Προς το περιεχόμενο

Η τελευταια σας αγoρα...

tromeros dennis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 436
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Bjork-Debut γιατί δεν το είχα αυθεντικό και

Nirvana-In utero (για δεύτερη φορά), είπα να θυμηθώ τα νιάτα μου. 2 τραγούδια άντεξα...

Δημοσ.
Mastodon - Blood Mountain [limited cd + bonus DVD]

επιτέλους βρήκα το limited... :twisted:

Σε δισκάδικο ή στο net?

Εμένα μου ήρθε σήμερα απο E-bay το single απο το

Hero Of the Day - Metallica

Δημοσ.
Εμένα μου ήρθε σήμερα απο E-bay το single απο το

Hero Of the Day - Metallica

Aπό τα 2-3 που σώζονται στο "Load".

Tελευταιές αγορές : "Sam's Town" - The Killers, "Dreamt for light years in the belly of a mountain" - Sparklehorse

Δημοσ.
Aπό τα 2-3 που σώζονται στο "Load".

Tελευταιές αγορές : "Sam's Town" - The Killers, "Dreamt for light years in the belly of a mountain" - Sparklehorse

Mπάααα....Θα διαφωνίσω και μάλιστα κάθετα...Το Load, είναι stoner (με Metallica χαρακτήρα) ΔΙΣΚΑΡΑ!!

Δημοσ.

οκ, stoner μάλλον δεν είναι -προσωπική γνώμη-.

stoner είναι ξεκάθαρα οι Monster Magnet ή οι Kyuss.

Το "load" προσπάθησε να φαίνεται metall, αλλά είναι η αρχική ένδειξη αδυναμίας από metallica, αν και είχε 2-3 πολύ καλά κομμάτια. Γενικά όμως δεν ήταν αντιπροσωπευτικός δίσκος γι'αυτούς, πόσο μάλλον το "reload". Παρόλα αυτά άκουσα από πολύ κόσμο ότι γουστάρει το "load". Κάθε γνώμη σεβαστή βεβαίως. Για μένα ήταν ο πιο αδύναμος δίσκος που βγάλαν μέχρι τότε

Δημοσ.

αγορασα το καινουριο των blind guardian. a twist in the myth .

δεν ξερω για οσους το πηραν , αλλα δεν μου αρεσε καθουλου!μερικες μπαλαντες ισως.κριμα....

Δημοσ.
αγορασα το καινουριο των blind guardian. a twist in the myth .

δεν ξερω για οσους το πηραν , αλλα δεν μου αρεσε καθουλου!μερικες μπαλαντες ισως.κριμα....

κι εμενα δεν μου αρεσε... καποια τραγουδια οπως το another stranger me αξιζαν καπως, ιδιαιτερα live που τους ειδα (http://www.youtube.com/watch?v=t05eJQ1IWqM)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...