου ηλικίας όπως είναι ωραία και τόσα άλλα συγκροτήματα. Τώρα αν είσαι και λίγο παραπάνω και έχεις ψάξει 5 συγκροτήματα είναι λογικό να βρεις και καλύτερα πράγματα αλλά κάποτε και εσύ φίλε Godfath3r θα άκουγες Iron Maiden και θα φανατιζόσουν με τους φίλους σου έστω και στην ηλικία των 19. Ακούγεται λίγο υποτιμιτικό να λες ''Σίγουρα να είσαι 19''. Και είναι και πολύ χαζή νοοτροπία μόλις κάποιοι ''ξεφεύγουν''μουσικά (προς Θεού δεν αναφέρομαι στον Godfath3r) να αρχίζουν και να λεν ότι αυτά που ακούγαν κάποτε δεν πιάνουν μία μόνο και μόνο για να δειχτούν.Γιατί έχω πολλούς φίλους που κάποται χ...ναν όταν ακούγαν τρύπες και τους λέγαν τρομερούς και τώρα ούτε να του φτύσουν. Μαλακία ε? Ελπίζω να μην παρεξηγηθώ.

εχεις απολυτο δικιο φιλε μου! απο τα 12 ακουω maiden και ειμαι 21! και μαρια φαραντουρη να ακουει ο αλλος θα το σεβαστω!

Δημοσ.
Η επόμενη αγορά σου να είναι τα Eatin' Dust (1998) και The Action is Go (1997).

:wink:

Eίναι στα υπόψιν. Πήρα το συγκεκριμμένο για αρχή -δεν έχω άλλα δικά τους-, γιατί το άκουσα παλιότερα και είναι γαμάτο!!! Στα υπόψιν παίζει και το "Start the Machine".

Thanx for the tip :wink:

Δημοσ.
Σε εμένα αναφέρεσε?

Αν ναι, αυτό που είπες το κατάλαβες απο τις αγορές μου?

Δεν καταλαβαίνω τίποτα από τις αγορές σου φιλαράκο. Εσύ συνηθίζεις να το κάνεις αυτό. Το μόνο που ξέρω είναι πως δεν μου αρέσουν καθόλου (άντε οι Fugazi το παλεύουν κάπως).

Το ότι έχεις μυαλό 19χρονου (και όχι ιδιαίτερα έξυπνου 19χρονου θα έλεγα) φαίνεται από το άγαρμπο τσουβάλιασμα μουσικών και ηλικιών που σαν μέγας γνώστης και στατιστικός αναλυτής και μουσικός δημοσιογράφος κάνεις.

Αν από το σχόλιο σου "Σωστά...Ειδικά αν είσαι κάτω τον 18..." έπρεπε να έχω καταλάβει κάτι διαφορετικό από τα παραπάνω, περιμένω να μου το τονίσεις.

Αυτά πάνω κάτω =]

Δημοσ.
Δεν καταλαβαίνω τίποτα από τις αγορές σου φιλαράκο. Εσύ συνηθίζεις να το κάνεις αυτό. Το μόνο που ξέρω είναι πως δεν μου αρέσουν καθόλου (άντε οι Fugazi το παλεύουν κάπως).

Το ότι έχεις μυαλό 19χρονου (και όχι ιδιαίτερα έξυπνου 19χρονου θα έλεγα) φαίνεται από το άγαρμπο τσουβάλιασμα μουσικών και ηλικιών που σαν μέγας γνώστης και στατιστικός αναλυτής και μουσικός δημοσιογράφος κάνεις.

Αν από το σχόλιο σου "Σωστά...Ειδικά αν είσαι κάτω τον 18..." έπρεπε να έχω καταλάβει κάτι διαφορετικό από τα παραπάνω, περιμένω να μου το τονίσεις.

Αυτά πάνω κάτω =]

B) :cool: B) :cool: B) :cool: B) μαζι σου!

Δημοσ.

Ωπα, Ωπα παιδιά παρεξήγηση...

Εγώ ένα σχόλιο έκανα χωρίς να θίγω κανέναν μουσικό και κανένα group.Το σχόλιό μου πήγαινε στο αρνητικό γεγονός του οτι οι Iron Maiden (άσχετα αν δεν μ'άρεσαν ποτέ, είναι όμως απο τα μεγαλύτερα ονόματα) εδώ και καμμιά δεκαετία παίζουν τα ΙΔΙΑ ακριβώς πράγματα.(Κατά την γνώμη μου και χειρότερα...)

Just a matter of opinion guys, και αν φάνηκα ξερώλας και "και καλά" ψαγμένος μ'αυτό που είπα, σόρυ και μαλακία μου... :oops:

Αυτά πάνω κάτω =]

Στο τελευταίο που λες (σου) απάντησα παραπάνω...Λάθος διατύπωση δική μου.Μια μαλακία πέταξα, έτσι...

Τώρα όσο για την νοητική μου ικανότητα και σε ποιο επίπεδο βρίσκεται νομίζω πως καταλαβαίνεις και σύ ο ίδιος πως δεν μπορείς να την κρίνεις.Πόσο μάλιστα απο μία μεμονομένη φράση...Ποτέ δεν τσουβάλιασα ούτε μουσικούς ούτε ηλικίες...(Αν έχεις παρακολουθήσει την παλιότερη στάση μου -αυτό τον καιρό δεν γράφω πολύ- στο φόρουμ θα καταλάβαινες και μόνος σου)Ίσα ισα που σαν μουσικούς (οργανοπαίχτες) τους εκτιμώ πάρα πολύ τους Maiden και ειδικά τους 2 απο τους 3 κιθαρίστες.

Anyway, βαρέθηκα να αναλύω το καλό των προθέσεων μου και δεν θα γράψω άλλα...Ελπίζω να σταματήσει εδώ το offtopic.

Καλημέρα!

Δημοσ.
εχεις απολυτο δικιο φιλε μου! απο τα 12 ακουω maiden και ειμαι 21! και μαρια φαραντουρη να ακουει ο αλλος θα το σεβαστω!

Ε όχι αν ακούει Φαραντούρη δεν θα κρατηθώ... :mrgreen: Θα του την πω...:mrgreen: Πολύ offtopic βγήκα ε?

Και για να μπώ στο θέμα προχτές αγόρασα ένα τετραπλό cd του Django Reinhartd μόνο 4,90. Δεν είχα σκοπό να πάρω τπτ αλλά λεώ ρε γμτ με 5 ευρώ τι άλλο θα κάνω??? Και το πήρα...:-D

Δημοσ.
Marilyn Manson Antichrist Superstar 6,70 euro apo Metropolis

pleon agorazw CD mono apo prosfores ..... den aksizei alliws tsampa ta lefta

και εγώ το ίδιο...αλλά έλεγα να πάρω τα best of αλλά ήταν ακριβά...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παπακωνσταντίνου Θανάσης - Διάφανος

Δεληβοριάς Φοίβος - Ο καθρέφτης

Ξυλούρης Νίκος - Best

Karma to burn - Almost Heathen

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...