Προς το περιεχόμενο

Η τελευταια σας αγoρα...

tromeros dennis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To "Peeping Tom" μου φάνηκε μαλακία. Γενικά ο Patton το έχει ξεφτιλίσει τελευταία. Ποτέ δεν τον είχα και (πολύ) ψηλά βέβαια. Η μόνη δουλειά που μου άρεσε πολύ τελευταία, ήταν η συνεργασία με Kaada.

Στις 2 Δεκεμβρίου στο Gagarin, θα έχετε την ευκαιρία να τον απολαύσετε, παρέα με τον John Zorn πάντως.

• Απαντ. 436
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Kαλά που το βρήκες ρε Draculina το Peeping Tom.Εδώ στο Ηράκλειο γαμώτο δεν φέρνουν τίποτα... :-( Mου φαίνεται θα το παραγγείλω απο το νετ.Το άκουσα την ημέρα της κυκλοφορίας και είχα κολλήσει για αρκετές μέρες με το cd...

Φίλε Godfath3r είναι γενικό το πρόβλημα...:(ο Peeping Tom ήταν το δώρο της κολλητής μου απτην Αγγλία..Σπουδάζει εκεί η κοπέλα και ήρθε για διακοπές,της είχα πει ότι άκουσα το δίσκο και μου άρεσε οπότε μου τον πήρε..

Πάντως εδώ στη θεσσαλονίκη δεν τον έχω δει πουθενά..Τη μέρα που πήρα τους Gardenbox (απτο Metropolis ο δίσκος και σε 1 χαρα τιμουλα,12.90 αν θυμάμαι καλά..), έριξα 1 ματιά απο περιέργεια και δεν τον είδα...ούτε σε καμιά βιτρίνα στα ύποπτα δισκάδικα της πόλης...Πάντως πριν παραγγείλεις περίμενε λίγο...συνήθως όλα έρχονται λίγο αργοπορημένα εδω...

Όσο για την αξία του δίσκου,εμένα τουλ. απτις πρώτες ακροάσεις μου φάνηκε ενδιαφέρων...η διάρκεια στο player θα τον κρίνει τελικά..

Δημοσ.
To "Peeping Tom" μου φάνηκε μαλακία. Γενικά ο Patton το έχει ξεφτιλίσει τελευταία. Ποτέ δεν τον είχα και (πολύ) ψηλά βέβαια. Η μόνη δουλειά που μου άρεσε πολύ τελευταία' date=' ήταν η συνεργασία με Kaada.

Στις 2 Δεκεμβρίου στο Gagarin, θα έχετε την ευκαιρία να τον απολαύσετε, παρέα με τον John Zorn πάντως.[/quote']

E?Που?Πότε?

Καμμιά πληροφορία παραπάνω???

Όσο για το Peeping Tom μάλλον έχεις άδικο...Αλλά τι κάθομαι και ασχολούμαι με κάποιον που δεν έχει ψηλά την μεγαλύτερη μορφή της μουσικής την τελευταία δεκαετία...? :-P :-D

Δημοσ.

E οχι και μεγαλύτερη μορφή της δεκαετίας ο Patton. Καλός και άγιος, αλλά μην θεοποιούμε τον καθένα. Συνεχίζω να πιστεύω πως το καλύτερό του δημιούργημα εδώ και καιρό είναι το "Romances" με τον Νορβηγό Kaada. Άντε και η συμμετοχή του στο "Medulla". Τα τελευταία Fantomas μου φαίνονται κακά albums. Πειραματικά και περίεργα, μόνο και μόνο για την ταμπέλα. Και αν ο Patton ήταν μορφή κάποιας δεκαετίας στην μουσική, σίγουρα δεν θα ήταν αυτής.

Αν δεν υπήρχε ο John Zorn (με τον οποίο συνεργάζεται τώρα), ο Patton δεν θα ήταν τόσο όνομα όσο είναι.

Όσο για το live, υποθέτω πως θα πάω αν δεν προκύψει κάτι, θα ενημερώσω με πληροφορίες μόλις βγει δελτίο τύπου.

Δημοσ.

H δεκαετία που εννοούσα είναι τα 90's.Όταν λέω μεγαλύτερη μορφή προφανώς και εννοώ στον χώρο (αλήθεια μόνο σε έναν ανήκει?).

Τώρα ο καθένας προφανώς και έχει τις απόψεις του.Βασικά βαριέμαι να αναλύσω γιατί τον θεωρώ ΤΕΡΑΣΤΙΟ!!!!!!!!

Το Romances (το οποίο παρεπιπτόντως έχω και αυθεντικό) μ'αρέσει και μένα χωρίς να το θεωρώ όμως απο τις καλύτερες δουλειές του.Απορώ πως γίνεται να θεωρείς τους τελευταίους δίσκους των Fantomas κατώτερους απο το Romances απο την στιγμή που μοιάζουν τόσο...(ακόμη και στην "επιτιδευμένη" παράνοια).

Αnyway, αν είναι να μιλήσουμε για Patton ας ανοίξουμε καινούριο τόπικ.Μην είμαστε συνέχεια off topic εδώ!!

Δημοσ.

Απλά ρε παιδί μου θεωρώ πως ο Patton, πλέον, πρωτοπορεί με πατέντες άλλων, δημιουργεί "παράξενους" και "περίεργους" και "καμμένους" δίσκους με τους Fantomas (ας βάλουμε λίγη free jazz, να δούμε τι είναι πραγματικά παράξενο, περίεργο, καμμένο) χωρίς να πιάνει όλο το νόημα, imo.

Το "Romances" (και εγώ το έχω αυθεντικό, 7 ευρώ PMW) μου αρέσει γιατί είναι πιο...ρομαντικό και γούτσι γούτσι.

Δεν θέλω να μειώσω τα όσα έχει κάνει ο Patton. Ποιός είμαι εγώ, κτλ. Απλά δεν είναι μόνος του εκεί πάνω, και σίγουρα έφτασε με αρκετή βοήθεια από τους διπλανούς.

Δημοσ.

Michael Jackson - Off The Wall (Special Edition)

Michael Jackson - Thriller (Special Edition)

Michael Jackson - BAD (Special Edition)

Moby - Everything Is Wrong

Moby - I Like To Score

Katatonia - Deliberation (Single)

Δημοσ.
Σήμερα μια καινούρια αγορά:

Monster Magnet - Superjudge

Sonic Youth - Washing Machine

Οι sonic youth είναι θεοί..

κ ειδικότερα το washing machine είναι απλά καταπληκτικό!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...